- 27 Mart 2017
- 42
- 24
- 18
- 31
- Konu Sahibi Durunun annesi
-
+10000000000000000000
Sacmalik sizin bunu yapabilmeniz yazık gunah ya. Annesisiniz diye onun mahremini paylaşma hakkina sahip olduğunuzu mu saniyorsunuz.Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya
Bebek de olsa onun bile istemeyecegi bir sey bu. Uluorta foto sergilenmez.Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya
Ya allah aşkına siz ciddi misinix yazık ya
Sorunlu olan sizsiniz. Ortalık pislik kaynıyor. Sapığın birisi çoğunuzun mahremine bakıp hayal kursa hoşunuza gider mi ! Doktorda bile bu kadar rahat olamıyoruz nedir bu rahatlık !?!?!?Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz.? Eğer bu konu gerçekse büyük sıkıntı.Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?