lütfen akıl verin!

Tekrardan merhaba.
Uzun bir gun oldu.
Once cocuk buro amirligine gittik.
Ifademi verdim. Avukat var mi tanidiginiz yoksa atansin mi dedi ? Dedim atansin. Savciyi aradi polis vs. Cocuk dinlenildi.
Derken bizi bir devlet hastanesine sevk ettiler.
Orda psikolog esliginde ifadesini almak istediler.
Gittik ekip arabasiyla.
Kizimi iceri aldilar.
Bana da 4 sayfalik bir aile formu verdiler doldurmam icin.
Avukat atandi geldi.
Kizima "nerfe yasamak istersi n? Burada mi yoksa ailenin yaninda mi?" diye sormuslar. O da annemi istiyorum demis. Bunun uzerine salmislar kizimi. Bana da teslim formu imzalattilar. Bunu neden yaptilar anlamadim. Sanki sorun biziz? Sorun o sapik pislik!!*
Neyse kizimin ifadesini kayit altina almislar. Parmak izini vs basmis. Derken psikolog benle konustu.
Yakin zamanda bir klinik psikologa goturmemi soyledi kizimi. Zaten goturecektim...
Sonra ekip arabasina atladik.
Sorrdum simdi surec nasil isleyecek?
"Sizlik bi durum yok artik.
Olay bizde.
Once onu yakalayacaz, sonra bir guzel benzeticez serefsizi, bi dayak yesin de akli basina gelsin bakalim 9 yasindaki cocuga sapiklik yapmak ne demekmis! Sonra anca son mahkemede ararlar sizi zaten. Hala sikayetcimisiniz diye o kadar." dediler.
Eve geldik. Sitenin onunde guvenlik giriste bekliyor. Normalde yapmazlardi.
Demekki polis istedi beklemelerini
Adamin motoru hala yok.
Sirra kadem basmis gibi.
Insaallah yakalanacak pislik!!!
Cok zor ve sancili bir gundu:KK43::KK43:
Umarım dediklerini yapar polisler geçmiş olsun.

Bu arada kizima sormuslar. "Ozel bolgene bazi testler yapalim mi? Muayene edelim mi herhangi bir saldiriya ugradin mi diye?" demisler. Kizim istememis. "Oyle bir sey olmadi ben istemiyorum" demis. "Biz zaten sen istemeden sana bir sey yapmayiz. Kimse yapamaz unutma." demisler.

Lutfen dua edin o serefsiz bulunsun!
Elimden geleni yaptim.
Simdi olay mahkemede.
Ve anneler.
Lutfen cocuklarinizla araniza korku duvari ordurtmeyin.
Benim kizim bu olayi bana anlatmasa napardim bilmiyorim:KK43: ama sukurler olsun ki anlatti.
Tamam ebeveyninden cekinmeli cocuk saymali sevmeli onu ama yasadigi seyi bile anlatmaktan korkacak duruma gelmesidir vahim olan. Lutfen iletisiminizi koparmayin.
Bu bana bir uyanis oldu.
Allahin verdigi cani yalnizca Allah alir lakin
Bu gibi pisliklere tek care ellerinle oldurmek!
Allah yardımcınız olsun, inşallah yakalanır şerefsiz adam !

Emniyete bildirebilirsiniz savcılığa suç duyurusunda bulınabilirsiniz işten izin alıp gizlice,çocukla konuşmak isteyen adamı polisle yakalayabilirsiniz.ne demek konuşmazsan seni döverim.pislikkk dolu ortalık ki elin sabisine konuşmazsan döverim diyen zorla konuşmaya çalışan pisliğin önde gidenidir.dikkatli olun.çocuğunuzu korkutmadan böyle durumlarda çığlık atması gerektiğini,bu durumda çığlık atmanın korkutucu ve kötü bişey olmadığını,bazı bölgelerine hiç kimsenin hiçbir nedenle izinli ya da izinsiz dokunamayacağını mutlaka anlatın.çok sinir oldum ya her taraf pislik sapık dolu

İçim rahatladı inşallah vucudundaki organlar yer değiştirir ve iyi bir ceza alır. siciline işlenecek iyi oldu
Ona cok iyi bir ders olacak bu!
Insallah o suratini taninmaz hale getirirler!
Diyorum ya ah keske esimin eline gecse o adam.
Zaten vucut calisiyor agzini burnunu patlatir o pisligin!!

Ona cok iyi bir ders olacak bu!
Insallah o suratini taninmaz hale getirirler!
Diyorum ya ah keske esimin eline gecse o adam.
Zaten vucut calisiyor agzini burnunu patlatir o pisligin!!
Valla insallah geçmesin o zaman çünkü hakliyken haksiz duruma düsersiniz. Bizim bir tanidik sapigi dövmüş halen çok dövdügü için bir gözü kör olmuş sonuç sapik dışarida tanidigimiz içeride. Insallah polisler hakkindan gelir.

Adami bekledim ama ne motoru var ne de adam.
Alip goturdugu kizin annesine soyledim durumu;
Benim kizim ne olsa bana anlatir hem ben hep yanindayim onun diyor. Yalan. Bi ara cocuk tek inip cikiyordu hatta korkup aglayarak bizim daireye geliyordu. Nasil boyle rahat olabiliyorlar????
Simdi hazirlaniyoruz.
Emniyete gecicez.
annesi babasından azar işitmemek için suc kapatıyor tam cahil

Son durum ne ben çok merak ettim sizi
Son durum; adam hala utanmadan yan binamizda oturuyor.
Polisi aradik "olay savcilikta, adamin ifadesini aldik ama 40 yas ustu oldugu icin siz mudahale edip adami darp ederseniz ceza alirsiniz yapmayin, onun zaten basi agriyacak" dedi.
Esim adami bulsa parcalayacak.
Bi turlu rast gelmiyor.
En olmadi motoruna hasar vericem diyor.
Site guvenlikleri adamin daire nosunu vs israrla sakliyor ki belki de haklilar.

Durum boyle..
Sagolun ilginiz icin.

Kızım 9 yaşında. okula servisle gelir gider.
Onun dışında tek başına sokağa bile salmam sitede oturmamıza rağmen.
Öglenleri servis beklerken bir adam yanına yanaşıp adını vs soruyormuş, sevmeye çalışıyormuş ve bu bikaç kez olmuş.
Konuşmayınca da "seni döverim" diye tehtid ediyormuş.
Sakın bu konuda konuşmadım sanmayın kızımla. Defalarca konuştum, tanımadığın kikse ile diyaloğa girme dışarda, sana şunu bunu vericez gel bizle derseler gitme vs diye.
Ama nasıl olmuş da korkmuş şaşırdım.
Ben şu an işteyim ve bu haberle yıkıldım açıkçası çok kötuyüm.
Neler yapılabilir. Yasal vs? Lütfen bilgilendirin!
Sakin ve tatli bir sekilde kiziniza tam ona yaklastigi yerin tarifini iste elbette vardir oralarda mobese kamerasi sonrasi zaten savcilik bisey yapmadimi whatsahp ihbar hatti hemen show star kanald atv nere varsa artik pesini birakmayin

Son durum;
Serefsiz hala utanmadan, skilmadan ve de korkmadan yan binamizda gayet rahat yasayip gidiyordu.
Akli yerinde her insan boyle bir konunun icinde olup da davali oldugu kisi ile dip dibe yasayamaz. Korkar.
Bizi cildirtan hala hicbirsey olmamis, masummus, cocuk abartiyormus gibi hayatina devam etmesiydi.
Esim bunu kaldiramadi.ve gece o serefsizin motorunu paramparca etti. Ustune de bir not ilistirdi.
Bir kac gun oldu. Ses seda yok. Sikayet de edememis sanirim. Gelen giden de yok.
Cok kotu birseydi yasadigimiz.
Halen tedirginim. Halen uyumada sorun yasiyorum ama belli etmiyorum...
Boyle insanlar asla vagrolmamali...
Asla.

Back
X