- 12 Nisan 2020
- 74
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ozlemyilmazzz
-
Cnm yazdm asagida tarfde verdm bal tarcin corekotu kullandimNe kullandınız?
Monokoryonik monoamyotik ikizlere gebeym malesefTek kese bu çift kese olsa kesinlikle anlarsınız.
Bal tarcin corekotu kürü kullndm cnmHangi kürü kullandnz
Cok sagol insallah cnm rabbim hepimizi güldürsn insallhMaşallahrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek kese gibi duruyor biraz daha buyuyunce doktorlar daha bilirler.ikizlerde kanama normal diye biliyorum benim ablamda hamile ikizlere lekenme tarzinda kanamasi oluyor dr fitil vermis onu kullaniyor.Bu ay bende klomen kullandim 3 yumurtam olustu insallah rabbim banada ikiz nasip eder sağlıkla
Insallh bnmde oyle olur iyi gder kanama gormekten skldmMaşallah
Allah kucağına almayı yüzlerini görmeyi nasip etsinn
Tek yumurta ikizlerin hayırlı olsun. Arada ikisini birbirinden ayıran zar büyüdükçe görülüyor. Keyfini çıkar riskleri düşünme
21 haftalık gebeyim herşey olması gerektiği gibi ilerliyo
İyi beslen
Dpktoruna takviyeleri danış aspirin folik asit vitamin gibi şeyler alman gerek
Bol protein tüket ve bol bol su iç :)
Ablnnda tek kesemi acaba bnm kanamam hc gcmiyoMaşallahrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek kese gibi duruyor biraz daha buyuyunce doktorlar daha bilirler.ikizlerde kanama normal diye biliyorum benim ablamda hamile ikizlere lekenme tarzinda kanamasi oluyor dr fitil vermis onu kullaniyor.Bu ay bende klomen kullandim 3 yumurtam olustu insallah rabbim banada ikiz nasip eder sağlıkla
Yok canim çift kese 13 haftalik oldu yeni dr fitil verdi degilmiAblnnda tek kesemi acaba bnm kanamam hc gcmiyo
Yok canim çift kese 13 haftalik oldu yeni dr fitil verdi degilmi
Ablam fitil kullaniyor biraz azaldi gibi diyor
Insllah sizinde kanamaniz hemen biter btmiyo cnm resmen idrar yaparken kan işiyorum oyle ama bebekte bi sorun yok benm tek yumurta
Insallh cnm ya ben bu siteden pek anlamyorm yazdm ama kmse gelmedi bitek benmiym monomono ikizleri olan acabaO Ozlemyilmazzz cnm bol bol dinlen doktorun normal diyorsa bebislerde iyise annesistres yapma insllah geçici bir durumdur belkide tek kese oldugu icinde kanama yapiyordur kuzum üzülme sen
Canim vardir sayfalari ben bakaiyim.seni etiketlerim sende yazarsin sayfalarinaInsallh cnm ya ben bu siteden pek anlamyorm yazdm ama kmse gelmedi bitek benmiym monomono ikizleri olan acaba
Insallh cnm ya ben bu siteden pek anlamyorm yazdm ama kmse gelmedi bitek benmiym monomono ikizleri olan acabaO Ozlemyilmazzz cnm bol bol dinlen doktorun normal diyorsa bebislerde iyise annesistres yapma insllah geçici bir durumdur belkide tek kese oldugu icinde kanama yapiyordur kuzum üzülme sen
Nasil bulablrm etiket yapablrmsn beni oraua ben siteyj blmyorm cokSayfalar var ama eski yazismalar 1dilektut var oda sizin gibi galiba O Ozlemyilmazzz
bende de oldu bir kaç kezInsallh bnmde oyle olur iyi gder kanama gormekten skldm
tek yumurta ikizleri az bu sitedeInsallh cnm ya ben bu siteden pek anlamyorm yazdm ama kmse gelmedi bitek benmiym monomono ikizleri olan acaba
Nasil bulablrm etiket yapablrmsn beni oraua ben siteyj blmyorm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?