kızlar okuldan çıktı odada ben vardım çantasını aldı iyi günler demeden gitti,
yarın sabah yine gelicek akşama kadar yine aynı durum yani
Bence burada önemli olan tek nokta şu..
Az buçuk duygusal bir hissiyatın var mı bu kişiye karşı yoksa tek sıkıntın kaba davranışın mı?
Sorun kabalığınsa al karşına konuş,sıkıntılı bir dönemimdi,kafa karışıktı böyle davrandım,aynı okuldayız iki iyi arkadaş olarak kalalım de..
Eğer duygusal birşeyler hissediyorsan o zaman sadece yakınlaşamaya bak,adamı tekrar tart,sonra açılır söylemek istediklerini söylersin.
Bence önce kararını ver.. Neden bu kadar kafaya taktın?
ınanın aynı okulda olmasam ve yüz yüze bakmasak çok da umursamazdım çünkü görmeyecektim tekrar
İnanın aynı okulda olmasam ve yüz yüze bakmasak çok da umursamazdım çünkü görmeyecektim tekrar
Bak canım,ilk erkek arkadaşın olacak sanırım,
eh bu tedirginlikler tabi ki doğaldır,ama olduğun gibi ol,
ilk intiba çok önemlidir,baktı,seni hanım hanımcık gördü,
belki de ciddi bir arkadaşlık için,ilk adımını attı,ama senin istemeden
sert oluşun,onun kafasındaki yerini değiştirdi belki de...
bence hiç vakit kaybetme,telefon nosu vardır sende,
bence mesaj çekebilirsin,belki de o mesajdan sonra arar seni...
önemli olan sevgili olup olmamanız değil,şu andan itibaren,
belki de çok iyi dost olabilirsiniz...
ne dersin??
ee şimdi ben bişi anlamadım kafamçokkarıştı
siz duygusal anlamda bişi hissettğiniz içinmi bu kadar vicdan yapıyorusnuz ?
yoksa sürekli yüzyüze bakıcağınız içinmi?
eğer 2. şıksa kesinlkle uzak durun derimlmaz:
boşverin nasılsa alışır reddilmeye sonrasında normale dönersiniz ..
ama yok ben aslında hissediyrumda kendime bile itiraf edemiyorum sizle bile paylaşamıyorum diyorsanızda biraz aşın kendinizi derim ..
okumuş öğretmen olmuşsunuz artık evlilik zamanı gelmiş ailenizdende bu kadar çekinmeyin elbet bu adam olmassa başkası giricek hayatınıza sonuçta :teselli:
duygusal anlamda bişey hissetmem mümkün değil tanımıyorum hiçbir paylaşımımız olmadı şimdiye kadar
düşünsenize okula geldiniz surat asan bir öğretmen konuşmayan okulum kalabalık olsa yani görüşme ihtimalim az olsa sorun biraz daha hafifler, ama biz 5 kişiyiz okulda 3 öğretmen 2 idareci ,iftara gidelim dediler mesela aynı masaya oturuyoruz ve diğer arkadaşlarımla aile gibi olduk, okulda severler beni uyumsuz biri değilimdir, onuda çok severler o yüzden tanıştırdılar zaten ama olmadı bu kadar gergin ve katı davranacağını kırılacağını bilsem daha farklı hayır derdim
arkaaşım özür dilerim bugün alıcılarımda bir problem var sanırım geç algılıyorum CADIARZU
şimdi siz ne yapmak istiyorsunuz yani biz size hangi yönde akıl verelim :sm_confused: yeni bir birliktelik nasıl başlatılırmı ?
yoksa kırmadan ,incitmeden dostane bir şekilde nasıl devam edilirmi ?
kafamçokkarıştı
Yav, alıcılarının ayarlarıyla oynama dedim sana kaç defa:mymeka:
ıkinci şıkkı soruyor bize arkadaş, ben bile anladım yav, hayret bişi
valla nolursa olsun henüz yeni tanıdıgı birine hesap sorar gibi nerdesin merdesin ayağı çeken adama yanaşmam ben olsam...
belli ki yapı itibarıyle kaba saba, ayrıca ilerde olası kavgalarınızda barışmak için adım atmayacak
ayrıca sizinle ilgili çok istekli olsaydı 500 kere sormuştu neden böyle yaptığınızı
anlaşılan pek umrunda değilsiniz
siz de yokmuş gibi davranın[/QUOTE her kelimesine katılıyorumm vereliniortak en basında anlayıp yolu göstermişsiniz mrblasmada yeterli pisman olmayın bence en dogrusunu yapmıssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?