Lütfen bakın Hamile miyim?

Referans araloğı genelde 5 ya da 10 olur sizinki gibi yüksek bi referans görmedim hiç
Sağlıkçı arkadaşla görüştüm. Kaset testten emin olabilmek için adetten en az 7 gün geçmesi lazım kan testinde ise 150 olursa hamilelikten emin olunabilir senin takip edilmesi bir değer biraz daha bekle dedi

Sağlıkçı arkadaşla görüştüm. Kaset testten emin olabilmek için adetten en az 7 gün geçmesi lazım kan testinde ise 150 olursa hamilelikten emin olunabilir senin takip edilmesi bir değer biraz daha bekle dedi
Evet ben de o yüzden erken gebelik yapın dedim kaset testler genelde gecikmelerde sonuç veriyor demek marka olarak bu da artımed gibi. Bir dahakine Prodoctor alın o yanıltmaz.

Kuzum hayırlı olsun bende bu şekilde silik testle ögrendim gebeligimi, betamda 19du iki günde bir kan testini tekrar et iki kat artmasi lazım, biz suan 8+1 olduk. Negatif dendigine bakma yükselişi takip et

Evet ben de o yüzden erken gebelik yapın dedim kaset testler genelde gecikmelerde sonuç veriyor demek marka olarak bu da artımed gibi. Bir dahakine Prodoctor alın o yanıltmaz.
Şimdi prodoctor ile test yaptım. Yine silik çizgi ama daha belirgin düne göre. Sence nasıl ?

Eklentiler

• IMG_20231120_075252.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 82
canım hayırlı olsun gebesin :) iki günde bir kan ver değer artarsa kimyasal değildir, bana da çok dua et ben de cok istiyorum :)
İnşallah canım 1.5 yıldır istiyorum. Ne takviyeler kullandım her ay ovulasyon testi alıp yaptım. Adete birkaç gün kala gebelik testi yapardım asla T çizgisi olmazdı.Femara ovitrelle kullandım olmadı. Artık usanmıştım. Ne takviye içtim ne ovulasyon yaptım ne ilaç tedavi için doktora gittim. 6 Kasım'da akşam yumurtlama ağrısı hissettim. Tabi ne kadar boş versem de durmadım ovulasyon yaptım. Baktım yumurtlama o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik. Ama hiç umutlu değilim. Alkol sigara kullandım bitki çayları içtim beslenmeme hiç dikkat etmedim çünkü olmayacağından emindim. 1.5 yıl hüsrana uğrayınca sanırım öyle oluyor. Adet olacağım yönünde düşünüyordum. Mutfakta üst rafta eşya alırken kasıklarımda ağrı oldu. İçime kuşku düştü acaba mı dedim. Sonra test yaptım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.çok isteyip kafaya takınca bazı şeyler olmuyor. Bana hep diyorlardı stres yapma ama işte elimde olmuyordu. Umudu kestim böyle bir şeyle karşılaştım. Hâlâ inanamıyorum ve inşallah kimyasal değildir ve sağlıklı şekilde ilerler. Rabbim sana da bu güzellikleri nasip etsin inşallah

bazen cidden takmayınca oluyor :) ben de 6 aydır istiyorum şuan regl günüm eğer olmazsam test ypacağım yoktan yere ümitlenmek istemiyorum :) kan verin mutlaka, değeriniz artarsa sıkıntı yoktur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Yaa inşallah vardır. 15 aydır benim de olmadı bir türlü. Şu saatten sonra da olmaz diyordum. Ama sizi görünce umutlandım. Demekki hala ihtimal var bizim gibilerin de…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…