Lütfen artık yardım edin

Durunun annesi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
42
24
18
31
Merhaba herkese 1 kızım var 14 aylık. 1 yaşına kadar hasta olmadık ama 1 yaşından itibaren sürekli hastayız enfeksiyon mu kapmadık günlerce ateşlendik el ayak hastalığı mı olmadık yani çocuğum kaç kilo verdi bu hastalıklardan şuan iyiyşz ama bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri sürekli pişik olmamız doğduğundan beri pişik yapmadığımız denemediğimiz hiç bi şey kalmadı bir sürü doktor bir sürü tahlil bir sürü ilaç krem her marka bez %100 dikkat ama anlamıyorum canı çok yanıyo dayanamıyorum nolur böyle bir şey yaşayan çare bulan ya da bi şey önermek isteyen var mı lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Mutlaka bir endokrinoloji kliniğine başvurup şekerin her türlüsünü ölçtürün iyilesmeyen pisik sebebi olabiliyor bir tanıdığın başına geldi
Ayrıca lütfen fotoları kaldırın mahremdir
Bebekte olsa

Kantron yagi surun ama ev yapimi.yapamazsaniz muglanin falan koylerinde yapiyorlar getirtin.
Benim kizim bobrekte sorunlu dogdu 3 yil hergun antibiyotik icti.ve pisik pisik pisik mahvoluyordu.
Ben onunla sifasini buldum.
Sonrasinda yanik yara morluk herseyde vazgecilmez oldu.
Fotograflarida kaldirin lutfen
Tabinonce doktora goturun ve pisik olduguna emin olduktan sonra surun

Lütfen o fotoğrafları siler misiniz ?
Çocuğunuzda olsa mahremini böyle açık edemezsiniz !

Patoloji labarotuvarinin olduğu bir dermataloji bölümü yardımcı olacaktır .

Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya

Sacmalik sizin bunu yapabilmeniz yazık gunah ya. Annesisiniz diye onun mahremini paylaşma hakkina sahip olduğunuzu mu saniyorsunuz.

Desitiny denediniz mi? Çinkosu bol olan mor tüpteki krem.Eczanelerde bulabilirsiniz.Acil sifalar.

Fotolari yuklemenizi caresizliginize veriyorum dogru olmadigini biliyorsunuz degil mi...En yakin surede silmelisiniz.

Bebek de olsa onun bile istemeyecegi bir sey bu. Uluorta foto sergilenmez.

Sorunlu olan sizsiniz. Ortalık pislik kaynıyor. Sapığın birisi çoğunuzun mahremine bakıp hayal kursa hoşunuza gider mi ! Doktorda bile bu kadar rahat olamıyoruz nedir bu rahatlık !?!?!?

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz.? Eğer bu konu gerçekse büyük sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…