- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Ay yeter artık pozitif diyebilir miyiz ben çatladım burada
Yaaaaa şuan aşırı duygulandım… bunca bekledikten sonra bu haberi alman… çok çok sevindim canııım benim çok hem de! Nolur bana da dua et, 15 aydır hala yok. Sen bana umut oldun
Evet evet 25 ve üstüne pozitif diyorlarmışşşAy yeter artık pozitif diyebilir miyiz ben çatladım buradahayırlı olsun
Çok dua edeceğim emin olYaaaaa şuan aşırı duygulandım… bunca bekledikten sonra bu haberi alman… çok çok sevindim canııım benim çok hem de! Nolur bana da dua et, 15 aydır hala yok. Sen bana umut oldunnasıl bir duyguuuu ne hissediyorsuunnnn
Şuan tam öyleyim… senin gibi bu güzel haber alanları her okuduğumda acaba bir gün ben de yaşayacak mıyım diye düşünüyorum… bir yanım umutsuz, diğer yanım umutluÇok dua edeceğim emin olinan ben de burda ya da Ebru Ceylan'ın sayfasında görünce ben de bir gün gebelik haberimi alacak mıyım dersim. Çocukluğumdan beri pcosluyum bir de. Kilom da var kendimi tam bir umutsuz vaka olarak görüyordum. Yalnız yaz aylarında inositol, magnezyum, glutatyon, folik asit ve L-arjinin D3K2 vitaminleri kullandım. O zaman gebelik elde edemedim ama muhakkak yumurtalarıma etkisi olmuştur. Hislerim konusunda hâlâ şoktayım inanamıyorum. Hamile kalmadığımı öğrendiğim zamanlarda hep telkin ederdim kendimi demek doğru zaman değil ya da hazır değilim henüz filan derdim. Son zamanlarda her şeyi bırakmıştım ama Rabbimden istedim sadece hayırlısı demedim her duamda sağlıklı bir evlat istiyorum anne olmaya hazırım diye dua ettim.
Hadi hayırlı olsun
Canım artmış yaaa hem de iki katından fazla. Hayırlı olsun inşallah böyle takip etmen lazım inşallah kimyasal değildir kan verdikçe sonucunu at
Atarım tabi ki, damarım çok zor bulunuyor canını çok yakıyorlar doktor iki günde bir kan vermene gerek yok artış güzel bir de cuma günü kan ver değerlendirelim. Kendi kadın doğum doktorumla da görüştüm Haftaya da ona gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerlerCanım artmış yaaa hem de iki katından fazla. Hayırlı olsun inşallah böyle takip etmen lazım inşallah kimyasal değildir kan verdikçe sonucunu at
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Cuma at o zaman baya artar cumaya değerAtarım tabi ki, damarım çok zor bulunuyor canını çok yakıyorlar doktor iki günde bir kan vermene gerek yok artış güzel bir de cuma günü kan ver değerlendirelim. Kendi kadın doğum doktorumla da görüştüm Haftaya da ona gideceğim. İnşallah sağlıkla ilerler
tebriklerrr :) gecikmeniz olmuş muydu? regl öncesi mi kan verdiniz?
Stres yapıyorum diyemem ama kalp atışını duymayı bekleyeceğim sanırım tadını çıkarmam içinKuzumm hayirli olsun gayet güzel artmisslütfen tadını çıkar bu günlerinin ben çok stres yapıyordum sen öyle yapma
Merhaba, adete 1 gün kala yaptım ben. Yumurtalamanın 13. Günüydü. 11. Gün yaptım negatif çıkmıştıMerhaba benimde adete 4 gün var çatlamanin 11 günündeyim kaset test yaptım silik çıktı siz kaç gün sonra kanda öğrendiniz
18 çıkan adetten 1 gün önce 54 çıkan adet gününün akşamı verdimtebriklerrr :) gecikmeniz olmuş muydu? regl öncesi mi kan verdiniz?
11. Gün ovulasyon testi yaptım ama gebelik testi değildi. Çok silik çıkmıştı pcoslu olsulum için her zaman ovulasyonda T çizgisini gördüğüm için negatif diye değerlendirdim açıkçasıMerhaba, adete 1 gün kala yaptım ben. Yumurtalamanın 13. Günüydü. 11. Gün yaptım negatif çıkmıştı
Evet işte beta yükseliyor bu sefer keseyi gorcezmi diye beklemeye başliyoruz , onu gorunce bebek varmı kalp atışını nezaman duycaz diye bekliyoruz bunlar tatlı telaşlar hepimizin gebeligi sağlıkla ilerlesin insallahhStres yapıyorum diyemem ama kalp atışını duymayı bekleyeceğim sanırım tadını çıkarmam için
2 gün daha sabredip kan verin bence hadi hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalımBenim şuan 11 . Günü boşuna da umitlenmek istemiyorum ama ilk defa silik çizgi çıktı 10 dk içinde kan versem cikar mı sizce yada beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?