Şu an ikiniz de çalışıyor musunuz?
Sizce nasil bir sorun yaratabilir ?Bence de olmaz. Tıp farklı bir alan. Başka bölüm okusaydınız olur derdim ama şu an olmaz gözüyle baktım. Bi süre sonra sorun yaratabilir.
Sevgiliniz univ okumamismi ? Okumadiysa bende hicbisey icin gec degil okuyabilir daha iyi bir yere gelebilir böylelikle....
Kazanma konusunda insanlar hep konuşur...ornek veriym allah korusun esin çok kazansa bile başına bişey geldi diyelim artık çalışamıyor sen çalışıp bakmak zorunda kalicaksin o zaman insanlar yine konusucak :) ama şöyle bir gerçek de var ki genel de çoğu erkek eğer eşi fazla kazanırsa gururuna yediremez bir çok kadında bir süre sonra bu durumdan rahatsız olur.
Düşünmen gereken başka bir açı daha var çocuğun olduğunda belki bir süre calisamiycaksin onun kazandığı ile geçinebilirmisin?
Ünv okumuş mu sevgilin ?
Bende önemli olsn sevgi saygı sadakat ama ilerde özellikle erkekler bu durumu biraz kompleks haline getirebiliyorlar .
Ailen ne diyor ?
Erkek arkadaşın bunu takmayacak, ego savaşına dönüştürmeyecekse sorun olmaz. Onuda en iyi sen tanıyorsun. Şimdiden sen benden çok kazanacaksın derken hissettiği şey mahçupluk mu eziklik mi? Eziklilkse ileride komplekse dönüşüp canınızı yakar bu durum. Mesleğini değilde bu saydığım durumları iyi düşünün.
Bence evlilige toz pembe bakma. Mesela maddi sikinti yasayinca samanlik seyran olmuyor.
Cok severek evlendim.sevgiliyken neredeyse hic kavga etmedik , 3 yil boyunca. Evlendik yine mutluyuz cok şükür ama maddi sikinti yasayinca, yada kaynana muhabbeti olunca hop soguyorsun. Bu benim ornegim. Yani hep güllük gülistan degil .
Simdi sevgilin daha simdiden maas farkini takiyor kafasina, elalem ne der diye de düşünüyorsunuz.
Bu elalemin lafi zaten hic bitmez.
Bunlari goze alabiliyorsaniz evlenin , olur bence.
erkek arkadaşını ve seni en iyi sen biliyorsun, bir şey diyemeyiz ki.
ben şahsen iki gönül bir olunca samanlık seyran olurculardanım, buna inanıyorum.
ama görüyorum ki bir çok insan başarılı olamıyor kadın erkekten üstün olunca. o yüzden kimseye gözünü karart git diyemiyorsun.
kendim senin yerinde olsam ama sevdiğim adama bakarım, seviyorsam hala o da beni seviyor kıymetimi biliyorsa devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?