- 19 Mayıs 2020
- 47.692
- 214.307
- 598
- Konu Sahibi mellykelly
-
Yakında çocuk da yaparsınız siz adamın sinirleri yatışsın diye. Bitmeyecek istekleri biliyorsunuz değil mi?Merhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?
Rahatsızlık sebebi kıskançlık
Sürekli amirimin odasına giriyorum Amirimi çok kıskanıyor işten çoğu zaman bir iki saat geç çıkıyorum rahatsız oluyor
Sürekli bu konu yüzünden öfke patlamaları yaşıyor psikolojisinin bozulduğunu söylüyor artık tahammülüm kalmadı gerçekten kurum değiştirmeyi düşünüyorum
Hiç inanmıyorum senin herife desem ? Cabani değecek yerlere harca. Çok pişman olursun giden enerjine.Normal değil tepkileri kendisi de kabul ediyor biriktirdim içimde psikolojim bozuldu diyor eşimden uzaklaşmaya başladım gerçekten kendimce hala çabalıyorum
Hayır normalde başka bir kurumdaydım zaten amirim kendi seçerek getirdi kiminle zıt düşsem herkesi gönderdi beni sürekli korudu kolladı eşim bunlardan dolayı kıskanıyorYanlış hatırlamıyorsam sekreter olarak çalışıyorsunuz başka yere gidince yine sekreter olarak çalışmayacak mısınız?
Değişen insanlar olur eşiniz yine kıskanır.
Amirim ve eşi beni çok sever korur hep . yalnız amirim düğüne de gelmedi nişana da eşi sadece kınama geldi aslında uzaktan biri eşimi dinlese hakikaten amirin bana aşık olduğunu düşünür. Herkese karşı sert uzak duran adam bana hep yardımcı oldu etti bunlara takıyor eşimKurumdaki kişiler de huzursuzluk veriyorsa evet değiştirirdim.
Ama eşim durduk yere birine hiç alakası olmadığı zararı olmadığı halde takıksa yeni gideceğim yerde de birini kafaya takar hastadır çünkü.
O yüzden değiştirsen bile bu sefer başkasını kafaya takacak gibi seninki
Sen kendi kafanda aklıyorsun herifi. Biz ne desek boş.Amirim ve eşi beni çok sever korur hep . yalnız amirim düğüne de gelmedi nişana da eşi sadece kınama geldi aslında uzaktan biri eşimi dinlese hakikaten amirin bana aşık olduğunu düşünür. Herkese karşı sert uzak duran adam bana hep yardımcı oldu etti bunlara takıyor eşim
kiminle zıt düşsem herkesi gönderdi
yalnız amirim düğüne de gelmedi nişana da eşi sadece kınama geldi aslında uzaktan biri eşimi dinlese hakikaten amirin bana aşık olduğunu düşünür.
Hayır normalde başka bir kurumdaydım zaten amirim kendi seçerek getirdi kiminle zıt düşsem herkesi gönderdi beni sürekli korudu kolladı eşim bunlardan dolayı kıskanıyor
Eşinizle dura dura onun gibi fesat ve pis düşünceli biri olacaksınız.Amirim ve eşi beni çok sever korur hep . yalnız amirim düğüne de gelmedi nişana da eşi sadece kınama geldi aslında uzaktan biri eşimi dinlese hakikaten amirin bana aşık olduğunu düşünür. Herkese karşı sert uzak duran adam bana hep yardımcı oldu etti bunlara takıyor eşim
Ya hayır mümkün değil öyle bir şey . Adam sürekli eşinin yanına yollar etkinliklerde eşine eşlik ederim dedikoducu bir ilçe burası bunun önüne geçmek için her şeyi yaptılarAy yoksa??
Oooof of babam biliyor her şeyi her koşulda yanındayım dedi babam ama bilmiyorum son demime kadar mücadele edip kendimi tamamen ikna etmek istiyorumEşinizle dura dura onun gibi fesat ve pis düşünceli biri olacaksınız.
Şirinleri görecem diyonuz yani ahahah neyse size başarılar.Oooof of babam biliyor her şeyi her koşulda yanındayım dedi babam ama bilmiyorum son demime kadar mücadele edip kendimi tamamen ikna etmek istiyorum
Ama en başta eşim sorun çıkardı hep dün ağlaya ağlaya bıktım nerde ne zaman patlayacaksın sürekli tedirgin haldeyim nerede rezillik çıkaracaksın diye dedim. Hüngür hüngür ağladım artık. Resmen psikolojim bozuldu artıkYa hayır mümkün değil öyle bir şey . Adam sürekli eşinin yanına yollar etkinliklerde eşine eşlik ederim dedikoducu bir ilçe burası bunun önüne geçmek için her şeyi yaptılar
Neyi biriktirmiş içinde?Normal değil tepkileri kendisi de kabul ediyor biriktirdim içimde psikolojim bozuldu diyor eşimden uzaklaşmaya başladım gerçekten kendimce hala çabalıyorum
Siz de rahatsız oluyor musunuz ? Diğer kurumda sizi rahat bırakacak mi ? Diğer kurumda da cayciya kafayı takacak başka kurumda hademeye ? Son olacağından emin misiniz ?Merhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?
Sürekli amirimin odasına giriyorum Amirimi çok kıskanıyor işten çoğu zaman bir iki saat geç çıkıyorum rahatsız oluyor
Sürekli bu konu yüzünden öfke patlamaları yaşıyor psikolojisinin bozulduğunu söylüyor artık tahammülüm kalmadı gerçekten kurum değiştirmeyi düşünüyorum
Farzedelim işten ayrıldın yine amirin olacak etrafında erkek olacak bu böyle sürmez ki eşiniz özgüvensiz silkeleyin biMerhabalar eşiniz için yuvanız için eşinizin rahatsız olduğu kafaya taktığı sürekli olarak bu konudan kavga gürültülü çıkardığı huzurunun kalmadığı size de huzursuzluk verdiği kurunuzdan ayrılıp başka bir kuruma geçiş yapar mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?