- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
- Konu Sahibi Umut hep var
Mrhb hanımlar,ben uzun zamandır evliyim ve çocuğumuz yok...Yakın zamanda bir tüp bebek denemem oldu ve sonuç negativ...Çok şükür toparlandım,bu zamana kadar kendimi toplumdan soyutlamadım,çocuklu arkadaşlarımla hep görüşürüm onlar gelir ben giderim ,çalışıyorumda sıkıntımdan dolayı kendimi salmadım,hep bakımlıyımdır,tavrımı duruşumu takdir eden çok oldu..Tabi çok üzüldüğüm,umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oluyor,ama bi şekilde toparlanıyorum hayatı kendime zehr etmek istemiyorum...Yakın tarihte annemleri ziyaret edecem ve çok meraklı devamlı bana bebekle ilgili sorular soran,gereksiz bi topluluk var...Eskiden baş edebiliyordum ama şimdi bu konunun konuşulması ,bana acıyarak bakmaları,sanki kucağımdaki yavrumu kaybetmişim muamelesi yapmaları beni yaralıyor ve çok sinir oluyorum...Lütfen bana bi akıl verin nasıl davranıyım,nasıl baş edebilirim bu insanlarla,acıyarak bakmaları beni yaralıyor,unutamıyorum,sonrasında kafamda büyütüp duracam...Ben sahip olduklarıma şükredip hayatıma devam etmek istiyorum,herşeyin çocuk olmadığı bilincindeyim,ama gelde bunu anlat...Şimdiden cvplar için teşekkürler