- 10 Mart 2025
- 81
- 8
- 1
- 19
- Konu Sahibi Tuba Afra 21
-
İnşlh peki yani süreç nasıl oldu paylaştığım sonuçlara siz ne dersiniz bilginiz var mı kafam çok karışık ne dusunmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ve annem daha çok genç yani yaşı ileri bir yaş da deyil 41 fln yaniÖncelikle çok geçmiş olsun. Lütfen doktorun dediklerine kulak vermekle birlikte bir doktora daha görünün. Gerçekten moralinizi bozmayın, benim ailemde biri çok ileri derecede bağırsak kanseri olmasına rağmen iyi bir operasyonla kurtuldu. Sizin öyle bir durumunuz yok. Sakinliğinizi koruyun en güzelini düşünün. Çok geçmiş olsun hiç korktuğunuz gibi olmasın
Yani öyle de korkudan insan her yolu deniyor bakıyor inşlh öyle bişey çıkmazBöyle durumlarda internetten araştırma yapmak iyi bir fikir olmuyor maalesef. Doktorunuz ciddi bir şey yok diyorsa yoktur, genelde en kötü ihtimali söylüyorlar çünkü.
Oncelikle cok gecmis olsun umarim değildir ama kolonoskopi yapilmayana kadae ortaya cikmaz benim oyle olmustu.siz hangi hastanede hangi sehirde yasiyorsunuz.sonuclaei mutlaka atin buraya. Ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim insallah gerek kalmasindaArkadaşlar bu sağlık ocağında bilenleriniz var mı bilmiyorum ama bağırsak kanserleri için dışkıdan sanki gebelik testine benzer testler yapılıyor.Gelgelelim konuya annem onu alıp yaptı başta silikti ama sonra pozitif oldu ,+annemde hemoroid de var acaba onun kanı ve dışkı karistida mi pozitif çıktı diye düşündük endiselenerek direk hastaneye gittik ve kan ve gaita aldılar yarın sabah çıktı ve kanda ca19-9 serum plazma değeri 43.43 çıktı yani pankreas veya mide kanseri belirtisi çıktı benim internetten araştırmam deyimiyle .Doktor çok korkulacak bişey yok dedi ama sadece şüphe duydu ve üzerinde durulması gerektiğini ve endoskopi ve kolonoskopi yapılmasını söyledi.Simdi çok üzülerek ve bu piskolojiyle alt üst durumdayız randevu almaya çalışıyoruz özele goturecez aranızda bu durumu yaşayan veya yakını olan var mı? İnşlh kanser değildir diye umut ediyoruz lütfen bana bilgi veya akıl verirmisiniz sonuçları da paylaşacağım buraya
Amin saolun inşlhDurun bakalım belki sadece takibine karar verilecek? İnternet sivilceyi de kansere bağlayabiliyor, siz sakin kalıp doktoru dinleyin. İnşallah korltuğunuz durum yoktur Allah ferahlık versin
Anladım evet Şanlıurfa Siverek'te oturuyoruz ben internetten kendim baktım sadece daha iyi bir doktora gidip muayene olmadık sıra bulsak gidecezSimdi baktim Siverek te yani urfadasiniz sanirim. Ca evet kanser terimi demek. Ama siz internete bakarakmi suphe duydunuz bilmiyorum. Ben bir suredir tahlil yaptirmiyorum aklimda net yok yanlis yonelndirmek istemiyorum. Sonuclari net ogrenirsiniz doktordan yazatsiniz inslalah gerek kalmaz ama sorabiliceginiz hersey icin yardimci olurum. Her ihtimale karsi sut urunlerini tuketmesin yagli ve islenmis gidalardan kesinlikle uzak dursun.
Olur atarım siz nerde oldunuzOncelikle cok gecmis olsun umarim değildir ama kolonoskopi yapilmayana kadae ortaya cikmaz benim oyle olmustu.siz hangi hastanede hangi sehirde yasiyorsunuz.sonuclaei mutlaka atin buraya. Ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim insallah gerek kalmasinda
Bugün Diyarbakır dünyapark özel Hastanesi'ne gittik genel cerrahi muayane etti ve değerleri normaldi endoskopi de yaptı pangastrit olduğunu söyledi yani kanser değilmiş çok şükürOncelikle cok gecmis olsun umarim değildir ama kolonoskopi yapilmayana kadae ortaya cikmaz benim oyle olmustu.siz hangi hastanede hangi sehirde yasiyorsunuz.sonuclaei mutlaka atin buraya. Ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim insallah gerek kalmasinda
Olur atarım siz nerde oldunuz
Ve aynı zamanda ilaçlı tomografi fln kan alındı hepsi temiz sadece midede pangastrit var o da ilaçla geçer inşlh dedi 1 ay sonra kontrole gidecez bklm kolonoskopi yapmadı gerek yok dedi ama sanki yapsa daha iyi olmaz mı en azından garanti almış oluruzOncelikle cok gecmis olsun umarim değildir ama kolonoskopi yapilmayana kadae ortaya cikmaz benim oyle olmustu.siz hangi hastanede hangi sehirde yasiyorsunuz.sonuclaei mutlaka atin buraya. Ben doktor tavsiyesinde bulunabilirim insallah gerek kalmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?