lütfen akıl verin!

Son durum;
Serefsiz hala utanmadan, skilmadan ve de korkmadan yan binamizda gayet rahat yasayip gidiyordu.
Akli yerinde her insan boyle bir konunun icinde olup da davali oldugu kisi ile dip dibe yasayamaz. Korkar.
Bizi cildirtan hala hicbirsey olmamis, masummus, cocuk abartiyormus gibi hayatina devam etmesiydi.
Esim bunu kaldiramadi.ve gece o serefsizin motorunu paramparca etti. Ustune de bir not ilistirdi.
Bir kac gun oldu. Ses seda yok. Sikayet de edememis sanirim. Gelen giden de yok.
Cok kotu birseydi yasadigimiz.
Halen tedirginim. Halen uyumada sorun yasiyorum ama belli etmiyorum...
Boyle insanlar asla vagrolmamali...
Asla.
Çok çok geçmş olsun .
İnşallah bır daha böyle bir olay yaşamazsınız.
Şahıs evlı mıymıs ?
Ailesı var mı ?

Çok çok geçmş olsun .
İnşallah bır daha böyle bir olay yaşamazsınız.
Şahıs evlı mıymıs ?
Ailesı var mı ?
Tesekkur ederim:(
40 yas ustu bir serefsiz(adam fiye hitap etmek istemiyorum)
Yaklasik 12 yaslarinda bir oglu var.
Ikinci evliligini yapmisti sanirsam, karisi hamileydi hatirliyorum. Sonra gormemistim sanirim bebek dogmustur haliyle.
Maalesef en ummadigimiz kisiler bile (anne baba, akrabalar dahiil) kani bozuk cikabiliyorlar.

• Beğen
Reactions: H E
Yine muhteşem adalet sisteminiz süper işliyor. Şikayet edeli kaç gün olmuş daha hala bir sonuç yok. Bu arada bir çocuğu istismar etse ne olacak?

Allah kahretsin ya herşey sapıklardan yana. Çok moralim bozuldu.

Tesekkur ederim:KK43:
40 yas ustu bir serefsiz(adam fiye hitap etmek istemiyorum)
Yaklasik 12 yaslarinda bir oglu var.
Ikinci evliligini yapmisti sanirsam, karisi hamileydi hatirliyorum. Sonra gormemistim sanirim bebek dogmustur haliyle.
Maalesef en ummadigimiz kisiler bile (anne baba, akrabalar dahiil) kani bozuk cikabiliyorlar.
Evet çok haklısınız .
Birde evladı varmış ya nasıl bukadr şerefsiz olabılır bi insan evladının yerıne koy ya o yavruyu ne demek kötü gözle bakmak . Gözlerin çıkar inş yerinden !

Tekrar çok çok geçmiş olsun . Çok şükür bu kadarla atlattıınız..

Umarım en kısa sürede cezasını alır dicem ama kanunlar ortada maalesef

Yine muhteşem adalet sisteminiz süper işliyor. Şikayet edeli kaç gün olmuş daha hala bir sonuç yok. Bu arada bir çocuğu istismar etse ne olacak?

Allah kahretsin ya herşey sapıklardan yana. Çok moralim bozuldu.
Maalesef oyle.
Bazen en iyi adalet intikamdir.
Adam gayet rahat.
Daha dogrusu rahat(ti)
Esim o cok sevdigi motorunu parcalayana dek.
Bir Allahin kulu da kapimiza gelemedi cunku hakliyiz.
Insanda biraz utanma olur biraz g*t korkusu olur; nasil yani basimizda yasayabiliyor aklim almiyor!

Evet çok haklısınız .
Birde evladı varmış ya nasıl bukadr şerefsiz olabılır bi insan evladının yerıne koy ya o yavruyu ne demek kötü gözle bakmak . Gözlerin çıkar inş yerinden !

Tekrar çok çok geçmiş olsun . Çok şükür bu kadarla atlattıınız..

Umarım en kısa sürede cezasını alır dicem ama kanunlar ortada maalesef
Ne alacak ki?
Iceri atmayacaklar orasi kesin!
Siciline islenecek evet lakin cezasi ne beni tatmin edecek ne de onu bir daha bunu yapmamaya ikna edecek.

• Beğen
Reactions: H E
Babasi bekleyeck izleyecek kizimi servise binerken.
Anne bisey yapmadi sadece adimi sordu sevmeye calisti diyor tuylerim diken diken :KK43::KK43:
Babası polis eşliğinde beklesin. Birden sinirine hakim olmayıp döver böyle insan müsvettesi bi adi ş... z için suçlu duruma düşer :( allahım çocuklarımızı korusun

Maalesef oyle.
Bazen en iyi adalet intikamdir.
Adam gayet rahat.
Daha dogrusu rahat(ti)
Esim o cok sevdigi motorunu parcalayana dek.
Bir Allahin kulu da kapimiza gelemedi cunku hakliyiz.
Insanda biraz utanma olur biraz g*t korkusu olur; nasil yani basimizda yasayabiliyor aklim almiyor!
Ya varya sinirim bozuldu iyi yapmış eliniz eline sağlık. Bide dayağı yese harika olacak...

Ya varya sinirim bozuldu iyi yapmış eliniz eline sağlık. Bide dayağı yese harika olacak...
Iste karsilassalar
Benimki dayakla kanmaz
Kesin oldurur serefsizi
Kani ile ellerini pislettigiyle kalir
Adamdan sayarlar da onu bosu bosuna hapis yatar esim :(

Tum sayfalari okudum. Karnima agrilar girdi sinirden. Gecmis olsun kardesim. Kiziniza size soyleme akilliligi ve cesaretinden dolayi tesekkur edin, masallah ona. Gerginliginizi kiza yansitmayin aman, korku girmesin icine yavrunun.

Tum sayfalari okudum. Karnima agrilar girdi sinirden. Gecmis olsun kardesim. Kiziniza size soyleme akilliligi ve cesaretinden dolayi tesekkur edin, masallah ona. Gerginliginizi kiza yansitmayin aman, korku girmesin icine yavrunun.
Sagolasin:(

Serefsiz guvenlikmis belki okumussundur.
Kizim oyle bir laf etti ki , ne kadar olgun ve akilli dusunuyor dedim.

"Anne; o once kendi guvenli olsun da, sonra guvenlik olur."

Ve sustum..

En iyisini yapmissiniz soz konusu cocuk olunca kismeyi takmamak lazim serefsiz köpek icinde varsa sapiklk suan bastirsada ilerde malesef aciga cikar yine en azindan sizin cocougunuza bulasmaz artik

En iyisini yapmissiniz soz konusu cocuk olunca kismeyi takmamak lazim serefsiz köpek icinde varsa sapiklk suan bastirsada ilerde malesef aciga cikar yine en azindan sizin cocougunuza bulasmaz artik

:( ne ceza alacak ya da ceza alacak mi onu bile bilmiyorum.
Polisler son mahkemede ararlar sizi demislerdi.
O zaman dek ogrenmenin bir yolu yok mu dava ne durumda? E devletten baktim ama goremedim. Kizimin kimligi ile mi e devlet almaliyim ne yapmaliyim bilemedim.

Davalar e devlete cok gec dusuyor adliyeye gidip dosya numarasi ve hangi mahkemede goruluyor onu ogrenebilirsiniz telefonla genelde bilgi vermiyorlar ayni zamanda mahkeme gunu bilgiside ogrenmis olursunzu

Sagolasin:KK43:

Serefsiz guvenlikmis belki okumussundur.
Kizim oyle bir laf etti ki , ne kadar olgun ve akilli dusunuyor dedim.

"Anne; o once kendi guvenli olsun da, sonra guvenlik olur."

Ve sustum..

Oy yavrum cin gibiymis masallah ona. Rabbim iyilerle karsilastirsin evlatlarimizi. Sahis icin yorum yapmak istemiyorum banlanirim

Oy yavrum cin gibiymis masallah ona. Rabbim iyilerle karsilastirsin evlatlarimizi. Sahis icin yorum yapmak istemiyorum banlanirim
Aminnnnn
Hepimizin halihazirda dunyada olan veya olacak olanevlatlarini insaallah

Iste karsilassalar
Benimki dayakla kanmaz
Kesin oldurur serefsizi
Kani ile ellerini pislettigiyle kalir
Adamdan sayarlar da onu bosu bosuna hapis yatar esim :KK43:
7 yaşındakiyle konuşabilseniz keşke.
Belki onun aleyhine şeyler anlatır.

Back
X