Lütfen akil verin

Angeleymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
61
68
38
33
Haftasonu kiz kardeşimin söz,nisan tarzı kücuk bir istemesi olucak.Esim çalışıyor sadece, ben çocuklardan dolayı çalışamıyorum taki olarak 1gr taksak ayıp olur mu ?
Çok kafama takıldı, gerçekten sıkışigiz da 3 cocuk var evi anca geçindiriyoruz, napalim akıl verin

Haftasonu kiz kardeşimin söz,nisan tarzı kücuk bir istemesi olucak.Esim çalışıyor sadece, ben çocuklardan dolayı çalışamıyorum taki olarak 1gr taksak ayıp olur mu ?
Çok kafama takıldı, gerçekten sıkışigiz da 3 cocuk var evi anca geçindiriyoruz, napalim akıl verin
Aile arasında ayıp olmamalı. Öncesinde bence kız kardeşinizle konuşun ve durumunuzu anlatın.

Bir yanım elinde ne varsa onu tak düğünde yaparsın diyor, diğer tarafım çok az oluyor diyor ,yani durumumuzu biliyorlar aslinda

Bizde nişanda sadece aileler takar misafir isterse atar yani en kötü ailen senin yerine alsın bir çeyrek o sana takmıştı

Normalde nişan da erkek tarafı az bir takı takar ve biter sizinkiler abartmış düğünde tekrar takacaksiniz söyleyin ve takmayın bence o zaman çeyrek takarsiniz

Bir yanım elinde ne varsa onu tak düğünde yaparsın diyor, diğer tarafım çok az oluyor diyor ,yani durumumuzu biliyorlar aslinda
Benim ablamın eski kocası pisliğin tekiydi. Benim nişanımda düğünümde takı takmadılar. Ki maddi olarak gayet iyilerdi. Zaten biz de durumu bildiğimiz için hiç mevzu bile olmadı. Yani kardeşinize söyleyin eminim sorun etmeyecektir. Hayırlı olsun bu arada .

Düğünde bilmiyorum ama çeyrek ve ev hediyesi olur bbu şartlarda, hediye ihtiyacı olan parcalardan kücuk olmayan birsey olur
Durumunuz neye elveriyorsa o yapılır.Altin fiyatları çok yüksek sizi zorlayacaksa graminizi takin kardeşiniz durumunuzu biliyorsa zaten bunun lafını yapmaz sanırım

Onlar takımlarını takıcaklar, onlar takınca kiz tarafı da takicak
Bunu saçma buldum. Kızkardeşiniz nişanlısıyla konuşup bizde şöyle böyle diyemiyor mu? Damat niye olayı organize etmiyor, onların adetinde nişanda fazla takılmaz biz de takmayalım düğüne saklayalım niye demiyor? Yani oldu olacak şunu bunu takacaksınız dese o da yapılacak gibi. Nişan bize ait kız tarafı yapar ve şunlar bunlar olur denemiyor mu bu aileye? Düğün olsa tamam takıp takıştırsınlar ama nişanda böyle sıkıştırmak hoş değil. Takarsan da haber vermeden sürpriz şekilde tak, insanları ezikleme.

Back
X