Lutfen bakarmisiniz?

Aytenlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
34
-37
1
29
Kizlar ben Azerbaycanliyim.Bizde cocugu olmayan geline sen ölü çilesi kestirmelisin soyluyorlar.Mesela birinin cocugu olmuyorsa yeni gelini gormeye gelirse o gelin de onun gibi oluyor.ve ya kimse ölü yerine gitmisse,40i cikmayan kadin seni gormeye gelmisse çileye dusuyorsun ve cocugun olmuyor.Turkiyede galiba ummu sumyan ve ya lohusa adlaniyor bu.Boyle birseyi temizledikden sonra hamile kalan duydunuz mu?

Senin iğrenç pislik bi kocan var diye Allah sana acıyor ve çocuk vermiyor. Hem tüplerin de kapalıydı öyle yazmıştın. Bu yüzden amuda da kalksan olmaz çocuk.

Kizlar ben Azerbaycanliyim.Bizde cocugu olmayan geline sen ölü çilesi kestirmelisin soyluyorlar.Mesela birinin cocugu olmuyorsa yeni gelini gormeye gelirse o gelin de onun gibi oluyor.ve ya kimse ölü yerine gitmisse,40i cikmayan kadin seni gormeye gelmisse çileye dusuyorsun ve cocugun olmuyor.Turkiyede galiba ummu sumyan ve ya lohusa adlaniyor bu.Boyle birseyi temizledikden sonra hamile kalan duydunuz mu?
tovbe estagfrullah allah korusun. doktora gıttın tertemız mı cıktı? hormonların saglıgın .. esının spermı .? bız oluye 7 sı 40 ı bılmem kacı dıye mevlıd okutuyoruz hep de gırdım cıktım ortama . batıl bısey bu da. ummu subyan oyle bısey degıl. bence boyle seylere kafa yorma. sen tıptan tamamen yararlan bu surede kendın oku dua et... hurafelere gore ıs yapma.. olan saglıgı da kaybetceksın

Senin iğrenç pislik bi kocan var diye Allah sana acıyor ve çocuk vermiyor. Hem tüplerin de kapalıydı öyle yazmıştın. Bu yüzden amuda da kalksan olmaz çocuk.
ay cıddı mısın:KK57:.. ben de ınsan gıbı cvplamaya calıstım..

Yok canım. Tedavilik işler var. Evlilik de berbat durumda ama ısrarla çocuk yapmaya calışıyolar bunca şeye rağmen.
aman ne dıyım o buyu yapmıs bu bılmem ne.. baktım gecmısıne sımdı..:kusmuk:konu sahıbı hasta heralde psıkolojık.. allah yardımcısı olsun..

Böyle bir şey duymadım hiç. Hurafe bunlar, çocuğunuz olmuyorsa doktora gidin

Back
X