Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani var gibi gözüküyor ama markası neydi testinizinBi bakar mısınız var mı sizce
evet var ben çizgiyi gördüm bence değerin yükselicekBi bakar mısınız var mı sizce
Ayy çok olumlu konuşuyorsun ve o kadar iyi geliyor ki teşekkür ederim inşallah yükselirevet var ben çizgiyi gördüm bence değerin yükselicek![]()
inşallah canım ben yükseliceğine inanıyorum sonra yine kan testi yap bence yükselicekAyy çok olumlu konuşuyorsun ve o kadar iyi geliyor ki teşekkür ederim inşallah yükselir
İşallah vardır canım artımed için çok olumsuz yorum var bende şuan aynı durumdayım senle 2 gün önce yaptım test poztif çıktı ama markanın olumsuz yorumları kafamı karıştırdı beklıyorum şimdilik bak testimde böyleArtımed
ArtımedYani var gibi gözüküyor ama markası neydi testinizin
Yok vermedim 1 kac gün beklıycem daha emin olmak içinKan testi verdin mi sen
Yaptığın testin kutusu beyazmıydı mavimiydi canımKan testi verdin mi sen
O ilk dakika belirdiği hali kurudukcaa dhada belirgin oldu gecikmem var ama benim çok düznsiz adetlerim ben ilişki gününden hesplayıp 15 . Gün yaptım bilemıyorumAma senin idrarda daha belirgin gibi inşallah vardır adetine var mı yoksa gecikme var mı
Benim mavi kutulu olanıydı