- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Eğer seni doversem hastanede falan baban öğrenir seni evlatlıktan reddeder ben hakliyim dediHa bir de döseydi ya lütfetmiş paşam. Dövmeyi de kendinde hak görüyor. Babanız ne diye duysun ki?
Ya ne kanıtı bulacak bu saatten sonra. Yeni maceralara uçacakmış benden kurtulmak istiyor ya da çocuğumuz olmadığı için bebi suçludur ve ayrılmak istiyor deseniz. Ne bileyim aklıma bir şey gelmiyorOrtada bir neden yoktu niye iftira atsin sana derler birde esimi tanımıyorsunuz benle ilgi li ne yapıp edip kanıt bulur yarın biletini al git geri dönme dedi
Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sankiKesin o da yatıp kalkmıştır birileriyle. Şimdi tribünlere oynuyor beyefendi
Kendini aklamak için eşine iftira atmasını mı söylüyorsunuz neyin kafası bu şaka gibisinizYa ne kanıtı bulacak bu saatten sonra. Yeni maceralara uçacakmış benden kurtulmak istiyor ya da çocuğumuz olmadığı için bebi suçludur ve ayrılmak istiyor deseniz. Ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor
Eğer seni doversem hastanede falan baban öğrenir seni evlatlıktan reddeder ben hakliyim dedi
Mesele bir damla kan değil mesele bu tarz durumların başta konuşulması , pat diye biriyle yattığını söyleme rahatlığı mesele olanYok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Yahu babam duyarsa iyi olmaz diyor. Ya öldürseler kadını. Hergün neler görüyoruz haberlere. Babasına ne desin konu sahibi. Gençlik hatası dese babası tamam kızım mı diyecek. Adam da yaymayacak o zaman eşinin özelini. Ne kadar ayıp.Kendini aklamak için eşine iftira atmasını mı söylüyorsunuz neyin kafası bu şaka gibisiniz
Suan yatakları bile ayırdık git geri dönme diyor bunlar oldu bu saatten sonra kiskandrmaya calistima falan inanmazÇok büyük hata yapmışsınız maalesef erkeklerin ince çizgisi bu kızlık zarı olayı!madem bilmiyordu söylemeseydiniz..neyse olan olmuş..
Ben sizin yerinizde olsam inkar ederim seni kıskandırmak için söyledim saf mısın nesin öyle olsa sen anlamazmıydın mümkün mü böyle birşey senin gibi zeki birisi bunu anlamaması mümkün değil falan deyin...hatta doktora gidelim baksın zar ne zaman bozulmuş çözer falan deyintabiki böyle birşey mümkün değil o ayrı
En azından boşanma sebebiniz bu olmasın ailesi aileniz herkes duyar çok önemli bişeymiş gibi
İçinden hiç çıkamazsınız o zaman....
Şimdilik ikna edin ayrılacaksanız sonra başka bir bahane ile ayrılırsınız ama suçlu siz olmayın
Kesinlikle!Benim anlamadığım madem eşiniz bunu bukadar dert edecek bir adamdı , kan gelmediğinde nasıl sorgulamadı bu konuyu konuşma gereği duymadı sizinle
Niye söylüyorsunuz o zaman? Konu oraya nasıl geldi de söylediniz? Ne gerek vardı?Adam bir geri dönme diyor bu kadar kolay mi bir yuva yıkmak bir yandanda pek ağzı durmaz biz bu yüzden ayrıldık diyip beni rezil ederse birde babam duyarsa gerçekten cok kötü olur cok korkuyorum ne yapmam gerek bilmiyorum
Yayıcam dememiş seni dövsem baban duyar demiş . Böyle bi şeyde şiddet uygulamamış. Daha fazla yalan söyleyip salak durumuna sokarsa adamı bence döverde yani ( doğru diye demiyorum , hata üstüne hata olduğu için böyle bir şey yaşanabilir diyorum.Yahu babam duyarsa iyi olmaz diyor. Ya öldürseler kadını. Hergün neler görüyoruz haberlere. Babasına ne desin konu sahibi. Gençlik hatası dese babası tamam kızım mı diyecek. Adam da yaymayacak o zaman eşinin özelini. Ne kadar ayıp.
Birde namusa bekarete çok çok düşkün olan bir şehirde yaşıyoruz yani birisi küçücük bir laf atsa adamı döve döve linç ederler eğer ben duyulursamYahu babam duyarsa iyi olmaz diyor. Ya öldürseler kadını. Hergün neler görüyoruz haberlere. Babasına ne desin konu sahibi. Gençlik hatası dese babası tamam kızım mı diyecek. Adam da yaymayacak o zaman eşinin özelini. Ne kadar ayıp.
Eğer seni doversem hastanede falan baban öğrenir seni evlatlıktan reddeder ben hakliyim dedi
Belki adam her kadinin kanamadigini biliyor ve onun icin olay cikmadi.Kesinlikle!
Bu kadar hassasiyeti olsa daha evlenmediği sadece nişanlandığı bir kızla yatmaz, kaldı ki kan gelmediğinde orada sorgular hatta delirirdi.
Bugün deliren adam o gün de gayet delirirdi.
Adam bilerek evlenmiş, şimdi de evlilikten sıkılmış bunu bahane ederek kadını kötü göstererek ayrılacak resmen olay bu.
Konu sahibi cahildim dünyanın rengine kandım moduna girme, hayatta yaşadığın her gününün arkasında ol, kaldı ki utanilacak bir şey yapmamışsın. Ezik ezik durma karşısında.
O an öyle mutluymuşum öyle yaşamışım, sen bana sordun da sana yalan mı söyledim, gözünle de kan gelmediğini gördun, o gün sorun degildi de simdi yıllar sonra mi sorun oldu sahtekarlık yapma, ayrilmak istiyorsan adam gibi dürüstçe ayrıl, karsinda ezik buzuk duracak degilim, namus da boyle birsey degil, begenmiyorsan bosaniriz de.
Anlasamadik ayrildik diyebilirsiniz sonuçta millete, pis kocan neden isi sulalene anlatirim diyerek pislige döküyor?
Ay çok adi gercekten, o boşanmazsa sen boşan zaten böyle bir hımbıldan.
Birde namusa bekarete çok çok düşkün olan bir şehirde yaşıyoruz yani birisi küçücük bir laf atsa adamı döve döve linç ederler eğer ben duyulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?