Lütfen bana akıl verin desteğe ihtiyacım var:(

Ben senin yerinde olsam, sinir krizine girip olabildigince katilip gulup, gectikten sonra da asla ikisinin de adini bi daha anmazdim.

Ben senin yerinde olsam, sinir krizine girip olabildigince katilip gulup, gectikten sonra da asla ikisinin de adini bi daha anmazdim.
Suan vallahi yazdigina güldum galiba kafayi yedim bu kadar kalbi temiz bir insani nasil bu hale getirdiler suan baslarina gelebilecek en kötu sey gelse ohhhh derim iyi olmus derim nasil oldum boyle ..

Suan vallahi yazdigina güldum galiba kafayi yedim bu kadar kalbi temiz bir insani nasil bu hale getirdiler suan baslarina gelebilecek en kötu sey gelse ohhhh derim iyi olmus derim nasil oldum boyle ..
Suan sinirden o sekilde dusunuyosun, sinirin biraz gecsin, olanlari biraz kabullen iyi olmus bile demezsin inan bana. He uzulmezsin de, ki uzulmeni gerektircek kdr o insanlari sallamiyosundur, boyle bi duruma himmm e hakettiklerini bulmuslar deyip gecersin. Arada aklina gelir, sinirlenirsin, 5 dk sonra kendi hayatina devam edersin, onlar kendi boklarinda bogulurken...

umarım birgün ahh biz ne yaptık deyip kafalarına vururlar ailecek hepsi öyle bir şekilde çıkar onlardan tesekkur ederim bana zaman ayırdıgınız için :)

umarım birgün ahh biz ne yaptık deyip kafalarına vururlar ailecek hepsi öyle bir şekilde çıkar onlardan tesekkur ederim bana zaman ayırdıgınız için :)
Rica ederim :) Umarim sen "amaaan neler yasamisiz genclik iste" diye bu zamanlarini hatirlayip yuzunde tebessumle , balki de icinde minicik bi buruklukla hatirlarsin. Bizi biz yapan yasadiklarimiz, yasadiklarimiz bizi buyutuyo bunu sakin unutma, ve ne yasarsan yasa can cikmadan umut kesilmez, herseyin bir cozumu, her sorunun bi cikisi illa ki vardir. Bu hayattaki en onemli sey SENsin, sen mutlu olursan sevdiklerini mutlu edebilirsin. Bencillik degil kastettigim, ama mutlu olamazsan kimseyi mutlu edemezsin, cunku buna enerjin olmaz, yetmez. Ucaklarda hosteslerin hep soyledigi sey: Kaza aninda oksijen maskesini once kendinize, sonra cocugunuza takin dedikleri gibi. Kendini kurtar ki sevdiklerine, baskalarina yararin dokunsun...

Reactions: Oof
pek genç sayılmasamda :) umarım herşey hepimiz için cok ama cok güzel olur inşallah birgün gercekten bu durumu gülerek hatırlarım ben inanıyorum birgün kalbimin ekmegini yiyecem Allah razı olsun CANSINN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…