Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En altta tel gibi birşey var ya, işte onun arkasında. Hayır çok inceledim sökülmüyor. Dün aksam kuş sesleri geliyordu hiç aklıma gelmedi dün aksamdan beri oradaymış meğerkus tam olarak nerede ben goremedim. bir de bu mekanizma nedir sokulme sansi yok mu fotograftan hicbir sey anlasilmiyor.
Eki Görüntüle 3104617 aZ önce farkettim , halsiz kalmis lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun
bu havalandırma boşluğu için takılan kapaklardan sanırım. sökülme şansı yok mu? vidaları vardır 4 köşesinde diye düşünüyorum. bizimki öyle yani. umarım aşağıya düşmeden alabilirsinizEki Görüntüle 3104617 aZ önce farkettim , halsiz kalmis lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun
O boşluklardan hiçbir şey geçmiyor ki. Ama spatula başlığıyla ekmek kırıntısı bırakacağım fakat suyu ancak dökerim. Ay ne yapacağım acaba o sapla birde hafiften onu yukarı kaldırmaya çalışsamPencere dışına yapılmış 4 parmak genişliğinde çakma fransız balkonda sanırım kuş. Uzun saplı kürek süpürge seti tarzı bir şey var mı evinizde ? Hayvan çok korkmuş , güçsüz ve havasız kalmıştır. Bir kaba su koyup saplı kürekle indirebilirsiniz önce. Sonrada küreği üstüne ekmek kırıntısı koyup indirin , kuş üstüne çıkınca yavaşça yukarı çekersiniz küreği.
O boşluklardan hiçbir şey geçmiyor ki. Ama spatula başlığıyla ekmek kırıntısı bırakacağım fakat suyu ancak dökerim. Ay ne yapacağım acaba o sapla birde hafiften onu yukarı kaldırmaya çalışsam
Havalandirmaydi. Plastikti ben onun içinden geçebileceği kadar kırıp onu tuttum da tam içeri almaya çalışıyordum kaçtı gitti. Umarım birşey olmamistirTam olarak resimde görünen metal nedir ? Havalandırma ızgarası mı , yoksa elektronik kepenk mi ?
Az hareket ediyordu. Ama o plastik şeyleri ben kırmaya calisirken o kadar korktu ki atlatamiyorum İçim acıdı yahemen arayın, önce kuşun hareket halinde mi yoksa sabit mi olduğunu öğrenip, müdahele etmeye gelecekler. biz çatıda sıkışan bir kargaya yardımcı olamadık, hemen gelip merdivenle kurtardılar.
O zaman konu sahibi acilen itfaiyeyi arayın size yardımcı olsunlar. Kuş da daha fazla korkmasınitfaiye yardımcı oluyor. benzerini yaşadık hemen geldiler, kuşu kurtarıp veterinere gönderdiler.
Yapmaya çalıştım olmadı hiçbir şey geçmiyordu, kırdim biraz bu sefer de çok korktu tam olacakken onu kaçtı gittiOraya sıkışmış mı yoksa sadece camın önünde mi yatıyor? Su bırakabilir ve ekmek ufalayabilirsiniz imkanınız varsa
hiç beklemeyin, daha da ürküp kanadını falan hırpalamasın. defalarca benzerlerini yaşadık. çok güzel ve hızlı müdahale ediyorlar.Az hareket ediyordu. Ama o plastik şeyleri ben kırmaya calisirken o kadar korktu ki atlatamiyorum İçim acıdı ya
Aslında aklıma geldi ama yardımcı olurlar mı diye emin olamadım. Keşke arasaydim ben kırdim o telleri onu tam alacakken uçtu gittiO zaman konu sahibi acilen itfaiyeyi arayın size yardımcı olsunlar. Kuş da daha fazla korkmasın