- 30 Mart 2023
- 728
- 424
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Hemen mi çıktı ? Testin markası ne ?Bir buçuk yıldır istiyorum tedavi gördüğüm halde olmamıştı ve her tedavi sonrasi idrar testi yaptım T çizgisi bembeyazdı.
Yumurtlamadan sonraki 13. Günüm var dimi kızlar? Eki Görüntüle 3337562
Evet hemen çıktı yani birkaç dakika sonra markası ise FreelyHemen mi çıktı ? Testin markası ne ?
Bir de erken gebelik testi yap canım bugün var gibi umarım onda da çıkarEvet hemen çıktı yani birkaç dakika sonra markası ise Freely
Erken gebelik testinde ilk idrar olması gerekiyor mu? Ah, inşallah vardırBir de erken gebelik testi yap canım bugün var gibi umarım onda da çıkar
Varsa her türlü çıkar canım hatta bundan daha koyu çıkar kaset test genelde adet gecikmesinde sonuç veriyor yahut evde ovulasyon testi varsa onda da çıkarErken gebelik testinde ilk idrar olması gerekiyor mu? Ah, inşallah vardır
Ovulasyon da var ama kahvaltımı yapıp acile gidip kan vereyim diyorumVarsa her türlü çıkar canım hatta bundan daha koyu çıkar kaset test genelde adet gecikmesinde sonuç veriyor yahut evde ovulasyon testi varsa onda da çıkar
Acil benden almamıştı. Eğer orası alıyorsa daha garanti tabii ki.Ovulasyon da var ama kahvaltımı yapıp acile gidip kan vereyim diyorum
Sonucun çıkarsa haber ver lütfenOvulasyon da var ama kahvaltımı yapıp acile gidip kan vereyim diyorum
Canım ben de böyle öğrendim oğluşumu şu an 26. Haftadayız. Kan ver ben direk kan verdim değerim 34 dü bize de yaz sonucu
Ya bende ikinci çizgiyi görünce kalbim yerinden çıkacaktı sankiPozitif görünüyor evetYarın pazartesi zaten acili çok meşgul etmeyin bana soracak olursanız yarın sağlık ocağına kan verebilirsiniz, hem de yarın ilk idrarla varsa bi test daha yaparsınız garanti olur.
Sonucu yazsarmisin merak ettik inşallah Rabbım yüzünü guldursun:)Ya bende ikinci çizgiyi görünce kalbim yerinden çıkacaktı sankiKüçük bir ilçede yaşıyorum acil genelde boş oluyor sağ olsunlar beta baktırmak isteyince geri çevirmiyorlar şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Hastanenin referans değer kaç. Normalde sonuç pozitif ama niye negatif yazıyor yanda anlamadım.
Söylemediler canım. Daha önce de kan vermiştim hatırladığım kadarıyla 25 ve üzeri pozitif diyorlar. Doktor regl olmazsan yine gel bakalım dediHastanenin referans değer kaç. Normalde sonuç pozitif ama niye negatif yazıyor yanda anlamadım.
Burda beş ve üzerini pozitif alıyorlar kaçıncı günün bugün başka bir test daha denesene.Söylemediler canım. Daha önce de kan vermiştim hatırladığım kadarıyla 25 ve üzeri pozitif diyorlar. Doktor regl olmazsan yine gel bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?