• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın. Lohusalık

Doğum yapalı 34 gün oldu. Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istedi 1 saat gidip geleyim dedi tamam dedim. Ama az önce geldi ve içkili. Bende aynı odada yatmak istemedim salona geçtim kızımı da alıp. Sorum şu tek başıma uyumam sıkıntı olur mu. Lohusayken bebek ve anne tek bırakılmaz derler ya hep. Korktum acaba bişe olur mu diye?
Yalnız yatsanız bir şey olmaz da niye birlikte yatmıyorsunuz?

Olmaz meraklanmayın hiç. Eşim iş gereği çoğu zaman yoktu oğlumla yalnızdık hep nerdeyse. Hiçbi şey de olmadı çok şükür. Edin duanızı sığının Allah a.. Allah ın koruduğuna kimse bi şey yapamaz.. sağlıkla huzurla büyütün evladınızı inşallah...

Olmaz meraklanmayın hiç. Eşim iş gereği çoğu zaman yoktu oğlumla yalnızdık hep nerdeyse. Hiçbi şey de olmadı çok şükür. Edin duanızı sığının Allah a.. Allah ın koruduğuna kimse bi şey yapamaz.. sağlıkla huzurla büyütün evladınızı inşallah...

Teşekkür ederim

Arkadaşım doğum yaptı kocası uzun yol şoförü, hep bebeğiyle yanlızdı gece gündüz..Hiç bişey olmaz batıl inanç onlar.

Aksama kadar yalnizsin bir sey olmuyor gecemi olacak. Korkma Allah..'in izniyle bir sey olmaz

Canım batıl inançlar onlar. Kötü şeyler getirme aklına. Duanı et uyu. Arkadasim 1 haftalık lohusuyken 20 gün yalnız kaldı. Rabbim korur ona sığının

Hiç bişey olmaz cnm merak etme. Kocan şimdiye coktan sızmış yatmıştır. Sende uzme kendini. Senin melegin zaten yanında

Doğum yapalı 34 gün oldu. Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istedi 1 saat gidip geleyim dedi tamam dedim. Ama az önce geldi ve içkili. Bende aynı odada yatmak istemedim salona geçtim kızımı da alıp. Sorum şu tek başıma uyumam sıkıntı olur mu. Lohusayken bebek ve anne tek bırakılmaz derler ya hep. Korktum acaba bişe olur mu diye?
korkmayın gerekirse felak nas okuyup uyuyun hiçbir şey olmaz

Hicc korkmayin allhin izniyle bisey olmaz. Siz duanizi edin yatin. Suan o sarhos haliyle esinizin size de cocugunuza da faydasi olmaz zaten.

hicbirsey olmaz bir isik yakin veyagece lambasi emzirirken de uyumayin yeter.ben hep bebegimle tektim cok agliyor du gazdan tabi kizimda var iki bicuk yasinda beraberdik hala beraberiz.yatak odasi kucuk besik sigmadigi icin kocayi bir sureligine terk ettik.
hicbirsey olmaz meraketmeyin..

Back
X