- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net bilmiyorum olayın içinde olmadığım icin ama kız ağlayarak anlattı anlatırken anlayabildiklerim üç tane avukat tutmuslar ikisi kendi avukatlığını yapmak istememiş bu adamın üçüncüsünü kendileri istememişler dördüncü avukat çok disliymis altı yaşındaki çocuğun çok akıllı olmasını zeki olmasını dedeye suç atmasına bağlamışlar. Bir çocuk altı yaşında olup dünya zekisi olsa da aklına dedem bana tecavuz etti demek gelmez. Ama yaşina basına bakmayan bir ayağı çukurda olup hala uckurunun derdinde olan pislik herifler çokİyi de net olarak anlaşılmasına rağmen mahkeme nasıl serbest bırakabilir ki?
Kızın profilini vermek isterim ama o ister mi ki çok utanç verici bi durum. Yalan haber olsa bile bir kişiyi hedef amaçi yok direk adliyenin tutumuna yapılan bir tepki yanı size kalmış inanıp inanmamakKaynak?
Kaynak göstermezsen itibar etmez kimse.Kızın profilini vermek isterim ama o ister mi ki çok utanç verici bi durum. Yalan haber olsa bile bir kişiyi hedef amaçi yok direk adliyenin tutumuna yapılan bir tepki yanı size kalmış inanıp inanmamak
6 yaşındaki kızın mı profili var ben anlayamadımKızın profilini vermek isterim ama o ister mi ki çok utanç verici bi durum. Yalan haber olsa bile bir kişiyi hedef amaçi yok direk adliyenin tutumuna yapılan bir tepki yanı size kalmış inanıp inanmamak
İnan’ın ben de sasırdım hanımlar sorgulayınca. Bizim burda bir dede de öz torununa oral yapmış kaç kere çocuğun ağzında yaralar çıkınca farketmişler. Öz üvey İnan’ın farketmez ama insan öz babasından da hiç beklemez ki evladına bunu yaşatsın güvenmemelik edemez yani. Allahım ıslah etsinHaber doğru mu diye sormak zaten hata bence. Ülkede hangi taciz ve tecavüz doğru düzgün cezalandırıldı ki? Adalet diye bir şey uzun zamandır yok
Stklar nedir anlamadımBunun yöntemi bu değil. Bu şekilde birisine güvenmekte saçma. Olay netlestiyse zaten stklar el atar kesinlikle.