• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın !! Siz olsanız ne yapardınız ??

HawinK.

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
207
5
118
İstanbul
Merhaba kızlar, akıl akıldan üstündür diyerek konuya başlıyorum ve sizden akıl istiyorum bu çaresiz durumumla alakalı lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

benim dört aylık bir ilişkim var dört ay kısa bi süre ama dolu dolu yaşadığımız için ve yakın semtlerde oturduğumuz için hep beraberdik. sevgilim benim üstüme titreyen her istediğimi yapmaya çalışan biriydi. zamanla bende ona bağlandım başlarda çok üstüne düşmediysemde herneyse sewgilimin yedi yirmidört beraber olduğu bir kankası var çocuk tam bir fırlama kızlarla gezip tozan üstüne bir yandan düzenli manitası olan biri. son zamanlar sevgilim bu çocuğun yaptıklarını bana örnek göstermeye başlamıştı, işte bende erkeğim sen beni çok sıkıyorsun yedi yirmi dört beraberiz sanal alemde bile baskı altındayım göz açtırmıosun, bişeyleri seninle yaşamıyorsak biraz göz yummayı bilceksin ( cinsel anlamda ) tarz konuşmalar yaptı benimle. ben şuan mutlu değilim seninle sırf sen üzülme diye ayrılmıyorum çok baskı altında hissediyorum fln bile dedi. halbuki bi zamanlar o arkadaşı için derdi onun hayat tarzı o bizi ilgilendirmez fln ama şuan aynı onun yaptıklarını yapıyor ve o çocuğun asıl sevgilisiyle ilişkisi nasılsa bizi öyle yönlendiriyor. beni faceinden sildirdi, biliyorumki ordan tanışcak bi gecelik ilişkiler yaşıcak. bense napcağımı bilmez bi haldeyim. onun bu bunalım dönemine göz yumup kendi halinemi bıraksam, yoksa hiçbişeyi kabullenmeden bitirsemmi o kadar çıkmazdayımki, bir hiç uğruna ilişkim bitiriyor ve ben hiçbişey yapamıyorum çok zor durumda kaldım.. düşüncelerinizi bekliyorum.

Merhaba kızlar, akıl akıldan üstündür diyerek konuya başlıyorum ve sizden akıl istiyorum bu çaresiz durumumla alakalı lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

benim dört aylık bir ilişkim var dört ay kısa bi süre ama dolu dolu yaşadığımız için ve yakın semtlerde oturduğumuz için hep beraberdik. sevgilim benim üstüme titreyen her istediğimi yapmaya çalışan biriydi. zamanla bende ona bağlandım başlarda çok üstüne düşmediysemde herneyse sewgilimin yedi yirmidört beraber olduğu bir kankası var çocuk tam bir fırlama kızlarla gezip tozan üstüne bir yandan düzenli manitası olan biri. son zamanlar sevgilim bu çocuğun yaptıklarını bana örnek göstermeye başlamıştı, işte bende erkeğim sen beni çok sıkıyorsun yedi yirmi dört beraberiz sanal alemde bile baskı altındayım göz açtırmıosun, bişeyleri seninle yaşamıyorsak biraz göz yummayı bilceksin ( cinsel anlamda ) tarz konuşmalar yaptı benimle. ben şuan mutlu değilim seninle sırf sen üzülme diye ayrılmıyorum çok baskı altında hissediyorum fln bile dedi. halbuki bi zamanlar o arkadaşı için derdi onun hayat tarzı o bizi ilgilendirmez fln ama şuan aynı onun yaptıklarını yapıyor ve o çocuğun asıl sevgilisiyle ilişkisi nasılsa bizi öyle yönlendiriyor. beni faceinden sildirdi, biliyorumki ordan tanışcak bi gecelik ilişkiler yaşıcak. bense napcağımı bilmez bi haldeyim. onun bu bunalım dönemine göz yumup kendi halinemi bıraksam, yoksa hiçbişeyi kabullenmeden bitirsemmi o kadar çıkmazdayımki, bir hiç uğruna ilişkim bitiriyor ve ben hiçbişey yapamıyorum çok zor durumda kaldım.. düşüncelerinizi bekliyorum.

"bir hiç uğruna" mı? üzerinizde hiçbir sorumluluğu olmayan, sürekli birileriyle gezerken elinin altında sizin olmanızı isteyen birinden ayrılmak "bir hiç uğruna" dan ziyade "karakter sahibi bir kız olduğunuz için"dir. bir yandan sürekli başkalarıyla olurken sizin üstünüze nasıl titriyor anlamadım.

bir an önce ayrılın ve sizi hakedecek, onurunuzu koruyacak ve saygı duyacak birini bekleyin derim.

Bak cnm . Benim eşim bekarken bana çok düşerdi. Çok düşerdi derken bir dediğim iki olmazdı .
Daha sonra evlendik ve bazı şeyler değişti.
Şöyleki ;
Bekar arkadaşlarının yaptıklarına özenmeye başladı. Sanki onlar gibi hiç olamamış gibi.
Arkadaşlarını eve getirirdi fln hep kavga ettik. Aşırı dışarıya çıkma isteği vardı. Bir giderdi saatlerce yanlız kalırdım. Ama allaha şükür Şimdi öyle huyları pek yok .

Seninkide evlendkten sonra evine çok bağlı olabilir. Yada daha ilgisizde olabilir. Yaşamadan bilemezsn .

Fakat şu var ki. Bir erkek cinsel olarak bi kızla birlikte olamadı diye beni rahat bırak azıcıkta göz yum diyorsa ben o erkeğin aşkından şüphe ederim .

Benim eşim hep söyler. Midem kaldırmaz senden başkasını senden başkasını duygusuzca öpemem der. Senin ki sence bir kadını duygusuzca midesi alarak öpebilir mi ? Pki sen bunu bilerek ne kdr onunla olabilirsin ?

Anlatabildim mi yahu Biraz kafam karışıkta :27::27:

Bak cnm . Benim eşim bekarken bana çok düşerdi. Çok düşerdi derken bir dediğim iki olmazdı .
Daha sonra evlendik ve bazı şeyler değişti.
Şöyleki ;
Bekar arkadaşlarının yaptıklarına özenmeye başladı. Sanki onlar gibi hiç olamamış gibi.
Arkadaşlarını eve getirirdi fln hep kavga ettik. Aşırı dışarıya çıkma isteği vardı. Bir giderdi saatlerce yanlız kalırdım. Ama allaha şükür Şimdi öyle huyları pek yok .

Seninkide evlendkten sonra evine çok bağlı olabilir. Yada daha ilgisizde olabilir. Yaşamadan bilemezsn .

Fakat şu var ki. Bir erkek cinsel olarak bi kızla birlikte olamadı diye beni rahat bırak azıcıkta göz yum diyorsa ben o erkeğin aşkından şüphe ederim .

Benim eşim hep söyler. Midem kaldırmaz senden başkasını senden başkasını duygusuzca öpemem der. Senin ki sence bir kadını duygusuzca midesi alarak öpebilir mi ? Pki sen bunu bilerek ne kdr onunla olabilirsin ?

Anlatabildim mi yahu Biraz kafam karışıkta :27::27:

İşte arkadaş o kadar etkiliki sanki gözünü bürüyor. zaten o arkdaşı bazen benim yanımdayken bile laf sokuyodu aşk senin gözünü bürümüş oğlum hiçbişey gördüğün yok fln diye. kesin kafasına giriyolar daha evlenmeden bu kadar bağlanmak ne fln buda bende erkeğim benimde isteklerim var diye çıkıyo işin içinden. öyle direk ayrılmak istemiyorum. benim canım nasıl yanıyosa hiçbi suçum yokken onunda canını yakmak istiyorum. ya bi oyun düzenleyip aldatıyomuş gibi yapıcam o acıyı onada yaşatıcam yada ailesiyle tanıştıktan sonra ( çünkü benimle evlenmeyide düşünüyor ) pat diye ayrılıcam. şimdi bıraksam nolcakki benim aşadığımı anlıcakmı bi iki gün üzülcek geçicek. off bilmiyorum :((

İşte arkadaş o kadar etkiliki sanki gözünü bürüyor. zaten o arkdaşı bazen benim yanımdayken bile laf sokuyodu aşk senin gözünü bürümüş oğlum hiçbişey gördüğün yok fln diye. kesin kafasına giriyolar daha evlenmeden bu kadar bağlanmak ne fln buda bende erkeğim benimde isteklerim var diye çıkıyo işin içinden. öyle direk ayrılmak istemiyorum. benim canım nasıl yanıyosa hiçbi suçum yokken onunda canını yakmak istiyorum. ya bi oyun düzenleyip aldatıyomuş gibi yapıcam o acıyı onada yaşatıcam yada ailesiyle tanıştıktan sonra ( çünkü benimle evlenmeyide düşünüyor ) pat diye ayrılıcam. şimdi bıraksam nolcakki benim aşadığımı anlıcakmı bi iki gün üzülcek geçicek. off bilmiyorum :((

Bunu hiç tasvip etmiyorum ben . Aldatıyormuş gibi yaparsan kendi namusuna haysiyetine kendin laf etmiş olursun . Ve seviyorum diyorsan acı çektirmeye çalışma. Canını yakma. Bence öncelikle al karşına rahatsız olduğun konuları bir bir sakince konuş . Rahatsız olduğunu ve bu şekilde gelecek göremediğini söyle. Bakalım tepkisi ne olacak . Bende çok çektim bu konudan. Ben ısrar ettikçe onlara döndü. Tam umursamamaya başladım şimdi dışarı çıkmıyor :) Erkek milleti böyle işte. Neye hayır dersen ona ısrar ediyorlar.

canım bende diğer arkadaşlara katılıyorummm sewse zaten o lafı demez bi adam sen onu aldatr gbi yapsan üzülecek mi sanıyon saçmalama biraz göz yum ne demek yaa sen burda dur ben gezip tozup haltlar yiyip aradada sana ugrarım bunu demek istiyo açıkçada demiş ayrılmak isterm ama seni üzmek istemem die bnce daha fazla canın yanmadan sal gtsinn..kolay olmasada ama öle bi adamı yanında tutmaya çalışmak seni yıkıntı yapmaktan başka bişi olmaz bnce....

Bir hiç uğruna dediğin şey, adam seni aldatmak istiyor.

Kızlar hepinize düşünceleriniz için teşekkür ederim. dün aldı beni karşısına çok pişman olduğunu o lafları çok sinirle söylediğini bi an arkadaşları yüzünden gaza geldiğini beni çok sewdiğini söyledi. başkasına dokunmak ne kelime yanımda görsem tiksinirim özür dilemekle affedilcek şeyler değil biliyorum fln dedi. baya kedi gibi peşimde pişman şuan. bende napcağını bilmez bi haldeyim yine konuşuyorum ama içim buruk onada dedim ztn seni affetmiş değilim sadece ilişkime saygımdan konuşuyorum. düzelcek hatamı telafi etcem dedi. bakalım Allah herşeyin hayırlısını versin bu erkeklere sabretmek gerçekten peygamber sabrı istiyor ya o kadar zorki bi ilişkiye sabretmek bırakıp gitmek çok kolay ama kalıp savaşmak zor olan.. tüm kadınlara allahtan sabır ve aşk diliyorum :) :38:

Ben sevgilinin karekterinin ve erkekliğinin henüz oturmadgnı düşünüyorum çok çocukça bunlar :)

Daha kısacık bir ilşki 1 yıl bile bi ilişki için yetersiz bnm gözümde kısadır.bu cocuğun kendi aklı yok mu? Onun hareketlerini örnek gösteriyor üstelik seni aldatıcak (tensel anlamdayani) belli ayrıl gitsin 4 ay nedir kiii

Canim eger sana sirf sen uzulme diye ayrilmiyorum demeseydi cocuga cok fazla baski yapmamani ve eger cinsel seyleri seninle yasayamiyorsa baskasiyla duygu olmadan yasayabilcegini soylemeni tavsiye ederdim. Erkekler baskidan nefret ederler cunku cabuk sıkılır ve bunalirlar. Ama sirf senle uzulme diye ayrilmiyorum demesi hic hos bisey degil. Konusmani tavsiye ederim. Eger gercekten boyle dusunuyorsa zaten kendisi iliskiyi kafasinda bitirmistir. Ve kafasinda bitirdiyse seninde devam ettirmemeye calisman gerekir. 4 ay kisa bir zaman olabilir ama o 4 ay 1 yila bedelde olabilir senin icin. Ama her ne olursa olsun eger iliski devam edemiyorsa uzulmemen icin bence bitirmen gerekir. Sonucta son iliskin olmuycak bu

Ya kızlar Allah aşkına yapmayın ya, bu adamla hala berabersen pes diyorum başka da birşey demiyorum...

Back
X