• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın

Adamın kuzeni vefat etmiş şuan kapaliyim demiş hala neyi uzatiyorsunuz.
Hayır denince olmuyor dimi illa evet diyecekler
Acisina saygi duyun

Kuzeni öldü diye bunalıma girer mi insan? Bilemedim. Ama gireceğini sanmıyorum, evet üzülmüştür illaki etkilenmiştir ancak bu kadar da değildir bence. Forumda babası ölen bir kız vardı mesela, babasının ölümünden 1 2 ay sonra normal hayatına döndü sevgili konuları falan açtı. Hani oradan pay biçiyorum ki normal hayata dönülüyor demek ki.
Bence seni istemediğindendir.
Aman boşver, seni istemeyeni sende isteme. Bir de tostçu mu garson mu hatırlamıyorum pek ama birisi daha vardı hayatında
Ona ne oldu
Herkes acısını aynı mı yaşıyor ?
Bir örnekle adamın hakkında hüküm vermissiniz.

Herkes acısını aynı mı yaşıyor ?
Bir örnekle adamın hakkında hüküm vermissiniz.
Ben zaten kendi fikrimi belirttim.
Yani "bence" "bana göre" "benim düşüncem"
Benim fikrimin sizi neden bu kadar ilgilendirdiğini anlamadım. Siz yorumunuzu yapın geçin, benim buraya ne yazdığım sizi ilgilendirmez. Kaldı ki kötü birşey de söylemedim. Çok yakınını kaybetmedim ama babaannemi kaybettim ama bunalıma girecek kadar üzülmedim. Bir kayıba bunalıma girecek kadar üzülmek de ruhsal bir rahatsızlık belirtisidir. Zira bu hayatta doğum kadar ölüm de var, her ikisi de normal şeyler. Çocuk bahane sunmuş gibi geldi, bunu söyledim geçtim. Benim yorumumun tam olarak neresi sizinle alakalı acaba?

Ben zaten kendi fikrimi belirttim.
Yani "bence" "bana göre" "benim düşüncem"
Benim fikrimin sizi neden bu kadar ilgilendirdiğini anlamadım. Siz yorumunuzu yapın geçin, benim buraya ne yazdığım sizi ilgilendirmez. Kaldı ki kötü birşey de söylemedim. Çok yakınını kaybetmedim ama babaannemi kaybettim ama bunalıma girecek kadar üzülmedim. Bir kayıba bunalıma girecek kadar üzülmek de ruhsal bir rahatsızlık belirtisidir. Zira bu hayatta doğum kadar ölüm de var, her ikisi de normal şeyler. Çocuk bahane sunmuş gibi geldi, bunu söyledim geçtim. Benim yorumumun tam olarak neresi sizinle alakalı acaba?
Benimle alakalı mı dedim?
Bu platformda herkes herkesin msjini alintilayabilir. Böyle bir durum olmasaydi sadece sorani alintilardik. Misal bu kadar fevri tavirda bana uygun değil. Yazarim sormussa biri neden böyle düşündüğümü söylerim fevrilesmem. Siz etkilenmemis olabilirsiniz ama o etkilenmis daha içinde yaşıyor olabilir.
Misal bende biri hastalansa bile yakınım etkilenirim uzun sürer bu durum. Herkesin farklı duygusal yapisi var.
Kendinle alakalı olmayan şeylere yorum yapmama gibi bir kural mi var kk da ?? Burdaki yazan şeyler beni ilgilendirmeseydi üyelik almazdim sizde almazdiniz.
Platformun amaci paylaşım, degerlendirme, fikir beyan etme, yorumlama.

Benimle alakalı mı dedim?
Bu platformda herkes herkesin msjini alintilayabilir. Böyle bir durum olmasaydi sadece sorani alintilardik. Misal bu kadar fevri tavirda bana uygun değil. Yazarim sormussa biri neden böyle düşündüğümü söylerim fevrilesmem. Siz etkilenmemis olabilirsiniz ama o etkilenmis daha içinde yaşıyor olabilir.
Misal bende biri hastalansa bile yakınım etkilenirim uzun sürer bu durum. Herkesin farklı duygusal yapisi var.
Kendinle alakalı olmayan şeylere yorum yapmama gibi bir kural mi var kk da ?? Burdaki yazan şeyler beni ilgilendirmeseydi üyelik almazdim sizde almazdiniz.
Platformun amaci paylaşım, degerlendirme, fikir beyan etme, yorumlama.
Ben sadece fikir beyan ettim, siz de beyan etmekte özgürsünüz. Bu olayda tek bir doğru yok. Dolayısıyla "bu fevri hareketler bana uygun değil." deme hakkınız yok. Çünkü ortada 2.2=4 gibi bir doğruluk söz konusu değil. Ben kendi yaşadığım şey üzerinden değerlendirip yorumda bulunmuştum, aynı şekilde sizde öyle. Size ağır geldiği için duygusal yaklaştınız, bana ağır gelmediği için böyle bir yorumla konuya yaklaştım. Dolayısıyla ben fevri davranırım, siz davranmazsınız olur biter. Ben kendi yaşadıklarım üzerinden yorumda bulundum, sizde o şekilde veya başka şekilde konuyu örneklendirerek yorumda bulunursunuz. Bu da beni ilgilendirmez. Ben size, sizin fikirlerinize saygı duyuyorsam sizde bana duyun lütfen.
Polemiğe girmek istemiyorum. İyi geceler dilerim.

Ben sadece fikir beyan ettim, siz de beyan etmekte özgürsünüz. Bu olayda tek bir doğru yok. Dolayısıyla "bu fevri hareketler bana uygun değil." deme hakkınız yok. Çünkü ortada 2.2=4 gibi bir doğruluk söz konusu değil. Ben kendi yaşadığım şey üzerinden değerlendirip yorumda bulunmuştum, aynı şekilde sizde öyle. Dolayısıyla ben fevri davranırım, siz davranmazsınız olur biter. Ben kendi yaşadıklarım üzerinden yorumda bulundum, sizde o şekilde veya başka şekilde konuyu örneklendirerek yorumda bulunursunuz. Bu da beni ilgilendirmez. Ben size, sizin fikirlerinize saygı duyuyorsam sizde bana duyun lütfen.
Polemiğe girmek istemiyorum. İyi geceler dilerim.
Bana davranısiniz fevri zaten bende bunu söyledim.
Polemiğe girilecek bir durum olmadı zaten fevrilik dışında. Ne saygısızlık ettim?
Polemik istemeyen biri olarak çok sivri çıkışlariniz var.
Dediğim gibi istediğimiz mesaji alintilayabiliriz yorum yapabiliriz mesaj hakkında yazdığım saygisizlik içeren bir şey gosteremezsiniz çünkü yok. Sizede.

Bana davranısiniz fevri zaten bende bunu söyledim.
Polemiğe girilecek bir durum olmadı zaten fevrilik dışında. Ne saygısızlık ettim?
Polemik istemeyen biri olarak çok sivri çıkışlariniz var.
Dediğim gibi istediğimiz mesaji alintilayabiliriz yorum yapabiliriz mesaj hakkında yazdığım saygisizlik içeren bir şey gosteremezsiniz çünkü yok. Sizede.
Saygısızlık ettiniz demedim, öyle bir yetkim de yok. Sadece ben böyle düşünüyorum ve ister istemez fikirlerime karışılınca tepki gösteriyorum, her insan gibi. Yanlış birşey yazmadım çünkü. Hayırlı geceler dilerim. :)

Merhaba arkadaşlar, ben bir kişiden hoşlanıyorum. Ama gidip konuşamadım yani ben böyle konularda çok çekingenimdir. Benim arkadaşlarımdan biri de tesadüfen o kişinin eski arkadaşlarından çıktı. Senin için konuşabilirim istersen dedi ben de kabul ettim. Gitmiş konuşmuş bu kişi demiş ki ben yakın zamanda kuzenimi kaybettim moralim çok bozuk ilişki istemiyorum demiş. Acaba gidip kendim mi konuşmalıydım? Sizce tekrar bu kişiye yazmalı mıyım? Kafam çok karışık
Tabi ki yazma hiç acısı var madem bekle o kafasını toparlasın o sana yazsın ama bir baş sağlığı mesajı gönderebilirsin hatta madem k beğeniyorsun çocuğu baş sağlığı mesajı yaz.

Adamın kuzeni vefat etmiş şuan kapaliyim demiş hala neyi uzatiyorsunuz.
Hayır denince olmuyor dimi illa evet diyecekler
Acisina saygi duyun
İlla evet demek zorunda diye bir şey mi dedim hanımefendi? Birkaç ay olmuş kuzeninin vefatı ayrıca, çok taze değil.

Sizi istememiş, kuzeninin ölümünü bahane etmiş. Bunu görmek bu kadar zor olmamalı.

Merhaba arkadaşlar, ben bir kişiden hoşlanıyorum. Ama gidip konuşamadım yani ben böyle konularda çok çekingenimdir. Benim arkadaşlarımdan biri de tesadüfen o kişinin eski arkadaşlarından çıktı. Senin için konuşabilirim istersen dedi ben de kabul ettim. Gitmiş konuşmuş bu kişi demiş ki ben yakın zamanda kuzenimi kaybettim moralim çok bozuk ilişki istemiyorum demiş. Acaba gidip kendim mi konuşmalıydım? Sizce tekrar bu kişiye yazmalı mıyım? Kafam çok karışık
Yazma,istemiyor sizi.

Bu ne saçmalık be.
İnsanların anası babası ölüyor da bir zaman sonra düğün ediyorlar.
Bence yolunuza bakın.

İlla evet demek zorunda diye bir şey mi dedim hanımefendi? Birkaç ay olmuş kuzeninin vefatı ayrıca, çok taze değil.
Aynı şeyi ona söyle madem ne diyecek bakalım.
Kiminin acisi uzun sürer.
Sizi çok begenseydi zaten her türlü 1 sans verirdi. Ama begenmemis ve sevgili olmak istemiyor zaten belli ki. Kirmamak içinde bu şekilde bir şey söylemiş.
Sizi istemeyen birine daha ne yazabilirsiniz ki ?

Istemiyorum demiş adam başka soze gerek yok isterse gelir size bekleyin derim ben.

Yazmayın istemediğini belirtmiş gayet açıkça bu defa sert bir tepki alırsınız daha kötü olur.

Back
X