lütfen bakarmısınız 6 yıldan sonra hamileyim

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
kızlarrr allh rızası için bişi söyleyin 6 yıldan sonra 5 haftalık olcam hamileyim geçenlerde ufak kanama oldu değerim düşmemş yükselmiş çok kasıklarım ağrıyo normalmidr korkuyorum dayanılmaz ağrım var pzartesi dr gitcem ultrasondan bakılcak bebeğim benimlemi die su içiyor yatıyorum şimdilik kanamada yok normalmidr?

canım gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin.canım kasık ağrısı normal bende adet olacam sanıyordum.bebek yerleştiği için ağrı yapıyor korkma işallah bişeycik olmaz beişine.

öncelikle hayırlı olsun..eğer değerin yükseliyorsa korkulacak birşey değildir diye düşünüyorum.ben,bazen bebeğin yerleşmesinden dolayı lekelenme tarzında az miktarda kanama olabiliyor diye okumuştum.doktorunun söylediği en doğrusu tabiki.ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim.inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun..

canım gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin.canım kasık ağrısı normal bende adet olacam sanıyordum.bebek yerleştiği için ağrı yapıyor korkma işallah bişeycik olmaz beişine.

sağol yaban gülüm korkuyorum çok febna bi ağrı inşlh iyidr bu sabahtan beri belim kasığım öldümmm

öncelikle hayırlı olsun..eğer değerin yükseliyorsa korkulacak birşey değildir diye düşünüyorum.ben,bazen bebeğin yerleşmesinden dolayı lekelenme tarzında az miktarda kanama olabiliyor diye okumuştum.doktorunun söylediği en doğrusu tabiki.ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim.inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun..

inşlhhhhh rab,m o günleri gösterirmi acaba

iyi düşün iyi olsun.sen stres yaparsan bebeğinde stresli bir bebek olur sonra..bunu istemezsin değilmi?onun için stres yapma..neşeli filmler izlemek çok iyi bir yol,tavsiye ederim..

aminde kasık ağrımla biraz zor mutlu oluyorumm inşşlhhhhhhhh herşey yoluna girer sağol canım telkinlerin için çok ihtiyacım varr

kuzenımde hamıleydı
sankı adet olacakmısım gıbı kasıklarımda aacayıp agrı var dıe yanımıza geldı
doktor bebek yerlesıor dıe agrı yapar demıs
cok sukur sımdı 5 aylık
kotu dusunme hamılelıgının tadını cıkar :)

inşllahhhhhh esracım seninde tez zamnda gelsin minişin yarın randevum var bakalım görcekmiyim miniği bazende sol kasığım ağrıyo hayrdr inşlhhh 3 ayı bi atlatsam aileme sölemedim süpriz yapcam dayısının düğünü var minişimin de :))))))))))

canım inanki o kadar sevindim...rabbim kucağına almayıda nasip eder...ne olur olumsuz düşünme hep güzel şeyler düşün...bazen senin yazdıklarını okurdum önceleri..bak rabbim isteyince oluyor...birde ne olur ailene biran önce haber ver...

canım bende sebepsiz grubundayım 5,5 yıllık evliyim...tedavi gördüm olmadı...2. tüp bebeğe başlıyacağımız ay rabbim kendiliğinden olmayı nasip etti...ama 7 haftalıkken kalbi durdu....bende senin gibi hep sonra söyleyeyim diyordum ama şimdi pişmanım...biran önce söyle...inanki onlarda mutlu olmayı hak ediyor..çünkü bizimle beraber üzülüyorlar...

kendiliğinden oldu değilmi...önce düşüğün oldumuydu...herhangi birşey yaptınmı...rabbbim hayırlı evlat olmasını sağlıklı olmayı nasip etsin....

korkma canım yüreğini ferah tut.bende 5 haftalıkkken lekelenme yaşamıştım.2 hafta kadar sürdü ve bitti.progestan vermişti dr um.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

kızlarrr allh rızası için bişi söyleyin 6 yıldan sonra 5 haftalık olcam hamileyim geçenlerde ufak kanama oldu değerim düşmemş yükselmiş çok kasıklarım ağrıyo normalmidr korkuyorum dayanılmaz ağrım var pzartesi dr gitcem ultrasondan bakılcak bebeğim benimlemi die su içiyor yatıyorum şimdilik kanamada yok normalmidr?

çok tebrik edrim canım. sağlıcakla bi 9ay geçirirsin inşlh
benimde nazlı meleğim 5 yıldan sonra geldi..
ilk önceleri kasık ağrıları normal canım..
hatta benim okadar çok adet belirtim vardıki kan testine giderken ağlayarak gttim. kociş zorla götürdü.. kesin adet olucağımı sanarak pet bile takmıştım. sonuç pozatifti..

ayaklarını yükseğe kaldırıp yatmak iyi geliyor. ayakların ağırdığında da sırt üstü konumdayken ayaklarını dik konumda koyup öyle yat.. eğer yana döneceksende sol tarafına yatki bebişine daha rahat kan gitsin..
hamiş olunca kan basıncının yönü değiştiğinden sola yatmak bebişin beslenmesine yardımcıymış..

Saglıklı ve hayırlı bır evladın olması dılegıyle kendıne dıkkat et tatlım rabbım senı ve bebısını korusun ınsallh

allah sağlıklı bi şekilde bebişine kavuşmayı nasip etsin...
benimde bi kaç gün ağrılarım olmuştu fakat çok fazla değildi geçmişti hemen,lekelenme olmadı ama bünye ile alakalıdır,kafana takma huzurlu ol aallahım herşeyin hayırlısını versin :)

tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.kendinize çok dikkat edin ilk üç ay çok önemli bol bol yatın hamileliğinizin keyfini sürün kötü şey aklınıza gelmesin.işleride kocanıza yükleyin yemeğide dahil.ben beşinci ayıma kadar ne yemek yaptım nede iş yaptım.hepsini kocama yükledim

Back
X