Lütfen bana akıl verin desteğe ihtiyacım var:(

fatoss01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
40
31
18
35
Öncelikle merhabalar şimdiden tşk ederim yardım edenlere yaklaşık 6 aydır nişanlıydım bir gün nişanlım aniden cok üzerine gittigimi bunaldıgını onu cok sıktıgımı söyledi ayrılmak istedi iki ay sonra düğünümüz vardı ne yaptım ne ettiysem ikna edemedim ayrılalı 2 hafta oldu ama birde ne duyayım nişanlım ÜVEY KENDİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK DUL ABLASINA NİKAH YAPMIŞ. benım hayatım karardı hazmedemıyorum ben bunu benleyken hatta daha önceleri bile o kadınla ilişkisi varmıs onun koynundan cıkıp benim yanıma gelip aşkımlar seni sevıyorumlar sen olmazsan ben yasamayamamlar hepsi bira oyunmuuş ona dokundugu pis elleri ile benım ellerımı tutmuş kendimi iğrenç hissediyorum onu öldürmek hatta ikisininde gebermesini iztiyorum ben düğün hazırlıgı yaparken onlar el ele sinemalara gıdıyorlarmıs aynı evde kalıyorlarmıs ve suan onunla evlendı nikah kıydı aılesı tek kelıme etmedı özetle annesi kadının babasını aldı kendi adamın kzıını ben nasıl atlatacam bunu..

Ne bu ya iğrenç kurtulduğuna dua et Allahım neler var ya kızım şu iki pislik sence öldürülmeye değermi bırak ne halleri varsa görsunler ya evlenseydin Allaha havale et gerisini boşver verilmiş sadakan varmış Rabbim daha iyileri ile karşılaştırsin

Uzun zamandir paylasimlari okuyordum ama yorum yapmayi dusunmuyordum. İlk kez bi paylasima bu kadar sinirlendim ve yorum yapmak istedim. Kayit olmak icin baya ugrastim ama cunki mail hesabim yoktu.
Omru hayatimda boyle iyrenclik gormedim. Kendisinden 10 yaş buyuk dul uvey ablayla evlenmek ne demek. Boyle birinden kurtuldugunuz icin ALLAHa dua edin. ALLAH korumus sizi ...

ben hala şokunu üzerimden atamıyorum onu bana nasıl tercıh etti yada nasıl bu kadar iyi oynadı aşık rolü yaptı kafamdada kalbimdede hiçbir yere oturtamiyorum nasıl bir midesizlik aklım almıyor 45 yaşındaki kadına nasıl dokunuyor heleki üveyde olsa ablası

Reactions: Oof
biliyorum ben kabimin ekmegini yiyorum ondan şüphem yok sadece çok şükür Allahıma ama henüz hazmedemiyorum ben birbirimize deli gibi aşıgız sanıyordum resmen tek başıma yaşamısım yada habersiz olarak 3 kişi

yok artık denilecek bir durum..kurtulduğunu şükret elini kirletmeye değmez oylelerine
onlar kendi pisliklerinde bogulsunlar insallah ben Allahıma havale ettim onları inşaallah sürünürleraldatan aldanırmış ben tertemiz ve masum sevdım ilk kez biriyle evlenmek istedim ama kader işte hayat bana kimseye güvenilmeyecegini ögretti hemde cok acı şekilde..

Hic kimse kolay kolay kabullenemez. Ayni seyi ben yaşasam uzun zaman kendime gelemezdim, sinir stressten, uzuntuden delirirdim. Bi piskologa gitseniz belki cabuk toparlanirsiniz. ALLAH yardimciniz olsun ...

Hic kimse kolay kolay kabullenemez. Ayni seyi ben yaşasam uzun zaman kendime gelemezdim, sinir stressten, uzuntuden delirirdim. Bi piskologa gitseniz belki cabuk toparlanirsiniz. ALLAH yardimciniz olsun ...
sevgi namına birşey kalmadı zaten acı veren yaşananların kurulan hayallerin aslında karşı taraf için bir oyundan ibaret olmasıymıs ve en kötüsü ablası ıle evlenecek kadar miğdesiz birini nasıl sevmiş olmam..tsk ederım cevabınız için..

Yapacak birşey yok böyle karaktersiz biriyle evlenmediğinine dua et bence ya evlenseydin ve ilişkileri devam etseydi
7 yıldır birliktelermiş zaten karı kocalarmış resmen elbetteki evlenincede devam edeceklerdi ben safta ruhum duymazdı ama bir insanın nasıl aklına gelırkı ablası ile ilişki yaşayacagı demi ama..

OHAAA YAA OHAAAA Allahsizlar olaya bak ben bile şok oldum şuanda çok zor evet ama bekleyeceksin. Yanlarına kalmaz bu yaptıkları. Bol bol dua edip aklından çıkarmaya çalışacaksın

7 yıldır birliktelermiş zaten karı kocalarmış resmen elbetteki evlenincede devam edeceklerdi ben safta ruhum duymazdı ama bir insanın nasıl aklına gelırkı ablası ile ilişki yaşayacagı demi ama..
Gerçek ablası değil hiç bir bağları yok ama zaten konuda bu değil 7 yıl hiç farketmedin ha çok ilginç yani :/

Gerçek ablası değil hiç bir bağları yok ama zaten konuda bu değil 7 yıl hiç farketmedin ha çok ilginç yani :/
Ayy bibi öyle deme. Biz aynı mahallede buyuduklerimizi abi kardeş gibi görüyorduk. Ayni evde yasiyorlar yani ne bileyim degisik

Canım kurulduğuna dua et vallahi kafayı yerdin asıl hayatın biterdi ozaman başlardı almasından bulsunlar senin için zor olacak ama güçlü dur dik dur allahim bi kapı açar insallh.

Allahın sevgili kuluymuşsunuz dua edin bence de vaktiyle öğrendiğiniz için... Tabiki çok büyük bi şok üzülmeniz öfkelenmeniz de çok normal ama inanın hakkınızda en hayırlısı olmuş... İnşallah bundan sonraki hayatınızda iyi insanlarla karşılaşırsınız bir an önce toparlanıp eskisinden daha güçlü ve mutlu bi şekilde hayatınıza devam etmenizi yürekten diliyorum

Ayrica benden önce baskasi ilede nisanlanmisti benle tanisinca sordum neden ayrildiniz diye güya kiz demiski ben kiz degilim demis bnde istemedim dedi bende herkes kabul etmeyebilir diye düşündum buda yalanmis o kizada bunaldim deyip birakmis bu kari icin ayrildiktan sonra kiz beni buldu sordum kiza aslaaa dedi aslaa ben evlendim nasil evlendim o zaman dedi degisik yalanlarla dolu migdesiz gurursuz biriymis hos ablasi zengin belkide o cekmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…