Kardeşi gezmeyi seviyor dedi karadenizi onla gezersin kendisiyle sahil yerleriIste kriterlerinizde sizin isteklerinize de saygi duyulmasi yok muydu?
Yoksa vardi da evlenene kadar ayiya dayi mi dedi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşi gezmeyi seviyor dedi karadenizi onla gezersin kendisiyle sahil yerleriIste kriterlerinizde sizin isteklerinize de saygi duyulmasi yok muydu?
Yoksa vardi da evlenene kadar ayiya dayi mi dedi?
Şimdi deniz zamanı yani karadeniz civarı değil de ege-akdeniz güzel olur. Siz de niye karadeniz değil diye kendinize dert çıkarmayın:) ilkbaharda veya sonbaharda karadenize gidersiniz. Bence siz de evde durmaktan biraz fazla irdelemeye, buluttan nem kapmaya başlamışsınız. Ya siz de işe başlayın ya da fazla irdelemekten vazgeçip hızlıca planlar yapın, mesela ideal evi bulun 2-3 seçenek sunun eşinize, sadece ödemesi kalsın bakalım hala yan mı çiziyor.Yok zaten bebek te var ama evden çalışıyor dedim bari yazlık tutalım ordan çalışırsın zaten denizi seviyor olur bakarız dedi ama kendi işine gelen yere ne bilim benim istediğim sevdiğim için birsey yapmak istemesi
Kardeşi gezmeyi seviyor dedi karadenizi onla gezersin kendisiyle sahil yerleri![]()
Buna evet der sevdiği yer benim istediğim yerlere direk yan çeviriyor neyse artık ortak gezi alanları olacakŞimdi deniz zamanı yani karadeniz civarı değil de ege-akdeniz güzel olur. Siz de niye karadeniz değil diye kendinize dert çıkarmayın:) ilkbaharda veya sonbaharda karadenize gidersiniz. Bence siz de evde durmaktan biraz fazla irdelemeye, buluttan nem kapmaya başlamışsınız. Ya siz de işe başlayın ya da fazla irdelemekten vazgeçip hızlıca planlar yapın, mesela ideal evi bulun 2-3 seçenek sunun eşinize, sadece ödemesi kalsın bakalım hala yan mı çiziyor.
Hala yan çiziyorsa “senin yaşama sevincin mi kaçtı neyin var, tatil kabul etmiyorsan terapiye başlayalım” diyin.
Kardeşi de çok görmek isiyor karadenizi onla gidesin dedi benle yazlık mekanlarAnlamadim. Kardesimle gezersin mi dedi? Siz de buna ragmen evlendiniz mi?
Neyse hakkinizda hayirlisi olsun, malesef uyum saglamaya bakmadan, bir de pek aşık olmadan evlenmissiniz. Zorluyor sizi. Insallah toparlarsiniz.
Kardeşi de çok görmek isiyor karadenizi onla gidesin dedi benle yazlık mekanlar
Anlattığınız aynısı bende oldu 6 yıllık ikilim vardı ondan önce yapmadığı kalmadı öğrenci halimizde şehir şehir gezerdik 20 Li yaş ruhumu enerji mi yoksa vakiyin çok olması mı .baya gezgindik o konuda dağ bayır gezerdik suan sa ben de yine o enerji eskisi kadar olmasana hala var ama eşimde yok gibi5 yıllık bir sevgilim oldu üniversite
Haytımda benim için en çok çabalayan adamdı
İmkanımız yoksa şehir dışına, şehir içini benden önce bazı yerler bulur sürpriz gçtürürdü, ergenlik mi ne desem fazla duygusallık mı sınıfa gül bile dökmüş herkesi çıkartmıştı bana sürprizler vs
Biz bi şekilde ayrıldık, bidaha kimseye asla bunları yapmam sen bile kıymet vermedin de beni bıraktına getirdi
Şimdi ortak arkadaşlardan duyuyorum, sadece evinde karısı çocuğuyla normal yaşıyormuş
Yani dediğiniz gibi bi ihtimal olsa bile, ergenken yapılan duygu yükselmesi diyin geçin
Evlendikten sonra gerek görmüyor belliki, çünkü çaba harcamamış zaten hemen evlenmişsiniz
Bu sizi sevmediği anlamına gelmez, adam düzenli
Hayatınu kurmuş
Eşinizin evlenmekten beklentisi belki de daha sakin bir hayattıAnlattığınız aynısı bende oldu 6 yıllık ikilim vardı ondan önce yapmadığı kalmadı öğrenci halimizde şehir şehir gezerdik 20 Li yaş ruhumu enerji mi yoksa vakiyin çok olması mı .baya gezgindik o konuda dağ bayır gezerdik suan sa ben de yine o enerji eskisi kadar olmasana hala var ama eşimde yok gibi
tam onluk yerler en sorun ettiğim eşim istedi diye gidelim eşime eşlik edeyim sen yeterki işte gibi laflar sanırım insan böyle seyler duymak istiyotKocamla da datçaya veya foçaya giderdim![]()
Denizi severim hep derdi yazlık tutarız ya otele falan gideriz derdi ilerde İstanbul’dan kaçıp sahil kasabasında yaşamayı isterim demişti laf arasında tabi hiç ben istemesem de senin için gelirim dememişti belki ben anlamadımEşinizin evlenmekten beklentisi belki de daha sakin bir hayattı
Evlenmeden önce böyle şeyler konuşmuşmuydunuz
Evlenince şunu yaparız bunu yaparız gibi
Devrik oldu cümlelerÜye olmadan önce diğer kokunuzu da okumuştum. Bu konuyu da gündüz okudum, üye değilken yine.
Siz Türkçe yazmayı sonradan mı öğrendiniz? Yersiz belki, ama merak ettim
Ben de geçmiş takıntılığı var sanırımeski sevgilisiyle gezip gezmemesinin sizinle ne ilgisi var Allah aşkına. nereden nereye pay çıkarıyorsunuz kendinize.
madem eşiniz de gezmeyi seviyor, kendi istediği yerlere gitmek isteyip sizinkilere burun kıvırıyor. bunu sadece eşinizle konuşarak çözebilirsiniz eskiyi araştırarak değil. önceden neler yapıp, şimdi hiçbir şey yapmayan ne insanlar var, ya da tam tersi. geçmiş hayatına bakarak böyle şeyleri anlayamazsınız. adam yanınızda, geçmişte ne işiniz var..
benim eşim mısıra gitmek istiyor ben gitmek istemiyorum, merak etmiyorum orayı. şimdi eşim de benim geçmişimde eski sevgilimin merak ettiği yere gitmiş miyim diye araştırma mı yapsınBen de geçmiş takıntılığı var sanırım
Evet konu geçmişti gezmeyi seviyoruz aslında ikimiz de ancak ortak nokta olacak yerleri ben de ki sorunda dese ki hayatım bu sefer de senin istediğin yer olsun sen istediğin yer olsunbazı erkekler evlenmeden deli gibi gezip tozup evlenince gerçekten eve kapanıyor. artık evlendim ne gezmesi, zaten çok gezdim doydum gibi düşünüyorlar.
yani ben bunu kendi arkadaşlarımda bile duydum.
artık evliyiz evimiz var neden gezelim diyorlar.
bence de çok saçma. ben kocam dediğim insanla beraber dünyayı gezmeyi hayal ediyorum mesela. bugüne kadar da evlilikle ilgili konu açan her erkek arkadaşıma ilk önce bunu söylemişimdir.
siz evlenmeden önce bu tip şeylerden konuşmadınız mı hiç ?