• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rvb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 19 yasinda evlendim 1 ,5yıl sonra oglum u kucağıma aldim pismanmiyim asla iyiki olmus diyorum ama hep daha geç evlenseydim daha olgun olsaydim kendimi ezdirmezdim yaş geregi biraz amlamlandiramadim Çoğu seyi pismanliklsrim var tabiki sizde acele etmeyin cok gencsin nasilsa olur 40 inda bile oluyor artik

Arkadaşlar size bi sorum var ben 5 aylık evliyim ve 19 yaşındayım sürekli etrafta çocuk olmasıyla ilgili ima eder gibi laflar duyuyorum ben erken olduğunu ve daha zamanımız olduğunu düşünüyorum ama işte kayınvalidem dahil herkes bi laf söylüyor inanin hastaneye gitmekten ve ilaç kullanmaktan çok sıkıldım :KK43: lütfen bi akıl verin ne

Canim benim sen etrafi cok takma.Soylediklerinde de boyle soyluyorsunuz,stresten hamile kalamiyorum de.:)Etraf hep konusur,ona kalsa,benim 2tane cocugum var,etraf hala niye ucuncuyu dogurmuyorsun diyor:KK70::KK70::KK70:

iyide ne ilacı kullanıyorsun ki ?
daha 5 aylık evlisin ..
kv ne çocuğun çocuğu olmaz de..büyüyünce yapıcam de.

Senin yaşındayken çocuğum olsa şimdi ikinci sınıfa gidiyordu. Vay ben nerelere gidem :bicak:

Aileler yapıyorlar bunu özellikle benim kp çok yapar oldu açıkçası ayıp karşılıyorum ben bunu. Kp gelinine nasıl çocuk yapın der öyle değil mi? Ama diyor işte. 29 yaşımdayım ve henüz düşünmüyorum kısmet deyip geçiyorum.
Erkenden anne olmak belki çok güzel genç anne olmak falan ama dezavantajları çok var. Duygusal yaklaşımlara kanmadan mantıklı olana bakın.

Ne icin ilac kullanıyorsun?
Hadi erkenden evlendin.
Bir yil bari vücudun kendine gelsin 20 yasina gir, aklini bi topla. Bilincli bir anne olabilmek icin oku. Ondan sonra anne olursun inşallah.

Daha biz çocuğuz deyip şaka yollu tepkinizi gösterin . hem eşinde erken diyormus millete ne

Önemli olan senin düşüncelerin,hissettiklerin.
Kaynana istiyor diye sipariş ile çocuk mu yapılr?

Back
X