Lutfen bakın

Aglama herseyin hayirlisi, belki ilerde iyiki diiceksin. yapma sakin veren Allah alan Allah. Tamam dikkat ederbilirdin orasi dogru ama olan olmus. Belki hamile degilsin bosa bosa enerjini tüketiosun
bu arada cok cok saolun tatliliginiz icun

emin olun cok korundum
O bebeği istemiyorsunuz ama isteyen ve olmasi icin çabalayan tüp bebek merkezlerine para saçan, tuttumu tutmadi mi diye gunlerce merakla bekleyip dualar eden o kadar çok kişi var ki.. Biri de benim...

Burun kıvırmayin Allah 'a şükredin.Bir bildiği vardır....

Ayrıca istemeyen biri de düzgün yöntemlerle önlemini alir.

Insallah istediginiz gibi olsun, daha fazla uzulmeyin ama biri pozitif gibi ve galiba eger pozitif cikiyorsa yuksek ihtimal dogruymus diye duymuştum. Negatif sonuç belli olmazmış ama pozitifse hamilelik oluşmuşmuş galiba :/

Konu sahibi istemiyorsanız eğer hamileysen tabi eşinle konuşup karar verirsiniz napıyacağınıza buradaki psikolojik baskıya bakma sen

Bebeginiz 3 aylık, bu da 5 haftalik olsa, lohusalik da mi yasamadiniz?
Ikinci test pozitif bence. Eğer niyetiniz aldirmaksa, hemen yarın gidin kalp atışı gelismeden.
Ama kucaginizdaki bebeği öldürmekten farki yok inşallah cok kolay bebekler olurlar, iyi ki dogurmusum dersiniz

onlem aldim hic merak etmeyin o kadar bilincsiz degilim ve bu bir oyun degil daha 3 aylik bebegim var ve bebegimin hasta olma ihtimali var her kinuya bir tezatlik bulmayin

tesekkur ederim

belkitest bozuktur diyorum sadece aklim almiyorrrr
Allah gönlünüze göre verir umarım ama kesinlikle geciktirmeyin hemen doktora gidip kan testi yaptırın belki Doğum yapalı çok olmadı diye de pozitif çıkmış olabilir bir ihtimal yani eğer ki pozitif çıkarsa kanda emzirmeyi hemen bırakın tehlikeli diyorlar

nasil yani emzirmeyi neden birakacagim ???aman Allahimmmmmm

nasil yani emzirmeyi neden birakacagim ???aman Allahimmmmmm
Hamileyken bebek emzirmek tehlikeli olduğunu söylüyorlar vücut tamamen karındaki bebeğe odaklandığı için gelen süt iyi olmaz diyorlar eğer ki emzirmeye devam edilirse karındaki bebek sağlıklı gelişmiyor ben bu şekilde okumuştum ama lütfen doktora da sorun hatta bizi de bilgilendirin üstelik daha 3 ay önce sezeryan olmuşsunuz arasında 2 sene olması gerekir diyolar dikişlerin pekişmesi için umarım hamile değilsinizdir yakın zamanda Doğum olduğu için bir şekilde etkilemiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…