- 16 Ekim 2016
- 32
- 9
- 86
- 30
- Konu Sahibi cilektozuu
-
Yarısı kadar artmış işteMerhaba SAT 22 Temmuz. 20 ağustosta beta 59.03 22 Ağustos 76 çıktı
Sağlıklı ilerleme ihtimali var mı?
3 ay önce boş gebelik geçirmiştim
Çok canım sıkıldı dış gebelikten korkuyorum iki kat artış olmayınca modum çok düştüYarısı kadar artmış işte
Kendini strese sokma
Şuanlık herşey yolunda
Her gebelikte 2 kat artmak zorunda değil ki %50 artış var kendi içinde düzenli artsın yeterMerhaba SAT 22 Temmuz. 20 ağustosta beta 59.03 22 Ağustos 76 çıktı
herkesin aynı artmaz önemli olan yükselme devam etmesi örnek kardeşim 4 gün vardı regl bin değerle öğrendi herkesi. Farklı olabilirMerhaba SAT 22 Temmuz. 20 ağustosta beta 59.03 22 Ağustos 76 çıktı
Umarım öyledir teşekkür ederimYarısı kadar artmış işte
Kendini strese sokma
Şuanlık herşey yolunda
Evet ama düşük artış olunca moralim bozuldu hemen dış gebelik falan aklıma geldiherkesin aynı artmaz önemli olan yükselme devam etmesi örnek kardeşim 4 gün vardı regl bin değerle öğrendi herkesi. Farklı olabilir
Amin inşallah öyle olurHer gebelikte 2 kat artmak zorunda değil ki %50 artış var kendi içinde düzenli artsın yeterkendini strese sokma sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tam 48 saat oldu mu bir de aynı merkez mi canımAmin inşallah öyle olursanki yüzde 50 den de az gibi geldi bana modum aşırı düştü
Yüzde 28 29 gibi bir artış olmuş. 48 saatte en az yüzde 60 artması beklenir sağlıklı gebeliklerdeMerhaba SAT 22 Temmuz. 20 ağustosta beta 59.03 22 Ağustos 76 çıktı
Evet malesef umudum kalmadıYüzde 28 29 gibi bir artış olmuş. 48 saatte en az yüzde 60 artması beklenir sağlıklı gebeliklerde
Evet canım tam 48 saatti bir de aynı merkezdiTam 48 saat oldu mu bir de aynı merkez mi canım
Ben özelde verdim normal sağlıklı artış vardı 8 inde sağlık ocağına verdim 46 çıktı 12 sinde verdim 100 çıktı 4 günde 2 katı artış morelim bozuldu vs 14 inde gene özelde verdim aynı yerde 313 çıktı 18 inde verdim 1831 dünde kesemi gördüm yükselme varsa sorun etme herkesde aynı oran olmaz Dr hatta sağlıklı ilerlemiyor vs dediEvet ama düşük artış olunca moralim bozuldu hemen dış gebelik falan aklıma geldi
Sen hiç üzülme az daha büyüsün kat kat katlanır pozitif olalım olur mu aşkımEvet canım tam 48 saatti bir de aynı merkezdi
Ay inşallah benimde böyle sonradan güzelce artar gerçekten çok yıprattı bu süreç.. günüm ağlamakla geçti malesefBen özelde verdim normal sağlıklı artış vardı 8 inde sağlık ocağına verdim 46 çıktı 12 sinde verdim 100 çıktı 4 günde 2 katı artış morelim bozuldu vs 14 inde gene özelde verdim aynı yerde 313 çıktı 18 inde verdim 1831 dünde kesemi gördüm yükselme varsa sorun etme herkesde aynı oran olmaz Dr hatta sağlıklı ilerlemiyor vs dedi
Ayyy inşallah canım benimSen hiç üzülme az daha büyüsün kat kat katlanır pozitif olalım olur mu aşkımdüşmüyorsa sıkıntı yok
İnşallah balımAyyy inşallah canım benimyarın tekrar kan vercem umarım güzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?