• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bakin avukat arkadaslar

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Arkadaslar konularimi bilen bilir cok eziyet cektim 3 yilda burda bana cok aciyan oldu sonunda az kaldi bosaniyorum..ama soracak kimsem yok...iste dayak hakaret..en son yuzume tukurdu dovdu hakaret etti evden kovdu..deyim

Bir suru olay sonrasi..sonunda anlasmali bosanmayi kabul etti ..benden bir an once kurtulmak istiyorum yarin onun tanidik avukatiyla gorusucem avukat ucretini o odeyecekmis. Ne kadar nafaka isteyim 2.5 yasinda kizim var kendisi polis 5000 e yakin para aliyor ...bir ev aldik 15. Bin altin 7 bin ona ait para diger 8 bin ise benim calismamla birikti..30 .000 pesinatla ev aldik 4 yildir oduyoruz..18.000 lik araba var birde....ben calisicam kpss den sonra bakici masrafi vs. Ne kadar taleo etmeliyim onu nasil kabul ettiricem..ve bana ne kadar para duser sizce..aldigimiz ev kredisi 10 yillikti ve su anki degeri 220.000. ...ev esyalari onda kalacak buyuk bolum onun icin belli miktar para istemeyi dusunuyorum yatak odasi takimi ve diger evdeki esyalari kucukleri ben almistim cunku..sizce ortalama kac para gelir...kaziklanmayim simdi yarin gidicem safimda biraz

Neden anlaşmalı boşanma? Çekişmeli olsa daha iyi olurdu sizin için.
Hakimin bu konuda takdir yetkisi vardır. Siz dilekçenizde tüm bu malvarlıklarını, geliri yazmalısınız. Yargıtay kararlarıyla da (yüksek oranda nafaka verildiğine dair) dilekçeyi zenginleştirmeniz yararınıza olacaktır. Avukatınız yok mu? Gerekli bilgiyi o verecektir. Birçok mal rejimi var sizinkinin hangisine girdiğini, gerekli koşulları gözönünde bulundurarak avukatınızla beraber uygun bir dilekçe yazılmalı.

Avukat değilim bu konuda bilgi veremem malesef ama yine de yazmadan geçmek istemedim..
Donuna kadar alın çekinmeyin..
Onun bulduğu avukatla da değil kendiniz bulun bir avukat,her türlü oyun döndürebirler..
Kurtulayım derken hakkınızı maddi-manevi yanına kâr bırakmayın.

Tövbe estağfurullah ya böyle şeyleri okudukça sinirlerim tavan yapıyor :sinirli:
Her haltı yiyen paşa hazretleri lütfedip anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş bak sen. Tabii bulmuş iyi niyetli kadını boşanırken bile susturacak. Kabul etmeyin süründürün hakime her şeyi anlatın ne kadar mağdur olduğunuzu şahitlerle ispatlayın elinde ne var ne yok alabildiğiniz kadarını alın. Sakın gurur yapmayın bir an önce kurtulmaya falan çalışmayın bu ona iyilik olur belasını başkasından değil sizden bulsun her şeyin bir bedeli var ve bir zahmet ödesin :KK67:

Çocuğunuz icin en az 500 TL nafaka isteyin. Zaten anlaşmalı olunca hakim hemen kabul ediyor.Calismiyorsaniz kendiniz içinde en az 500 TL nafaka talep edebilirsiniz.altinlarinizin bugünkü değerini ve ev için verdiğiniz nakit parayı da isteyebilirsiniz.eger evin odemesini o yapıyorsa ve hala uzun yıllar ödemesi varsa evin hakkınız olan yarısını talep etmeniz zarariniza olabilir..ev onda kalsın siz arabayı almayı isteyin.

Arkadaslar konularimi bilen bilir cok eziyet cektim 3 yilda burda bana cok aciyan oldu sonunda az kaldi bosaniyorum..ama soracak kimsem yok...iste dayak hakaret..en son yuzume tukurdu dovdu hakaret etti evden kovdu..deyim

Bir suru olay sonrasi..sonunda anlasmali bosanmayi kabul etti ..benden bir an once kurtulmak istiyorum yarin onun tanidik avukatiyla gorusucem avukat ucretini o odeyecekmis. Ne kadar nafaka isteyim 2.5 yasinda kizim var kendisi polis 5000 e yakin para aliyor ...bir ev aldik 15. Bin altin 7 bin ona ait para diger 8 bin ise benim calismamla birikti..30 .000 pesinatla ev aldik 4 yildir oduyoruz..18.000 lik araba var birde....ben calisicam kpss den sonra bakici masrafi vs. Ne kadar taleo etmeliyim onu nasil kabul ettiricem..ve bana ne kadar para duser sizce..aldigimiz ev kredisi 10 yillikti ve su anki degeri 220.000. ...ev esyalari onda kalacak buyuk bolum onun icin belli miktar para istemeyi dusunuyorum yatak odasi takimi ve diger evdeki esyalari kucukleri ben almistim cunku..sizce ortalama kac para gelir...kaziklanmayim simdi yarin gidicem safimda biraz
Sakın ama sakın onun bulduğu avukatla görüşmeyin,ben aynı hatayı yaptım gittim görüştüm bana diyorki avukat gidin o düğümde takılanları paylaşın,yarı yarıya,birde ne öğrendim düğünde takılanlar gelininmiş,birde avukatıyla anlaşıp ne olur olmaz diye beni gizli video çekmiş delil olarak sunmuş,lütfen haklarınızdan vazgeçmeyin,benim başıma gelmeyen kalmadı bari siz yaşamayın

Sen polis olmak istiyordun değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam.

Avukatın ofisinde konuşulan orda kalır, ama böyle konuşmamıştık diye üzülme sonra. Sonuçta kocanın avukatı, onun lehine adım atacaktır.

Kazanılan tazminattan ödeme talebiyle, bir avukatla anlaşsan

Sen polis olmak istiyordun değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam.

Avukatın ofisinde konuşulan orda kalır, ama böyle konuşmamıştık diye üzülme sonra. Sonuçta kocanın avukatı, onun lehine adım atacaktır.

Kazanılan tazminattan ödeme talebiyle, bir avukatla anlaşsan
Merhabalar,avukatın yanında her iki tarafında konuştuklarının gizli kalacağına eminmisiniz

görüştünüz mü sonuç nedir??
herşeyin yarısını alın. çocuk içinde bence bin lira isteyin. siz çalışırken bakıcı falan ücreti olur o

Bencede onun tanıdığı avukatla çalışma sonra kendini bir tuzağın içinde bulabilirsin.

Back
X