Lütfen bakarmısınız tek kesemi çift kesemi

Amin cnm insallah bnimde saglkla gelir , sagol allah razi olsn senden biraz iui geldi
Çevremde bir çok kişi tanıyorum ikiz doğuran iyi düşünün kendinize dikkat edin zaten sağlıklı bir gebelikse sıkıntı yok sagliksizsa tek olsun çift olsun dusecekse düşer herşeyin hayırlısı olsun canım

Ben bal tarcin corekotu sabah aksam ac karnina yaptm yumurtlamyi saglyo bende sorun yoktu galba fazla yumurtladm bana da tedavi gordnmu dediler ikiz olunca yok dedim sadece kür kullandm
Aa öyle mi miktarları ne kadar oluyor karışımın? Günde kaç kaşık yiyorsun?

Aa öyle mi miktarları ne kadar oluyor karışımın? Günde kaç kaşık yiyorsun?
Sabah aksam 1 tatli kasigi esimde arada yiyodu ayrica bal yiyodu corek otunu havanda ezerek koyuyosun bal 12 y kasigi corek otu ve tarcin 12 silme tatli kasigi kavanozda macun yapyosun adetn 2 gunu baslayp 13.gun birakiyosun ben boyle.yaptm

Sabah aksam 1 tatli kasigi esimde arada yiyodu ayrica bal yiyodu corek otunu havanda ezerek koyuyosun bal 12 y kasigi corek otu ve tarcin 12 silme tatli kasigi kavanozda macun yapyosun adetn 2 gunu baslayp 13.gun birakiyosun ben boyle.yaptm
Tamam canım denerim sağol inşallah sağlıklı olur bebişlerin merak etme iyi düşün

Tek kese gibi ultrasonda arada bişey gözükmüyor. Hayırlı olsun

Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek kese gibi duruyor biraz daha buyuyunce doktorlar daha bilirler.ikizlerde kanama normal diye biliyorum benim ablamda hamile ikizlere lekenme tarzinda kanamasi oluyor dr fitil vermis onu kullaniyor.Bu ay bende klomen kullandim 3 yumurtam olustu insallah rabbim banada ikiz nasip eder sağlıkla

Maşallah
Allah kucağına almayı yüzlerini görmeyi nasip etsinn
Tek yumurta ikizlerin hayırlı olsun. Arada ikisini birbirinden ayıran zar büyüdükçe görülüyor. Keyfini çıkar riskleri düşünme
21 haftalık gebeyim herşey olması gerektiği gibi ilerliyo
İyi beslen
Dpktoruna takviyeleri danış aspirin folik asit vitamin gibi şeyler alman gerek
Bol protein tüket ve bol bol su iç :)

Tek kese bu çift kese olsa kesinlikle anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…