Lütfen bakar mısınız beta değerim hakkında :(

cilektozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
32
9
86
30
Merhaba SAT 22 Temmuz. 20 ağustosta beta 59.03 22 Ağustos 76 çıktı
Sağlıklı ilerleme ihtimali var mı?
3 ay önce boş gebelik geçirmiştim

Her gebelikte 2 kat artmak zorunda değil ki %50 artış var kendi içinde düzenli artsın yeter kendini strese sokma sağlıkla kucağına alırsın inşallah

herkesin aynı artmaz önemli olan yükselme devam etmesi örnek kardeşim 4 gün vardı regl bin değerle öğrendi herkesi. Farklı olabilir

Yüzde 28 29 gibi bir artış olmuş. 48 saatte en az yüzde 60 artması beklenir sağlıklı gebeliklerde

Evet ama düşük artış olunca moralim bozuldu hemen dış gebelik falan aklıma geldi
Ben özelde verdim normal sağlıklı artış vardı 8 inde sağlık ocağına verdim 46 çıktı 12 sinde verdim 100 çıktı 4 günde 2 katı artış morelim bozuldu vs 14 inde gene özelde verdim aynı yerde 313 çıktı 18 inde verdim 1831 dünde kesemi gördüm yükselme varsa sorun etme herkesde aynı oran olmaz Dr hatta sağlıklı ilerlemiyor vs dedi

Ay inşallah benimde böyle sonradan güzelce artar gerçekten çok yıprattı bu süreç.. günüm ağlamakla geçti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…