M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 00:08 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #1 Arkadaşlar merhaba bebetime marka test yaptım regl 5 gün gecikti 2 testimde silik çizgi çıktı bozuk mu bu test ? 2 gün arayla yaptım Eklentiler image.webp 77,9 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba bebetime marka test yaptım regl 5 gün gecikti 2 testimde silik çizgi çıktı bozuk mu bu test ? 2 gün arayla yaptım
mayala Mucizelerimi bekliyorum 👼👼 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 7.882 8.231 113 37 Cumartesi 00:14 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #2 mirser .!.: Arkadaşlar merhaba bebetime marka test yaptım regl 5 gün gecikti 2 testimde silik çizgi çıktı bozuk mu bu test ? 2 gün arayla yaptım Genişletmek için tıkla... Bozuk olabilir başka test elinizde varsa deneyin yoksa da kan verin 5 gün gecikmiş varsa çıkar zaten Allahım gönlüne göre versin inşallah
mirser .!.: Arkadaşlar merhaba bebetime marka test yaptım regl 5 gün gecikti 2 testimde silik çizgi çıktı bozuk mu bu test ? 2 gün arayla yaptım Genişletmek için tıkla... Bozuk olabilir başka test elinizde varsa deneyin yoksa da kan verin 5 gün gecikmiş varsa çıkar zaten Allahım gönlüne göre versin inşallah
M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 00:15 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #3 mayala .!.: Bozuk olabilir başka test elinizde varsa deneyin yoksa da kan verin 5 gün gecikmiş varsa çıkar zaten Allahım gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim aslında 4 tane yaptım onlarda çizgi vardı adetim çok düzensiz geç döllenmedir diye beklemek istedim
mayala .!.: Bozuk olabilir başka test elinizde varsa deneyin yoksa da kan verin 5 gün gecikmiş varsa çıkar zaten Allahım gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim aslında 4 tane yaptım onlarda çizgi vardı adetim çok düzensiz geç döllenmedir diye beklemek istedim
leydii69 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 1.304 464 123 Cumartesi 00:37 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #4 Canım reglinde gecikmiş testlerle hiç uğraşmayıp kan ver bence
M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 00:38 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #5 leydii69 .!.: Canım reglinde gecikmiş testlerle hiç uğraşmayıp kan ver bence Genişletmek için tıkla... Pazartesi vereceğim ama bu testler bozuk mu ki
leydii69 .!.: Canım reglinde gecikmiş testlerle hiç uğraşmayıp kan ver bence Genişletmek için tıkla... Pazartesi vereceğim ama bu testler bozuk mu ki
leydii69 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 1.304 464 123 Cumartesi 00:41 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #6 mirser .!.: Pazartesi vereceğim ama bu testler bozuk mu ki Genişletmek için tıkla... ayy valla bilemedim ki çok fazla mı idrar damlattın acaba diğer testlerde de çizgi var demişsin
mirser .!.: Pazartesi vereceğim ama bu testler bozuk mu ki Genişletmek için tıkla... ayy valla bilemedim ki çok fazla mı idrar damlattın acaba diğer testlerde de çizgi var demişsin
mayala Mucizelerimi bekliyorum 👼👼 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 7.882 8.231 113 37 Cumartesi 01:16 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #7 mirser .!.: Amin çok teşekkür ederim aslında 4 tane yaptım onlarda çizgi vardı adetim çok düzensiz geç döllenmedir diye beklemek istedim Genişletmek için tıkla... İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah predictor marka testi alabilirseniz onunla bir deneyin o test güvenilir diyorlar
mirser .!.: Amin çok teşekkür ederim aslında 4 tane yaptım onlarda çizgi vardı adetim çok düzensiz geç döllenmedir diye beklemek istedim Genişletmek için tıkla... İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah predictor marka testi alabilirseniz onunla bir deneyin o test güvenilir diyorlar
M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 01:18 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #8 leydii69 .!.: ayy valla bilemedim ki çok fazla mı idrar damlattın acaba diğer testlerde de çizgi var demişsin Genişletmek için tıkla... 3 damla yazıyordu öyle yaptım
leydii69 .!.: ayy valla bilemedim ki çok fazla mı idrar damlattın acaba diğer testlerde de çizgi var demişsin Genişletmek için tıkla... 3 damla yazıyordu öyle yaptım
M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 01:19 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #9 mayala .!.: İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah predictor marka testi alabilirseniz onunla bir deneyin o test güvenilir diyorlar Genişletmek için tıkla... Yarın o markayı da alıp deneyeceğim amin Allah razı olsun sizinde rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin
mayala .!.: İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah predictor marka testi alabilirseniz onunla bir deneyin o test güvenilir diyorlar Genişletmek için tıkla... Yarın o markayı da alıp deneyeceğim amin Allah razı olsun sizinde rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin
mayala Mucizelerimi bekliyorum 👼👼 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 7.882 8.231 113 37 Cumartesi 01:20 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #10 mirser .!.: Yarın o markayı da alıp deneyeceğim amin Allah razı olsun sizinde rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim canım eğer bir sonuç alırsan bana da yazarmısın merak ettim
mirser .!.: Yarın o markayı da alıp deneyeceğim amin Allah razı olsun sizinde rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim canım eğer bir sonuç alırsan bana da yazarmısın merak ettim
M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 01:23 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #11 mayala .!.: Amin çok teşekkür ederim canım eğer bir sonuç alırsan bana da yazarmısın merak Genişletmek için tıkla...
mayala .!.: Amin çok teşekkür ederim canım eğer bir sonuç alırsan bana da yazarmısın merak Genişletmek için tıkla...
M mirser Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2025 23 9 1 28 Cumartesi 01:23 Konu Sahibi Konu Sahibi mirser #12 Tabikiiii yazarım mutlaka inialşah olumlu olur