Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz canım bunları düşünme duanı et Allah a emanet ol bebeginle huzurla uyu.Hayırli olsun bebeğin.[/
Teşekkür ederim sağolun. İnşallah uyuyabilirim
Yalnız yatsanız bir şey olmaz da niye birlikte yatmıyorsunuz?Doğum yapalı 34 gün oldu. Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istedi 1 saat gidip geleyim dedi tamam dedim. Ama az önce geldi ve içkili. Bende aynı odada yatmak istemedim salona geçtim kızımı da alıp. Sorum şu tek başıma uyumam sıkıntı olur mu. Lohusayken bebek ve anne tek bırakılmaz derler ya hep. Korktum acaba bişe olur mu diye?
Yalnız yatsanız bir şey olmaz da niye birlikte yatmıyorsunuz?
Yalnız yatsaniz birşey olmaz da, 35 günlük bebeğinin yanına içki kokusuyla gelen adamdan baba olur mu bilemedim![]()
Olmaz meraklanmayın hiç. Eşim iş gereği çoğu zaman yoktu oğlumla yalnızdık hep nerdeyse. Hiçbi şey de olmadı çok şükür. Edin duanızı sığının Allah a.. Allah ın koruduğuna kimse bi şey yapamaz.. sağlıkla huzurla büyütün evladınızı inşallah...
korkmayın gerekirse felak nas okuyup uyuyun hiçbir şey olmazDoğum yapalı 34 gün oldu. Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istedi 1 saat gidip geleyim dedi tamam dedim. Ama az önce geldi ve içkili. Bende aynı odada yatmak istemedim salona geçtim kızımı da alıp. Sorum şu tek başıma uyumam sıkıntı olur mu. Lohusayken bebek ve anne tek bırakılmaz derler ya hep. Korktum acaba bişe olur mu diye?
Hiç bişey olmaz cnm merak etme. Kocan şimdiye coktan sızmış yatmıştır. Sende uzme kendini. Senin melegin zaten yanında