• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen artık yardım edin

Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya
Biz doktor muyuz nasıl bir saçmalık yaptığın çocuğunu teşhir ediyorsun

Ya siz sorunlu musunuz 1 yaşında bebek bu yüzünü mü görüyosunuz nedir yani bu sapık düşünceler içim acıyo böyle görmekten sizden yardım dileniyorum böyle bi şeyi yaşıyan var mı diye böyle saçmalık olur mu ya

Asıl saçmalık bir annenin karar verme hakkı olmayan bir bebeğin fotoğraflarını bu şekilde teşhir etmesi.
Burası açık bir forum.
Ciddi pişik sorunu yaşıyoruz deseniz insanlar yardımcı olur zaten.
Yazık size

Belki caresizlikten koydunuz ama kaldirmaniz daha munasip herkes nasilsa anladi.
Ve olumsuz yorumlara degilde size fikir veren yorumlara dikkat edin bu derece acil bir durumda madem

bu ne rezalet
hemen resımlerı kaldırın !!!
pişik oldu yardım desenız zaten bılgı aktarırız
bu resımler burdan sılınse bıle google tarafından kayıtlı kalıyor napıyorsunuz sız !

Lutfen fotograflari kaldirin

Cok doktora gittik demissiniz doktorlar nasil care bulamaz anlamadim , neler denediginizi de yazsaniz ona gore cozum onerileri sunalim

Bu pisik hic normal degil , doktorlar nasil bulamadi nedenini anlamak mumkun degil

sinirden elım ayagım tıtredı ya ...
neyse!

sıze onerım
bezı degıstırın
her saat bası altını yıkayın
asla ıslak mendıl kullanmayın ıslak pamukla temızledıkden sonra yıkayıp kurulayıp popolin surup temız bez baglayın
hatta alez gecırın yatagına bırde alt acma ortusu acın sızdırmayan bıkac saat altı acık kalsın hava alsın

doktora gosterın

Merhaba herkese 1 kızım var 14 aylık. 1 yaşına kadar hasta olmadık ama 1 yaşından itibaren sürekli hastayız enfeksiyon mu kapmadık günlerce ateşlendik el ayak hastalığı mı olmadık yani çocuğum kaç kilo verdi bu hastalıklardan şuan iyiyşz ama bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri sürekli pişik olmamız doğduğundan beri pişik yapmadığımız denemediğimiz hiç bi şey kalmadı bir sürü doktor bir sürü tahlil bir sürü ilaç krem her marka bez %100 dikkat ama anlamıyorum canı çok yanıyo dayanamıyorum nolur böyle bir şey yaşayan çare bulan ya da bi şey önermek isteyen var mı lütfen yardımcı olur musunuz?
Çocuğunun resimlerini bu sekilde paylaşma hakkına sahip değilsin!

Bir de sadece hastanelerde olan bir krem var , oglum hastanede yatarken pisik olmustu verdilee bir kere surmeyle saniyede gecirdi
Gidebiliyorsaniz bir ozel hastaneye gidip doktordan isteyin insallah verirler
Adi "oro cinko krem" bi arastirin

Hicbir ise yaramaz. Benim zerre umudum yok.
Zorunlu hale getirilsin, pedofili ile ilgili haberler gözlerine sokula sokula anlatılsn. Sinirim tepeme çıktı gece gece... Yok ya gerçekten yok olamaz bu kadarı dedikçe her gün başka olayla karşı karşıya kalıyoruz.

Devlet kamu spotuyla tecavüze ve pedofiliye hayır diyebilir aslında . Ne anlama geldiğini anlatabilir .Bu sigarayla ilgili reklamları çok başarılı bence . Buna benzer şeyler yapılabilir
Biz kadınlara ciddi eğitimler verilmeli diye düşünüyorum artık !! Muhtarlıklardan kayıt alınıp davet edilip seminerler verilmeli, bence verilmeli... Bir de bol ağaç dikilmeli, oksijen lazım !

Mune Mune lutfen cabuk bakın lutfen :( ne kadar az kısı gorurse okadar ıyı
anlıyorum anne cok caresız cok uzgun ama bu olmamalı :( boyle olmamalı

Back
X