Merhaba arkadaşlar2.konumu açıyorum 2.5 yıldır evliyim çocukluğum eşimle kısa sürede flört edip evlendik eskisinde benim 6 yıldır ilişkim vardı keşke hep derim eşimi önce tanısaydım.bugün diskinde eski fotoları gördüm eski yaşadığı yerleri arkadaşlarıyla olan fotoları falan çok renkli hayatı varmış gibiydi yanlış anlaşılmasın geziler yurtdısı plajlar sosyal arkadaşları ve üniv erkek kankalarıyla bir değişik hissettim .ben şuraya gidelim desem aman uzak falan diyor pandemi de eklendi balayına bile gidemedim 5 ay sonrasında bir yere gittik Ege’ye 2 günlüğüne Zar zor gezmeyi seviyor ama ben de daha başka yerleri görme tutkusu vardı düğün memelerin de oldu dedim en azından balayına gidermedik yakındaki tarihi şehre gidelim civar şehirler o gün gelsin Falan dedi sadece memleketini turladık .benim sözleri önemsiyor gibi gözüküyor ama eşim seviyor onun için bir süpriz ayarlarım yok.flört döneminde her hafta görüşürdük İstanbul da turlardık güzel manzaralı yerlerde yemeğe giderdik cafeye çok flört edemedik sonra eşya bakmaya başladık .uzun lafın kısası bu adam hep mi böyle kişiliği diyorum önceden sevgilisine nasıldı yani kişilik karakteri mi bu hatta diyorum uzun ilişkisi oldu mu ona nasıl davranırdı geçmil geçmişte kaldı tabi ama ben anlamıyorım benim için çok çabalamıyor sevdiğini biliyorum ama ne bilim fedakar olmak lazım mutlu etmek için önceden böyle miydin dedim ilişkisini hiçbir zaman anlatmadı bana da sormadı acaba ben kolay lokmamı oldum kısa süre de evlendik tek şuna cevap ver dedim sen önceden de böylesiydin nasıl biri sana katlandı uzun süre çıksa idik senle belki olmazdım kuzular sizce yapısı mı bu bana mı böyle?