- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
3-4 yıllık evlilikte konu nasıl başkalarıyla yatmaya geldi acaba?
nasıl açıldı gerçekten anlamadım biranda konu değisti bende sazan gibi atladım
Bakire olmadığını yenimi öğrenmiş oldu niye gerek oldu bu konuya niye girdinkiHerkese hayırlı akşamlar.
Ben birçok konu açmıştım belki bilen vardır özet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tüp bebek düşünüyorduk takı bugüne kadar. Biraz önce saçma sapan nedenden dolayı konu açıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz önce de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan çıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan için namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (geçmişte 1 kişiyle değil aptalligim yüzünden bir kaç kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi bütün akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gözümün önünden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri dönme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor
E ne değişti şimdi eşiniz için anlamadım.
Nisanliyken demedi kan gelmesi diue evlendikten sonra dediKonu nasıl bu hale geldi? Madem cok önemliydi nisanliyken de evleneveginizin garantisi yoktu. O zaman neden nişanlıyken çok önemli değildi.
Geri zekalilik yaptım pat diye söyledim sanki sen benim daha önce biriyle birlikte olduğunmi bilmiyormuş gibi davranma diyince cildirdiBakire olmadığını yenimi öğrenmiş oldu niye gerek oldu bu konuya niye girdinki
inkar edersin nasıl ispatlıyacak.bu zamana kadar niye beklemişAdam bir geri dönme diyor bu kadar kolay mi bir yuva yıkmak bir yandanda pek ağzı durmaz biz bu yüzden ayrıldık diyip beni rezil ederse birde babam duyarsa gerçekten cok kötü olur cok korkuyorum ne yapmam gerek bilmiyorum
Eger evlenmeden once soyleseydin seninle asla evlenmezdim dedi şimdi de gözüm in önünden kaybol diuorçok üzüldüm.aslında ondan önce olmuş .keşke evlenmeden önce açık açık konuşsaydınız.hatta nişanlanmadan önce.yaptığını asla doğru bulmuyorum kendini kandırılmış hissetmiş olabilir.oysa aynı durumda o olsaydı sen üzerinde bile durmazdın.
O kadar ciddi konuştukki inkar edemem kimdi nereli nerde birlikte oldunuz diye ayrıntısına kadar sordu soyleyeceksin diyip baskı yaptı cildirdiinkar edersin nasıl ispatlıyacak.bu zamana kadar niye beklemiş
kendiside bekarete önem veren biriyse saygı duyarım.ama genelde hep atarekil toplum oluşumuzdan .tüh ya.Eger evlenmeden once soyleseydin seninle asla evlenmezdim dedi şimdi de gözüm in önünden kaybol diuor
Bende aptal gibi söyledim çok pişmanımSizde kaşinmissiniz haaa.
Seneler gecmis yahu niye soyluyosunuz.
Ama bir sey soyleyimmi.Hic bise gizli
kalmiyo bu hayatta, muhakkak cikiyo ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?