- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Biz doğumdan 3 ay sonra denedik benim canım cok yandı(sezaryen) doktoruma söyledim ve bana henüz lohusasın erken denemişsiniz dediArkadaşlar bir gün Buraya yazabileceğim aklımın ucuna gelmezdi çünkü çok düzenli bir cinsel hayatımız vardı hatta normalden daha iyi denilen. Eşim benden 11 yaş büyük tüp bebek ile doğum yaptım doğum yapalı üç ay oldu ozamandan beri eşimde ciddi isteksizlik var kan tahlili verdi bir sebepten dolayı testesteron doğru çok ciddi düşük çıktı acaba bundan sebep mi bilmiyorum ama ben de zaten hamilelikle beraber bir seneye yakındır düzgün ilişki yaşayamıyorum eşimin bu durumuda beni çok rahatsız ediyor hem onu kırmamaya çalışıyorum ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum lütfen a Böyle bir durumu yaşayan var mı ya da ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin
Evet kimse bakmadığı içinaynı konuyu farklı başlık altında açmışsın.
3 ay geçmiş lohusalık mı kalırBiz doğumdan 3 ay sonra denedik benim canım cok yandı(sezaryen) doktoruma söyledim ve bana henüz lohusasın erken denemişsiniz dedi
Kalıyormus istee. Cünkü ben hala regl olamamıştım. İnanılmaz kuruluğum vardı. Cok canım yanıyordu. 4 ay sonra regl oldum ve vücudum düzene girdi3 ay geçmiş lohusalık mı kalır
Kesin formulu yok ama o zaman soyle diyim.Evet kimse bakmadığı için
Yanlışlıkla bir bomba olmasın diye bulaşmıyordur. Ormana salın... Doğal halinde kalsın. Normale döner. İyi günler...
Ben 1 sene sonra olmuştum ,1 sene lohusa mi oluyorum o halde, lohusalık 40-42 günKalıyormus istee. Cünkü ben hala regl olamamıştım. İnanılmaz kuruluğum vardı. Cok canım yanıyordu. 4 ay sonra regl oldum ve vücudum düzene girdi
Değil kuruluk devam ediyorsa değil arastırınBen 1 sene sonra olmuştum ,1 sene lohusa mi oluyorum o halde, lohusalık 40-42 gün
Yok yeni bir şey değil küçüğüm 7 yaşına girecek,kuruluk oldumu hatırlamıyorum bile,Değil kuruluk devam ediyorsa değil arastırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?