--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar netten o kadar araştırmama rağmen Altınpark dışında bayanlar için açılmış yüzme havuzu bulamadım .. Eşim diğer havuzlara ve denize girmeme izin vermiyor. Bu gidişle yüzmeyi unutucam . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
ben batıkentte oturuyorum. hacı yüzme havuzu erkek bayan karışık
batıkent'te andora iş merkezi diye bir yer varmış, yeni açılmış galiba daha önce duymamıştım. hamamı, saunası, havuzu ve fitness salonu var, tamamen kadınlar için. çalışanları tümüyle bayan. ağda hizmeti de veriliyor. ben ağda için gittim, havuzuna falan bakma fırsatım olmadı ama temiz bir yer gibi. yalnız ben ağdadan pek memnun kalmadım, çok kırdı. ağda da sir değil şeker ağda, kendileri kaynatıp yapıyorlar. üyelik falan yokmuş öyle günlük ücret karşılığı yararlanabiliyormuşuz. kızılay'dan 297 no'lu otobüsle veya batıkent metro'dan 290 no'lu otobüse binerek ulaşımı kolay gibi. şimdi baktım da isteyenler için web sitesi:
Andora Salkl Yaam Merkezi
dediğiniz yeri kaç gündür arıyorum nasıl bir yermiş kimse telefona bakmıyor
bide bilen varsa söylesin lütfen yüzme dersi almak istiyorum bayan hoca eşliğinde.Aslında çok yer buldum ama bayan hoca var çalıştırılan havuz karma,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu(( Yardım lütfennn.....
ben de batıkentteyim..ben de oraya gidecektm karışık olduğu için gidemedim. tesettürlüyüm ben bu sene tatile de gidemedik ve gidemicess( 50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?