- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 648
- Konu Sahibi everytime_night
-
canim bende gecenlerde aynen senin gibi kipkirmizi oldum ciktim..ama benim evde yedek boyam vardi koyu kahve rengi, onunla sacima ara ara balyaj atar gibi boyadim..tamamini degil sacin..sadece ustlerden tutam tutam boyadim..kirmizi rofleler oldu sacimda..herkes bayildi..nerde yaptirdigimi sordu arkadaslarim..oysaki ben kirmizi sactan kurtulmak icin kendim yapmistim ama gercekten cok hos oldu..palette kahve rengi boya almasini soyle esine yani ebn palette aldim..sen daha iyi bilirsin ama..
canım benim kuzenim kuaför ona sormuştum ben nasıl kızıldan nasıl dönerim diye o da bana kızılı tek kapatacak renk yeşil dedi evet çok ilginç yani diyelimki kahverengi istiyorsun içine az birşey de yeşil karıştırınca kızıl tamamen kapanıyor ben 8 aydır kırmızıya yakın kızılım boyatmadan önce sordum ona göre kızıl oldum yani ...
ayrıca öyle kırmızı rengi nasıl buldun ben 20 günde bir boyuyorum akıyor çünkü hangi boya o kadar kırmızı yaptı anlamadım..:26:
ay canımanlamadımki walla kolestonun kızıl viyolemi neydi onu aldım diorumya kutuda öle cart kırmızı durmuo ama bi boyadım boyamaz olaydım canım bu yeşil boya aktarda falan varmıdır acaba yaa ben çarşıya uzak oturuyorum o yüzden kuaföre gidemiorum zaten bebeğim var küçük git gel çok saatimi alıcak ewde yapıyım dedim içine ettim saçımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?