lütfen akıl verin

Bu durumda izin alıp hemen gelmesi gerkmezmi akşam açıklama yapıcam diyo rahstlığa bak eşinin diğer huylarından memnunsan birkereliğe affet herkezede duyurma

zor bir durumdasınız..
Allah yardımcınız olsun.

sonuna kadar inkar edecektir elbette ki.

niye intikam almak istemiş?
eline ne geçecekmiş acaba?
konuşmaları ne yöndeydi, yani hakikaten bu intikam bahanesini destekleyecek gibi mi?

Korkunç olan evli bir kadının başkasıyla birliktelik yaşaması, ,inanamıyorum! Allah korusun, o duruma düşürmesin kimseyi.
Kesin ispatladıysan göster eşine, bu şekilde sıkıntı içinde daha büyüyecek, hamilesin yani!

Biz Siirt'te yiz kız istanbulda sevgili gbi değil konuşmalar lan li lun lu eski sevgili olmanın rahatlığı var belki de bilmiyorum eşim benden bahsetmiş arada hasta ona yemek yapıyorum, filan beynim durdu artk nasılsa kaydettim aksam tekrar tekrar okuycam
Olayı iyice büyütmelisin .Öyle yazıyodu .Psikoloji kitabında.

Evden Kovmaak yada çekip gitmek çözüm olarak göremiyorum yanlış anlama yın nolur, mecbur akşam adam akıllı konuşcam hiçbir zaman çocuk için evliliğini bitirmeyen kadınları savunmadim.vede içten içe kızdım hep meslegim de var ailemde destekci, fakat o içimde cok huzursuz ve ben neyin hayırlı olduğunu çözemiyorum suan. Bi kahvaltı yapıp uyumak istiyorum dualarınizi Esirgeme yın yarın mutlaka uğrayıp tavsiyelerinizi okuycam,

Ne zamandır görüşüyorlar biliyor musun?

Kadının eşinin görmesini sağlayabilir misin bu ilişkiyi? Ama senin olduğunu bilmeyecek adam. O face hesabında konuşmaları var mı?

sana tek diyebileceğim iyi düşün öyle hareket et. yapamayacağın şeyler söyleme gidicem seni terk edicem falan. terk etmez kalırsan sonrasında gözü hiç korkmaz çünkü. her şeyi en ince ayrıntısına kadar bildiğini söylemişsin zaten. eğer ayrılmak niyetinde değilsen ailelere duyurup ailenin ona karşı güvenini de sarsma sonra sen muhatap olacaksın her şeyle çünkü.
ama dediği gibi intikam olayı falan olamaz ne demek evliyken eski sevgiliyle konuşmak. onu bırak sen uyurken kalkıp başka bir kadınla konuşup fotoğraflar yollamak ne demek. terbiyesiz herif. sen biraz sakinleş ama elindeki kayıtları silme sakla bi yerde. ne olur ne olmaz.

gerçekten çok üzüldüm,hamile olmasan yorum yapmak daha kolay olurdu.ama şimdi ortada bir bebek var.

keşke aileni dinleseydin daha 21 yaşında bir evlilik yapmasaydın.ya da boşanmaya karar verdikten sonra evliliğin kurtulsun diye hamile kalmasaydın.çocukların evliliği kurtarma durumu sadece bir masaldan ibaret aslında.

görümcene anlat,eşinin sevgilisi ve eşin herşeyi öğrendiğini bilsinler.belki azıcık utanırlar da bu iğrenç ilişkiye devam etmezler.o kadın da eşin kadar midesizmiş.

kadının kocasına delilleri göstermek mantıklı ama bu sefer de senin koca arıza çıkarıp sana saldırmasın !

Merhaba .Kasım da baslamis konismalar kadin once baska bir faceden eklemis hatrliyorum nickini konusmalari okudum kemdisi oldugunu soylemis filan esim de sahte face acmis konusmaya baslamislar. benim buldüğum konusmalar bi iki haftalıkti eşim baştan aşağı tüm konuşmaları okuyup kaydetmis bi ilişki söz konusu değil ama baştan aşağı rezil bir durum . Gündüz kadın beni aradı eski olduğu için tatlı geldi dedi bi hata yaptm nolur esime yansıtma kızımı göstermez filan dedi bende gayet sakin konuştum. Ortada iki tane çocuk var dua et ki anne psikolojisi yle hareket ediyorum yoksa hiç düşünmezim senin kixini dedim. Konuşmaların çoğunluğu nda bnm le ilgibi trip atmış ne kadar acizsin dedim bu sağlıklı bi ilişki değil seni bi tehdit aldatma unsuru olarak görmüyorum, seninle bir anne olarak konuşuyorum dedim. Hiç düşünmedin mi ya ben değilyakalasa idi dedim suşu yor . Hamilelik üzülme dedi. Sinirlendi m sen beni değil kendini düşün dedim bana olan birsey yok kocama da birsey olmaz duyuru rSam rezil rusva olursun memleket e dedim benimde tanımıyor eşim desen gurbette çalışıyor yılda birkez geliyo gelmez olur biter dedim diyecek birsey bulamadı, görümceM ablasını aramış oda aşağı yukarı aynı şeyler i söylemiş ablası daha çok korkma

Esime gelin ce tuhaf hissediyorum akşam baştan aşağı anlattı herseyi iki yıl sevgili olmuşlar eşim askeri okula ankaraya gidince eşimin yakın arkadaşıyla ald atmış alti yedi ay sonra biz tanışmış iz biz nişanlanana dek Aramis sürekli faceden ulaşmaya çalışmış nisan la nin ca çok geçmeden evlenmiş o çocukla mantığa sığmiyor tbiki bnde iice dinledim aldim karsima ortada bi cocuk var diye seni affedecegimi düşünme arkama bakmam giderim oglumada paşa lar gibi bakarım annemler veririm ne üvey anne görürler ne üvey baba dedim sana vermem bu çocuğu dedim.. ağlıyor ben seni cok Seviyo rum asihım filan dedim artk oğlunu da düşün sacmasapan hareket ler edersen bizi kaybedersin. Hiç düşünmem gerekirse annemler e ev alırım taşınır iz işimi bulamazsın dedim ole kaldı bugün nöbetçi iyice düşüncem ama çok tuhaf hissediyorum.

Back
X