- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Bekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydimkendiside bekarete önem veren biriyse saygı duyarım.ama genelde hep atarrkil toplumö oluşumuzdan .tüh ya.
Nisanliyken demedi kan gelmesi diue evlendikten sonra dedi
Ya beni herkese rezil ederse Yar in biletini al git diyor ben ne derim ne yaparımYarın ola hayrola.
Tüp bebekten konu açılıp başka biriylede birlikte oldum benim çocuğum olmuyormu demek istedin. Ayrıca sana deseydi eşin sende sinirlenirdin gereksiz olmuş. Dur bakalım sabah olsun görünme pek yalnız kalsın sabaha yada başka bir gün konuşursun boş bulundum filan de. Senin deme amacını anlamadımki yıllar sonrada söylensin böyle bişey senden duydum ilk defaGeri zekalilik yaptım pat diye söyledim sanki sen benim daha önce biriyle birlikte olduğunmi bilmiyormuş gibi davranma diyince cildirdi
Kocanız çok itici. Babanıza ve herkese benden ayrılmak için iftira atıyor deyin. Ağlayın üste çıkın ne diyelim. Allah korusun cinayetle biten konular bunlar. Bir kadının bu konuda kendini savunması ne üzücü ama siz de üste çıkmaya çalışın.Adam bir geri dönme diyor bu kadar kolay mi bir yuva yıkmak bir yandanda pek ağzı durmaz biz bu yüzden ayrıldık diyip beni rezil ederse birde babam duyarsa gerçekten cok kötü olur cok korkuyorum ne yapmam gerek bilmiyorum
Seni suan dovmuyorsam korktuğum için değil baban duysa evlatliktan reddeder dedi
Evet hoş değil gerçekten ben eski erkek arkadaşımdan örnek versem kıyamet koparDirekt bilmiyor musun daha önce biriyle yattigimi mı dediniz? Çok itici değil mi eşinizle bu dille konuşmanız?
Konunun buraya gelmesi ayrı saçma sizin bunu ifade ediniz ayri geldi bana.
Kesin o da yatıp kalkmıştır birileriyle. Şimdi tribünlere oynuyor beyefendiEger evlenmeden once soyleseydin seninle asla evlenmezdim dedi şimdi de gözüm in önünden kaybol diuor
Ve siz böyle ilk herseyini sizle yaşayan bi adama nasıl başkasıyla yattığım lafını rahat kullanabildiniz şaşıyorumBekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim
Bu konuda kolay kolay erkeklere hak vermem ama eşinize hak verdim. Bu konuya önem veren, kendi hayatında da dikkat eden her insan istediği gibi biriyle evlenme hakkına sahip bence. Olmamış yaptığınız, baştan konuşulması gereken bir konu bu.Bekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim
adama yalan söylemişsinizzzz .bekaret değil yalan sorunnn.Geri zekalilik yaptım pat diye söyledim sanki sen benim daha önce biriyle birlikte olduğunmi bilmiyormuş gibi davranma diyince cildirdi
Eger evlenmeden once soyleseydin seninle asla evlenmezdim dedi şimdi de gözüm in önünden kaybol diuor
Bekarete çok çok önem veren birisi ve onun ilk konuştuğu tanıştığı birlikte olduğu öptüğü herşeyinde en ilkiydim
Valla bencede dibine kdar inkar et kıskandırmk için dedime bağla olayıÇok büyük hata yapmışsınız maalesef erkeklerin ince çizgisi bu kızlık zarı olayı!madem bilmiyordu söylemeseydiniz..neyse olan olmuş..
Ben sizin yerinizde olsam inkar ederim seni kıskandırmak için söyledim saf mısın nesin öyle olsa sen anlamazmıydın mümkün mü böyle birşey senin gibi zeki birisi bunu anlamaması mümkün değil falan deyin...hatta doktora gidelim baksın zar ne zaman bozulmuş çözer falan deyintabiki böyle birşey mümkün değil o ayrı
En azından boşanma sebebiniz bu olmasın ailesi aileniz herkes duyar çok önemli bişeymiş gibi
İçinden hiç çıkamazsınız o zaman....
Şimdilik ikna edin ayrılacaksanız sonra başka bir bahane ile ayrılırsınız ama suçlu siz olmayın
Ortada bir neden yoktu niye iftira atsin sana derler birde esimi tanımıyorsunuz benle ilgi li ne yapıp edip kanıt bulur yarın biletini al git geri dönme dediKocanız çok itici. Babanıza ve herkese benden ayrılmak için iftira atıyor deyin. Ağlayın üste çıkın ne diyelim. Allah korusun cinayetle biten konular bunlar. Bir kadının bu konuda kendini savunması ne üzücü ama siz de üste çıkmaya çalışın.
Yaptığı bir hatayı ( başta konuşup anlatmaması,ve biriyle yattım deme şeklini kastediyorum) başka bir hatayla yalanla telafi ettirmeye çalışmak nedemek ya. Öyle ömür mü geçer vicdan azabı olur oturur kalır içinde.. Seni kıskandırmak için yaptım ne ucuz bi laf başkasıyla yatmak ve kıskandırmak akıl alır gibi değilÇok büyük hata yapmışsınız maalesef erkeklerin ince çizgisi bu kızlık zarı olayı!madem bilmiyordu söylemeseydiniz..neyse olan olmuş..
Ben sizin yerinizde olsam inkar ederim seni kıskandırmak için söyledim saf mısın nesin öyle olsa sen anlamazmıydın mümkün mü böyle birşey senin gibi zeki birisi bunu anlamaması mümkün değil falan deyin...hatta doktora gidelim baksın zar ne zaman bozulmuş çözer falan deyintabiki böyle birşey mümkün değil o ayrı
En azından boşanma sebebiniz bu olmasın ailesi aileniz herkes duyar çok önemli bişeymiş gibi
İçinden hiç çıkamazsınız o zaman....
Şimdilik ikna edin ayrılacaksanız sonra başka bir bahane ile ayrılırsınız ama suçlu siz olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?