ben hala şokunu üzerimden atamıyorum onu bana nasıl tercıh etti yada nasıl bu kadar iyi oynadı aşık rolü yaptı kafamdada kalbimdede hiçbir yere oturtamiyorum nasıl bir midesizlik aklım almıyor 45 yaşındaki kadına nasıl dokunuyor heleki üveyde olsa ablasıNe bu ya iğrenç kurtulduğuna dua et Allahım neler var ya kızım şu iki pislik sence öldürülmeye değermi bırak ne halleri varsa görsunler ya evlenseydin Allaha havale et gerisini boşver verilmiş sadakan varmış Rabbim daha iyileri ile karşılaştırsin
biliyorum ben kabimin ekmegini yiyorum ondan şüphem yok sadece çok şükür Allahıma ama henüz hazmedemiyorum ben birbirimize deli gibi aşıgız sanıyordum resmen tek başıma yaşamısım yada habersiz olarak 3 kişiUzun zamandir paylasimlari okuyordum ama yorum yapmayi dusunmuyordum. İlk kez bi paylasima bu kadar sinirlendim ve yorum yapmak istedim. Kayit olmak icin baya ugrastim ama cunki mail hesabim yoktu.
Omru hayatimda boyle iyrenclik gormedim. Kendisinden 10 yaş buyuk dul uvey ablayla evlenmek ne demek. Boyle birinden kurtuldugunuz icin ALLAHa dua edin. ALLAH korumus sizi ...
onlar kendi pisliklerinde bogulsunlar insallah ben Allahıma havale ettim onları inşaallah sürünürleraldatan aldanırmış ben tertemiz ve masum sevdım ilk kez biriyle evlenmek istedim ama kader işte hayat bana kimseye güvenilmeyecegini ögretti hemde cok acı şekilde..yok artık denilecek bir durum..kurtulduğunu şükret elini kirletmeye değmez oylelerine
sevgi namına birşey kalmadı zaten acı veren yaşananların kurulan hayallerin aslında karşı taraf için bir oyundan ibaret olmasıymıs ve en kötüsü ablası ıle evlenecek kadar miğdesiz birini nasıl sevmiş olmam..tsk ederım cevabınız için..Hic kimse kolay kolay kabullenemez. Ayni seyi ben yaşasam uzun zaman kendime gelemezdim, sinir stressten, uzuntuden delirirdim. Bi piskologa gitseniz belki cabuk toparlanirsiniz. ALLAH yardimciniz olsun ...
7 yıldır birliktelermiş zaten karı kocalarmış resmen elbetteki evlenincede devam edeceklerdi ben safta ruhum duymazdı ama bir insanın nasıl aklına gelırkı ablası ile ilişki yaşayacagı demi ama..Yapacak birşey yok böyle karaktersiz biriyle evlenmediğinine dua et benceya evlenseydin ve ilişkileri devam etseydi
Gerçek ablası değil hiç bir bağları yok ama zaten konuda bu değil7 yıldır birliktelermiş zaten karı kocalarmış resmen elbetteki evlenincede devam edeceklerdi ben safta ruhum duymazdı ama bir insanın nasıl aklına gelırkı ablası ile ilişki yaşayacagı demi ama..
Ayy bibi öyle deme. Biz aynı mahallede buyuduklerimizi abi kardeş gibi görüyorduk. Ayni evde yasiyorlar yani ne bileyim degisikGerçek ablası değil hiç bir bağları yok ama zaten konuda bu değil7 yıl hiç farketmedin ha çok ilginç yani :/
Hayir ben 10 ay birlikteydim 6 aydir nisanliydim ablasi uvey olabilr ama abla abla diyordu..Gerçek ablası değil hiç bir bağları yok ama zaten konuda bu değil7 yıl hiç farketmedin ha çok ilginç yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?