Lütfen bakın, yerleşme kanaması olabilir mi

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
152
29
13
25
Selam kızlar, en son regl tarihim 26 Eylül ve döngum 42 gün sürmüştü normalde 33-34 gün gibi sürüyor döngülerim. Doktora gittim her şeyin çok iyi bir sorun yok dedi, tiroidim de 8 den 2.8 e düşmüştü birkaç aydır tedavi görüyorum en son Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım.
Sorum şu; bu son 2 gündur özellikle bacaklarımda Ağrı hissediyordum, gaz artışı da vardı ve ara ara kasik batması gibi. Regl olacak gibi hissediyorum ve bugün lekelenmem olduğunu gördüm, açık kahve gibi lekelenme, sonrasında da biraz daha koyu şekilde. Şuan 23.gunumdeyim regl hiç beklemiyorum anlayamadım. Son regl da ayrı bal- çörek otu kürü ve havuç-incir kürü da uyguladım. Acaba bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi? Fikirlerinize çok ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkür ederim.

Yani ben şöyle anlamıştım yerleşme kanamamı, normal regl olduğum zaman çok net kırmızılıkta kananan olurdu ama yerleşme kanamasında çok çok az peçeteye gelecek kadar sadece ve kahverengileşmiş renkte olduğu için anlamıştım. Her kadın ve her gebelik illali farklıdır :) umuyorum gönlünüzce ve sağlıkla olur :)

Şuan hamilemisiniz yoksa çocuğunuzu aldınız mı kucağınıza? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Maalesef yapamadım, yurtdışında yaşıyorum burada bulamıyorum eğer bu ayda olmazsa Türkiyeden getirtecegim. Benimki de bugün geldi, baya var regla yoksa belirti aramayı falan bıraktım tamamen olursa güzel olur kafasindayim. Başta açık kahve, sonra koyu kahve ama az az yani bu öğlen geldi. Kesik kesik geliyor. Ne bileyim İnşallah öyledir ya.

Malesef ben bebeğimi kaybettim. Umudunuzu kaybettirmek ve üzmek istemem ama kimyasal bir gebelikte yaşamış olabilirsiniz. Bu da tabiki bir ihtimal. Süreç aşırı stresli uzun ve yorucu, eğer sağlık sorununuz yoksa sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyin ve bol su tüketin. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…