- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
- 113
Öncelikle merhabalar şimdiden tşk ederim yardım edenlere yaklaşık 6 aydır nişanlıydım bir gün nişanlım aniden cok üzerine gittigimi bunaldıgını onu cok sıktıgımı söyledi ayrılmak istedi iki ay sonra düğünümüz vardı ne yaptım ne ettiysem ikna edemedim ayrılalı 2 hafta oldu ama birde ne duyayım nişanlım ÜVEY KENDİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK DUL ABLASINA NİKAH YAPMIŞ. benım hayatım karardı hazmedemıyorum ben bunu benleyken hatta daha önceleri bile o kadınla ilişkisi varmıs onun koynundan cıkıp benim yanıma gelip aşkımlar seni sevıyorumlar sen olmazsan ben yasamayamamlar hepsi bira oyunmuuş ona dokundugu pis elleri ile benım ellerımı tutmuş kendimi iğrenç hissediyorum onu öldürmek hatta ikisininde gebermesini iztiyorum ben düğün hazırlıgı yaparken onlar el ele sinemalara gıdıyorlarmıs aynı evde kalıyorlarmıs ve suan onunla evlendı nikah kıydı aılesı tek kelıme etmedı özetle annesi kadının babasını aldı kendi adamın kzıını ben nasıl atlatacam bunu..
Insallah hic bir zaman kimse icin ah etmedim ama buna cok buyuk ah ettim burunlarindan gelsin hayatlari insallah her ikisinindeÜzülme daha önce de bahsetmiştin en azından bu yüzsüz adamdan kurtuldun ya şükret ahin yerde kalmaz
Senin mutluluğunu çalarak mutlu olurlar saniyorlarsa yanılıyorlar sen ah etmesende tutar o ş...fsiz için üzülmene değmez hiç değilse evlenmeden gerçek yüzünü gördünInsallah hic bir zaman kimse icin ah etmedim ama buna cok buyuk ah ettim burunlarindan gelsin hayatlari insallah her ikisininde
Pislikki ne pislik migdesiz herifKurtulmuşsun pislik heriften
ben hayatımda bu kadar miğdesizlik kansızlık görmedi hadi bu haltı yiyecektiniz bekleyın bi kaç ay onca sene dayanmıssınız bir haftada nikahmı olr aman düşündükçe cıkamıyorum içindnSenin mutluluğunu çalarak mutlu olurlar saniyorlarsa yanılıyorlar sen ah etmesende tutar o ş...fsiz için üzülmene değmez hiç değilse evlenmeden gerçek yüzünü gördün
Allah'a havale et inan düşündükçe deli olur insan sonunu bekle yuva yıkanın yuvası olmaz mutlu olurum sanacaklar varsın sansınlarPislikki ne pislik migdesiz herif
ben hayatımda bu kadar miğdesizlik kansızlık görmedi hadi bu haltı yiyecektiniz bekleyın bi kaç ay onca sene dayanmıssınız bir haftada nikahmı olr aman düşündükçe cıkamıyorum içindn
Öyleki annesi babasi ile kendi babasinin kizi ile kari koca biraz migde olsa aileleri silerdi ama hayirlisi buymus deyip sustular Allah hepsinden ciksin insallah yarabbim duyy sesimi canimi yakanlarin canlari on kat yansinMezhepleri bayağı genismis masallah gercekten
Amin canim canı yanan canının yanacağı günü beklesin diyor peygamber efendimiz emin ol inan onun da canı yanar hiç üzülme senÖyleki annesi babasi ile kendi babasinin kizi ile kari koca biraz migde olsa aileleri silerdi ama hayirlisi buymus deyip sustular Allah hepsinden ciksin insallah yarabbim duyy sesimi canimi yakanlarin canlari on kat yansin
Allah razi olsin cokk tsk ederim desteginiz icin iyiki sizin gibi iyi yurekli insanlar varAmin canim canı yanan canının yanacağı günü beklesin diyor peygamber efendimiz emin ol inan onun da canı yanar hiç üzülme sen
Beterin beteri var demi istw insanin bir zamanlar mucizemsin kabul olmus duamsin dedigi insan gün gelip sana boyle yapiyor ve hersey yalanmiss diyorsunçok çok rezil bir durum Allah yardımcın olsun.. bugün buraya sırf yaşadıklarımı anlatıp fikirleriniz duymak için kaydoldum ama seni okuyunca halime şükrettim..
Acaba yanlış mı okudum diye iki defa okudummm. Bu ne böyle Allahımm.Öncelikle merhabalar şimdiden tşk ederim yardım edenlere yaklaşık 6 aydır nişanlıydım bir gün nişanlım aniden cok üzerine gittigimi bunaldıgını onu cok sıktıgımı söyledi ayrılmak istedi iki ay sonra düğünümüz vardı ne yaptım ne ettiysem ikna edemedim ayrılalı 2 hafta oldu ama birde ne duyayım nişanlım ÜVEY KENDİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK DUL ABLASINA NİKAH YAPMIŞ. benım hayatım karardı hazmedemıyorum ben bunu benleyken hatta daha önceleri bile o kadınla ilişkisi varmıs onun koynundan cıkıp benim yanıma gelip aşkımlar seni sevıyorumlar sen olmazsan ben yasamayamamlar hepsi bira oyunmuuş ona dokundugu pis elleri ile benım ellerımı tutmuş kendimi iğrenç hissediyorum onu öldürmek hatta ikisininde gebermesini iztiyorum ben düğün hazırlıgı yaparken onlar el ele sinemalara gıdıyorlarmıs aynı evde kalıyorlarmıs ve suan onunla evlendı nikah kıydı aılesı tek kelıme etmedı özetle annesi kadının babasını aldı kendi adamın kzıını ben nasıl atlatacam bunu..
çookkk tşk edrim ama maalesef gercek ve sadece bir hafta önce yaşadıgım bir gercek iki hafta öncesıne kadar düğün hazırlıgı yaptıgım eşim dediğim adam şuan başkasının eşi hemde 40 yasındaki üveyde olsa ablasının aşk bu kadar ucuz olmamalı o kutsal bir şey insanlar nasılda basitleştirdi ucuzlaştırdı umarım tekrar ve tekrar aynı aşkla hakeden birini severim pek umudum olmasada..Acaba yanlış mı okudum diye iki defa okudummm. Bu ne böyle Allahımm.
Pislik. Nasıl bi insanmış.
Oyalayın kendinizi, daha az düşünmenizi sağlar. Çok şükür kurtulmuşsunız. Dua edin inşallah. Bende edicem sizin için.
Yerinize koyuyorum Kendimi. Ev kurarken aldığınız bi iğne üzerine bile hayal kurdunuz belki de.çookkk tşk edrim ama maalesef gercek ve sadece bir hafta önce yaşadıgım bir gercek iki hafta öncesıne kadar düğün hazırlıgı yaptıgım eşim dediğim adam şuan başkasının eşi hemde 40 yasındaki üveyde olsa ablasının aşk bu kadar ucuz olmamalı o kutsal bir şey insanlar nasılda basitleştirdi ucuzlaştırdı umarım tekrar ve tekrar aynı aşkla hakeden birini severim pek umudum olmasada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?