Lütfen bakın, ben bu kuşu burdan nasıl çıkartabilirim??

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
33
27
IMG_20220730_090655.webp
aZ önce farkettim , halsiz kalmis lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun

kus tam olarak nerede ben goremedim. bir de bu mekanizma nedir sokulme sansi yok mu fotograftan hicbir sey anlasilmiyor.

kus tam olarak nerede ben goremedim. bir de bu mekanizma nedir sokulme sansi yok mu fotograftan hicbir sey anlasilmiyor.
En altta tel gibi birşey var ya, işte onun arkasında. Hayır çok inceledim sökülmüyor. Dün aksam kuş sesleri geliyordu hiç aklıma gelmedi dün aksamdan beri oradaymış meğer

Eki Görüntüle 3104617 aZ önce farkettim , halsiz kalmis lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun

Havalandırma penceresi mi görünen ?

Pencere dışına yapılmış 4 parmak genişliğinde çakma fransız balkonda sanırım kuş. Uzun saplı kürek süpürge seti tarzı bir şey var mı evinizde ? Hayvan çok korkmuş , güçsüz ve havasız kalmıştır. Bir kaba su koyup saplı kürekle indirebilirsiniz önce. Sonrada küreği üstüne ekmek kırıntısı koyup indirin , kuş üstüne çıkınca yavaşça yukarı çekersiniz küreği.

Son düzenleme:
Oraya sıkışmış mı yoksa sadece camın önünde mi yatıyor? Su bırakabilir ve ekmek ufalayabilirsiniz imkanınız varsa

Yuva yapmış olabilir bizim evde de tuvaletin havalandırmasının önüne yuva yapıyor hep

Ofis ise çağırın üst yapıyı.
Yahut bakım onarım birimini.
Ev ise kapıcı dairesinden yardım isteyin.
Onlar bir şekilde cozeceklerdir.

eğer böyle bir şeyse youtubede videosunu buldum. çift taraflı bant ile yapıştırılmış. bıçakla filan kaldırabilirsiniz sanırım yanlarından.

Yardim isteyin onu ordan alabileceginizi düşünmüyorum birilerinin onu sokmesi lazim

Pencere dışına yapılmış 4 parmak genişliğinde çakma fransız balkonda sanırım kuş. Uzun saplı kürek süpürge seti tarzı bir şey var mı evinizde ? Hayvan çok korkmuş , güçsüz ve havasız kalmıştır. Bir kaba su koyup saplı kürekle indirebilirsiniz önce. Sonrada küreği üstüne ekmek kırıntısı koyup indirin , kuş üstüne çıkınca yavaşça yukarı çekersiniz küreği.
O boşluklardan hiçbir şey geçmiyor ki. Ama spatula başlığıyla ekmek kırıntısı bırakacağım fakat suyu ancak dökerim. Ay ne yapacağım acaba o sapla birde hafiften onu yukarı kaldırmaya çalışsam

O boşluklardan hiçbir şey geçmiyor ki. Ama spatula başlığıyla ekmek kırıntısı bırakacağım fakat suyu ancak dökerim. Ay ne yapacağım acaba o sapla birde hafiften onu yukarı kaldırmaya çalışsam

Tam olarak resimde görünen metal nedir ? Havalandırma ızgarası mı , yoksa elektronik kepenk mi ?

hemen arayın, önce kuşun hareket halinde mi yoksa sabit mi olduğunu öğrenip, müdahele etmeye gelecekler. biz çatıda sıkışan bir kargaya yardımcı olamadık, hemen gelip merdivenle kurtardılar.

Tam olarak resimde görünen metal nedir ? Havalandırma ızgarası mı , yoksa elektronik kepenk mi ?
Havalandirmaydi. Plastikti ben onun içinden geçebileceği kadar kırıp onu tuttum da tam içeri almaya çalışıyordum kaçtı gitti. Umarım birşey olmamistir

hemen arayın, önce kuşun hareket halinde mi yoksa sabit mi olduğunu öğrenip, müdahele etmeye gelecekler. biz çatıda sıkışan bir kargaya yardımcı olamadık, hemen gelip merdivenle kurtardılar.
Az hareket ediyordu. Ama o plastik şeyleri ben kırmaya calisirken o kadar korktu ki atlatamiyorum İçim acıdı ya

Oraya sıkışmış mı yoksa sadece camın önünde mi yatıyor? Su bırakabilir ve ekmek ufalayabilirsiniz imkanınız varsa
Yapmaya çalıştım olmadı hiçbir şey geçmiyordu, kırdim biraz bu sefer de çok korktu tam olacakken onu kaçtı gitti

Az hareket ediyordu. Ama o plastik şeyleri ben kırmaya calisirken o kadar korktu ki atlatamiyorum İçim acıdı ya
hiç beklemeyin, daha da ürküp kanadını falan hırpalamasın. defalarca benzerlerini yaşadık. çok güzel ve hızlı müdahale ediyorlar.

Back
X