Lütfen bakin lütfen lütfen lütfen

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
6268B268-076F-4526-B546-D82DC6604994.webp
Arkadaslar merhaba bir arkadaşımdan bir mesaj geldi paylaşılması icin. Bu resmen onun altı yaşındaki kuzeninin basına gelmiş. Çok Canlari yanmış çok. Kız berbar haldeymis. Kızın anneannesi gercegi bildiği halde kocasını savunup evlatlarını atmış. Kızın annesinin halini düşünemiyorum. Lütfen sosyal medya hesaplarınızın hikaye bölümü veya ana sayfa bölümünden #cocuklaricin1olalim tag’ini de yazarak paylaşalım. Rica etmiyorum yalvarıyorum size. Şimdiden sağolun ..

İyi de net olarak anlaşılmasına rağmen mahkeme nasıl serbest bırakabilir ki?
Çok net bilmiyorum olayın içinde olmadığım icin ama kız ağlayarak anlattı anlatırken anlayabildiklerim üç tane avukat tutmuslar ikisi kendi avukatlığını yapmak istememiş bu adamın üçüncüsünü kendileri istememişler dördüncü avukat çok disliymis altı yaşındaki çocuğun çok akıllı olmasını zeki olmasını dedeye suç atmasına bağlamışlar. Bir çocuk altı yaşında olup dünya zekisi olsa da aklına dedem bana tecavuz etti demek gelmez. Ama yaşina basına bakmayan bir ayağı çukurda olup hala uckurunun derdinde olan pislik herifler çok

Kızın profilini vermek isterim ama o ister mi ki çok utanç verici bi durum. Yalan haber olsa bile bir kişiyi hedef amaçi yok direk adliyenin tutumuna yapılan bir tepki yanı size kalmış inanıp inanmamak
Kaynak göstermezsen itibar etmez kimse.
Paylaşınca ne oluyor sanki bu haliyle?

Kızın profilini vermek isterim ama o ister mi ki çok utanç verici bi durum. Yalan haber olsa bile bir kişiyi hedef amaçi yok direk adliyenin tutumuna yapılan bir tepki yanı size kalmış inanıp inanmamak
6 yaşındaki kızın mı profili var ben anlayamadım
Bilmediğimiz bir şeyi paylaşamayız eğer bilinmesini istemiyorlarsa zaten paylaşmayalım yani

Pedagoglar tarafından olay netliğe kavuştuysa sanığın serbest kalması pek mümkün değil bence. Düşünemiyorum şu an miniğin halini :( biz kimlere güvenicez

Emin olmadan kimseyi suçlayamam kimseyede yalancı diyemem...bilemiyorum Allah yardımcılar olsun kim mağdursa

Kendi basıma gelmemiş birseyi deliliyle kanıtıyla dosyalarıyla zaten paylaşamam. Kız bana sosyal medyandan paylaş dedi ben burda çoğumuz kadınız anneyiz anne adayıyız anne yanımız var diye en etkili yer olur diye paylaştım. Sonuçta prim veya para kazandıracak bir durum değil bana bu. Sizlerin de kaybedeceği birşey olmayacaktı. Ülkemin insanının bile elinden dua etmekten başka birşey gelmiyorsa hala daha incik cincik istiyorsa vay halimize. Sadece sorgulamadan iyilik istemiştim. Size link verip buna tıklayın basınıza geleceklerden sorumlu değilim de demedim. Ama caniniz sagolsun iyi akşamlar.. Resimdeki konuşmaları da kaynak veya bir nebze kanıt olarak nitelendirmeyin. Canim sikildi gece gece evde otururken böyle birşey uydurayım dedim arkadaşla. Konuşma yaptık muameleden. (İroni olduğunu söyleyeyim de risk alamadım çünkü su an ) sağolun tekrar

Eklentiler

• 92778586-306D-4F68-89AA-F6D99D686811.webp
    92778586-306D-4F68-89AA-F6D99D686811.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 173
  • E1A595E3-F0A9-4552-A6A8-741AE9F32220.webp
    E1A595E3-F0A9-4552-A6A8-741AE9F32220.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 178
Nasıl ceza almaz ya?! Buna ceza vermeyen hakim ayrıca cezalandırılmalı. Hakimlerin aldığı usulsuz kararlar yargılanmalı. Adalet hep kötü olanı koruyor. Avukatlar derslerine hakimlerden daha iyi çalışıyor demek!

Haber doğru mu diye sormak zaten hata bence. Ülkede hangi taciz ve tecavüz doğru düzgün cezalandırıldı ki? Adalet diye bir şey uzun zamandır yok
İnan’ın ben de sasırdım hanımlar sorgulayınca. Bizim burda bir dede de öz torununa oral yapmış kaç kere çocuğun ağzında yaralar çıkınca farketmişler. Öz üvey İnan’ın farketmez ama insan öz babasından da hiç beklemez ki evladına bunu yaşatsın güvenmemelik edemez yani. Allahım ıslah etsin

Back
X