• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen anneler. Lütfen

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
defalarca yazdım... sildim.. yazdım...sildim... belki bunu da sileceğim...
19 yasında pırıl pırıl bir genç kızım evet

ama ben sıkıldım..

gördüğüm kabuslardan bacaklarımı sımsıkı kapayarak sıçramaktan usandım..
insanlarn lafından bakısından niyetini çözmeye çalışmak canıma yetti.

ben belki bu kadar sessiz büyütülmeseydim tüm o sıkıştırmalara, küçüçük bedenimden zevk almaya calısanlara sesimi çıkarabilirdim...

bu o kadar büyük, o kadar büyük bi yük ki
o kadar büyük bir özgüven eksikliği, korku, umutsuzluk ki

daha da kötüsü insana en büyük hatayı korkuları yaptırıyor

çok tacize ugradım ben.. çoğunu oyun sandım. ne olduğunu bilmedim... tacizi yapan kuzenimde oldu komşunun oğlu da şu da buda..

bugün 8 yaslarında bi kızı daracık tişört kısa bi şortla sokak arasnda tek basına oynarken gördüm. kiloluyduda baya dikkat cekiyo yani.
Sorun kıyafet de değil ama + bir davetiye niteliğinde sapıklara.
Biri alıp kaçırsa ne olacak kumar bu rsmen. Milletin ayarı bozulmuş

insanlar sapık insanlar kafayı yemiş insanlar kendi çocuklarına göz dikecek kadar düşmüş bu neyin kime güveni...

çocuklara hayır demeyi öğretin.. kendine biri dokundugunda hoşlanmıyorsa belirtmesini öğretin
kimseye söyleme dedikleri seyleri size söylemesini kafasında yer ettirin

Allahm sen çocukları koru. Onlar minicik ufacık ve bir o kadar masumlar ki..

Son düzenleme:
7 yasinda ki çocuğa sortta giydiremiyeceksek ..
Pis zihniyetli insanlardan nefret ediyorum.

Sorun şort,dapdar tişört giydirende değil ki sorun ufacık çocuğa bile yan gözle bakan hastalarda.
O yüzden böyle eleştirmesek?
Emin ol o çocuk çarşaf da giyse o uzuvları yine rahat durmaz.

LG-P710 Tapatalk

ama ben sıkıldım..

ben belki bu kadar sessiz büyütülmeseydim tüm o sıkıştırmalara, küçüçük bedenimden zevk almaya calısanlara sesimi çıkarabilirdim...

çok tacize ugradım ben.. çoğunu oyun sandım. ne olduğunu bilmedim... tacizi yapan kuzenimde oldu komşunun oğlu da şu da buda..

bugün yine bi sokakta 7 8 yaslarnda tombiş bi kıza dap dar tişörtle şort giydirip salmışlar dışarı.. insanlar sapık insanlar kafayı yemiş insanlar kendi çocuklarına göz dikecek kadar düşmüş bu neyin kime güveni...

çocuklara hayır demeyi öğretin.. kendine biri dokundugunda hoşlanmıyorsa belirtmesini öğretin

olay şort daracık tişört değil ki.

küçücük çocuk bedeninden etkilenen insan olmayan kişiliklerden bahsediyoruz.:47:

kapalı giyse de değişen bir şey olmaz.

elbette çocuklar göz önünde bulundurulmalı tabi ki.

Sorun şort,dapdar tişört giydirende değil ki sorun ufacık çocuğa bile yan gözle bakan hastalarda.
O yüzden böyle eleştirmesek?
Emin ol o çocuk çarşaf da giyse o uzuvları yine rahat durmaz.

LG-P710 Tapatalk

eleştirmedim annesininde kötü niyeti yoktur eminim.
ama zaman belliyken onları yok sayarak çocukları böyle giydirip dısarı salamayız ki kumar olur bu
annesi falan yoktu yannda sokak arasında tek yürüyordu. demek istediğim bu tehlikeli

cidden çok önemli konuya değinmişsiniz bu cocukları yabancılara karşı korumak amacıyla her türlü tehlikeyie karşı egitmeli anneler.. yolda giderken çok tatlı bir köpek gördüm simit yiyordum kırdım agzına götürdüm kesinlikle yemedi okadar ugraştırm katiyyen yediremedim karsıdan sahibi seslendi asla yabancıdan bişey yemez dedi...... şaş kaldım... mahallede ki çocuga gel sana çikolata vericem desem evimize kadar götürürüm o derece bilgisiz çocuklar... malesef ki

cidden çok önemli konuya değinmişsiniz bu cocukları yabancılara karşı korumak amacıyla her türlü tehlikeyie karşı egitmeli anneler.. yolda giderken çok tatlı bir köpek gördüm simit yiyordum kırdım agzına götürdüm kesinlikle yemedi okadar ugraştırm katiyyen yediremedim karsıdan sahibi seslendi asla yabancıdan bişey yemez dedi...... şaş kaldım... mahallede ki çocuga gel sana çikolata vericem desem evimize kadar götürürüm o derece bilgisiz çocuklar... malesef ki

evet aynen gel sana bişey vericem de koşa koşa gelirler..
Bilinçlendirmek şarttt.

eleştirmedim annesininde kötü niyeti yoktur eminim.
ama zaman belliyken onları yok sayarak çocukları böyle giydirip dısarı salamayız ki kumar olur bu
annesi falan yoktu yannda sokak arasında tek yürüyordu. demek istediğim bu tehlikeli

Ben annemin gözü önünde tacize uğradım bu insanlar emin ol korkmuyor.Ki üstümde kot tişört vardı.
Hala unutmadım o adamın yüzünü,gerçi hiç birinin unutmadım ya neyse.Hepsi de küçükken yaşadığım şeylerdi.
Evet kumar olabilir ama hepimizin annesi giydirdi yolladı dışarı.
Son olaylardan sonra annem erkek kardeşimin bile kendine dikkat etmesi konusunda telkinde bulundu.
Çocukları da bi yere kadar göz önünde bulundurabiliriz.
Caydırıcı yasalar çıkmadıkça,o iğrenç hümanistliğe devam edildikçe onlar daha çok istediğini alır.

LG-P710 Tapatalk

ama ben sıkıldım..

insanlar sapık insanlar kafayı yemiş insanlar kendi çocuklarına göz dikecek kadar düşmüş bu neyin kime güveni...

şimdi sen şort ve dar giydiğin için mi o kadar kişinin tacizine uğradın:44:

mesajı editlemişsin.....

Son düzenleme:
evet aynen gel sana bişey vericem de koşa koşa gelirler..
Bilinçlendirmek şarttt.

şart evet çocuklar kesinlikle abancılardan kaçmalı gel seni öpeyim diyenlere asla izin vermemeli ki var örenkleri çocuk yabancılara kendini öptürmüyo bunu uygun dillerle anlatmalı anneler.. işte burası senin çok önemli yerin burayı koru gibi bi yerde okumuştum uygun dilleri var... çocuklar bilgisiz ve malesef ne oldugunu bilmiyorlar oyun gibi görüp kötü amleleri olan insanların agına düşüyorlar... burda annelere çok iş düşüyo....

Bu konu çok ciddi bir konu. Ailelerin çocuklarına yakın olmaları ve böyle olası bir durumda söyleyecek kadar arkalarında olmalı.
Okulda bile sık sık oluyor bu olaylar. Öğrenciler birbirlerini taciz ediyor, büyük öğrenciler küçükleri, akrabalar çocukları...
Tacizle ilgili eğitimler de verildi ama yine de ailelerine söylemeye çekinip korkanlar çok...

Son düzenleme:
pislik adi herifler ne istiyorlar kendi egolarını tatmin etmek için el kadar çocukları kadınları kullanmaya allah belalrını versin sorun açık dar kapalı giymek değil sorun zihniyetsizliği bize ona bu sarkanlar kendi analarına bacılarına namus cinayeti işliyorlar

Evet kiz cocuklarini uyari niteliginde egitmeliyiz ama en buyuk egitimi erkek cocuklari olan annelere dusuyor kanimca. Erkek cocuklara ahlak ve namus kavrami yonunde egitilmeli. Baskasinin bedenine zarar vermenin yanlis oldugu, haklarinin bu olmadigi anlatilmali. Zamaninda bir komsuma giymistim. Dikkatimi ceken bir fotograf, iki erkek cocugun ciplak ve pipisi acikta olan resimleri oturma odasinin en gorunur yerine asilmisti. Kizinin resminide sandiktan cikarip gostermisti. Tabi bu ilk ve son gorusmem oldu. Bu zihniyetle yetistirilen erkek cocuktan ne bekleyebilirsin. Erkek egosu cok pohpohlaniyor. Onlarda herhakki kendilerinde goruyorlar: ((

çocuklar birbirlerini bile istismar edebiliyor çok dikkatli olmak lazım başıboş bırakmamalı kesinlikle erkek çocuk kız ayrımı gözetmeksizin hep takipte olmalı.

Back
X