- 12 Nisan 2020
- 74
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ozlemyilmazzz
-
Ben bal tarcin corekotu sabah aksam ac karnina yaptm yumurtlamyi saglyo bende sorun yoktu galba fazla yumurtladm bana da tedavi gordnmu dediler ikiz olunca yok dedim sadece kür kullandmBen de soğan kürüyle hamile kalmıştım zaten canım. Sen hangi kürü yaptın?
Uzulmeyin hemen riskleri var ama saglikla dunyaya gelen bebekler cok
Insallah benimde oyle olurUzulmeyin hemen riskleri var ama saglikla dunyaya gelen bebekler cok
Çevremde bir çok kişi tanıyorum ikiz doğuran iyi düşünün kendinize dikkat edin zaten sağlıklı bir gebelikse sıkıntı yok sagliksizsa tek olsun çift olsun dusecekse düşer herşeyin hayırlısı olsun canımAmin cnm insallah bnimde saglkla gelir ,sagol allah razi olsn senden biraz iui geldi
Insallah insallahInsallah benimde oyle olur
Sagol allah razi olsnÇevremde bir çok kişi tanıyorum ikiz doğuran iyi düşünün kendinize dikkat edin zaten sağlıklı bir gebelikse sıkıntı yok sagliksizsa tek olsun çift olsun dusecekse düşer herşeyin hayırlısı olsun canım
Aa öyle mi miktarları ne kadar oluyor karışımın? Günde kaç kaşık yiyorsun?Ben bal tarcin corekotu sabah aksam ac karnina yaptm yumurtlamyi saglyo bende sorun yoktu galba fazla yumurtladm bana da tedavi gordnmu dediler ikiz olunca yok dedim sadece kür kullandm
Sabah aksam 1 tatli kasigi esimde arada yiyodu ayrica bal yiyodu corek otunu havanda ezerek koyuyosun bal 12 y kasigi corek otu ve tarcin 12 silme tatli kasigi kavanozda macun yapyosun adetn 2 gunu baslayp 13.gun birakiyosun ben boyle.yaptmAa öyle mi miktarları ne kadar oluyor karışımın? Günde kaç kaşık yiyorsun?
Tamam canım denerim sağolSabah aksam 1 tatli kasigi esimde arada yiyodu ayrica bal yiyodu corek otunu havanda ezerek koyuyosun bal 12 y kasigi corek otu ve tarcin 12 silme tatli kasigi kavanozda macun yapyosun adetn 2 gunu baslayp 13.gun birakiyosun ben boyle.yaptm
Insallh cnm dua et bana benxe sana edicem dene mutlaka gerck bal olmazina dikkt etTamam canım denerim sağolinşallah sağlıklı olur bebişlerin merak etme iyi düşün
Çok sağol canım sana dua edicem inşallah sağlıkla doğsun bebişlerinInsallh cnm dua et bana benxe sana edicem dene mutlaka gerck bal olmazina dikkt et
Sagol insallah cnmTek kese gibi ultrasonda arada bişey gözükmüyor. Hayırlı olsun
Denersen bana yaz ama merak ederimÇok sağol canım sana dua edicem inşallah sağlıkla doğsun bebişlerin
Tamam kuzumDenersen bana yaz ama merak ederim
Maşallah9 haftada ikiz olduğunu ögrendim bitanesi 9+3 bitanesi 10+1 di aralarinda fark yok dedi ama keseler birmi ayrimi anlayamiyorum suan dedi burda bi ayrilma var gibi bisey dedi surekli.kanamayla doktora gidiyorm bebeklerm saglam suan cok az az geliyo yine kanamayla gittigmde ogrendim 2 doktora gidiyorum bu doktor tek kese gorunuyor dedi digeri anlamadi sizce tekmi cift mi
Ne kullandınız?Norml yolla bi dusuk.yasadim 9 hftlk sonra bal.tarxn corek otu kullandgm.ilk ay hamle.kaldim oda ikiz.oldu rabbime süküŕ
Tek kese bu çift kese olsa kesinlikle anlarsınız.9 haftada ikiz olduğunu ögrendim bitanesi 9+3 bitanesi 10+1 di aralarinda fark yok dedi ama keseler birmi ayrimi anlayamiyorum suan dedi burda bi ayrilma var gibi bisey dedi surekli.kanamayla doktora gidiyorm bebeklerm saglam suan cok az az geliyo yine kanamayla gittigmde ogrendim 2 doktora gidiyorum bu doktor tek kese gorunuyor dedi digeri anlamadi sizce tekmi cift mi
Hangi kürü kullandnzCanm kür denesene belki yarar bende kürü kullandgm ilk ay hamile.kaldim buda ikiz oldu cokkk sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?