Lütfen bakarmısınız tek kesemi çift kesemi

Ozlemyilmazzz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
74
27
18
25
9 haftada ikiz olduğunu ögrendim bitanesi 9+3 bitanesi 10+1 di aralarinda fark yok dedi ama keseler birmi ayrimi anlayamiyorum suan dedi burda bi ayrilma var gibi bisey dedi surekli.kanamayla doktora gidiyorm bebeklerm saglam suan cok az az geliyo yine kanamayla gittigmde ogrendim 2 doktora gidiyorum bu doktor tek kese gorunuyor dedi digeri anlamadi sizce tekmi cift mi

Eklentiler

• IMG-20210426-WA0015.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 166
Allah tamamına erdirsin inşallah canım hiç anlamam valla ama doğal yollami yoksa tüp bebk mi

Ay maşşallah ne güzel sağlıkla doğsunlar inşallah tek gibi ama ben de doktor değilim sonuçta

2 bebek ama tek kese görüyor sanki. Gerci bunu biz bilemeyiz burdan doktor degiliz. Ultrasonla bakilma seklinde bile hersey farkli cikabiliyo.

2 bebek ama tek kese görüyor sanki. Gerci bunu biz bilemeyiz burdan doktor degiliz. Ultrasonla bakilma seklinde bile hersey farkli cikabiliyo.
Yani bi doktor bisey var kesemi aralarinda zarmi ne bilmiyorum pek anlasilmyo dedi bu onun verdigi görsel

Eklentiler

• IMG-20210425-WA0005.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 161
Sagol.rabbm.razi olsn allah. Olmauanlarada nasip etsn sonrada bana kucagma almayi cok istyorm 1 duusk yasadim bunlarida kaybetmekten tek kese olunca riskli diyolar o yuzden hayirlisi olsn
Benim de bir kaybım var canım 1 yılda anca olmuştu zaten tam sevindim derken kalbi durdu 6 ay geçti hala bebiş yok ama ne güzel bak senin bebişlerin geliyor kendini neden strese sokuyorsun etraf ikiz dolu neden riskli olsun olumlu düşün lütfen inşallah sağlıkla doğarlar

Canm kür denesene belki yarar bende kürü kullandgm ilk ay hamile.kaldim buda ikiz oldu cokkk sukur

Öyle moralinizi bozmayin ablamin tek keseydi çok şükür sagliklica dünya da getirdi kuzenim ikizlere hamile 4 5 ay olacak şeker tansiyon hastası çok şükür bişi olmadan geliyor üzmeyin kendinizi rabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin

Amin cnm insallah bnimde saglkla gelir , sagol allah razi olsn senden biraz iui geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…