Lutfen bakar misiniz ? Benim icin onemli

Ben doktorum eşim doktor.çevremiz hep doktor okuldan kalma ve hastane dostluklarımız falan derken.eşiniz bu ortamlarda bunalmasın.atıyorum biz bu hafta eşimle hiç görüşemedik nöbeti toplantısı icabı bitmiyor.farklı meslekten biri ne kadar dayanabilir arkadas ortamlarınızda bunalır mı onu kestiremiyorum

Kültür ve toplum arasında sıkışıp kalmayın. Herkesten ayrı olun işte. Öyle diyenlere cevabınızı daha da iyi anlaşarak verin. Sonuçta sizler bireysiniz ve onun bunun lafiyla acaba diyerek ya da şekil alarak birey olamaz gerçek siz olamazsınız ve mutsuz olursunuz. Bırakın konuşsunlar efendim...

Konunun başında ne var ki ha kadın fazla almış ha adam diye baktım ama bir kaç yorumunuzdan sonra ben de iyi düşün diyorum.
Daha şimdiden başlamış sen benden fazla kazanacaksın nasıl olacak demeye. Bu ileride daha büyük sorun olur. Bir arkadaşı bir laf söylese sindiremez sana patlar.

Ben kendi adıma bu konuya şu açıdan bakarım, çok uzun süredir bir ilişkiden bahsediyorsunuz önünde sizin gibi bir örnek varken sevgiliniz hiç çabalamamış en azından lisans mezunu olabilmek için. Tekniker dediğinize göre ön lisans mezunu. Para az ya da çok kazanılır o önemli değil ama ben çaba görmek isterdim. Yani hiç mi dememiş en azından bir lisans bitireyim, sevgilim doktor, ben de okuyayım diye. Sonuçta artık lisans mezunu olmak lüks değil ki her mahallede bir üniversite var neredeyse.

Erkek arkadaşınız bunun konusunu ettiği için kendisi sorun edebilir gibi geldi bana. Bence çok saçma bir şey ama erkeklerde ego meselesi ve zamanla büyük sorun haline gelebiliyor eşinin daha fazla kazanıyor olması, eğitim durumunun daha yüksek olması.

DGS'ye girsin demeyeceğim, zaten liseden tanışıyorsunuz, size bakıp heveslenecek olsa 4 yıla çoktan tamamlardı bence.

Siz daha iyi tanırsınız, ego meselesi haline getirmeyecek, sizi ezmeye çalışmayacak, kompleks yapmayacaksa hiç sorun değil kimin fazla kazandığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…