Lütfen bana akıl verin desteğe ihtiyacım var:(

Böyle insanlardan kurtulduğuna dua etmelisin. Evlendikten sonra seni aldatmaya devam etseydi. Asıl ozaman dünyan yıkılırdı. Çek bir çizgi. Ona dair ne varsa hatırlama. Herşeyden önce sen bir kadınsın. Bir kadın isterse herşeyi atlatır. Güçlü dur

Böyle bir adamdan kurtulduğun şükret üzülmeye değecek biri değil.

Üzülme daha önce de bahsetmiştin en azından bu yüzsüz adamdan kurtuldun ya şükret ahin yerde kalmaz

Insallah hic bir zaman kimse icin ah etmedim ama buna cok buyuk ah ettim burunlarindan gelsin hayatlari insallah her ikisininde
Senin mutluluğunu çalarak mutlu olurlar saniyorlarsa yanılıyorlar sen ah etmesende tutar o ş...fsiz için üzülmene değmez hiç değilse evlenmeden gerçek yüzünü gördün

Kurtulmuşsun pislik heriften
Pislikki ne pislik migdesiz herif
Senin mutluluğunu çalarak mutlu olurlar saniyorlarsa yanılıyorlar sen ah etmesende tutar o ş...fsiz için üzülmene değmez hiç değilse evlenmeden gerçek yüzünü gördün
ben hayatımda bu kadar miğdesizlik kansızlık görmedi hadi bu haltı yiyecektiniz bekleyın bi kaç ay onca sene dayanmıssınız bir haftada nikahmı olr aman düşündükçe cıkamıyorum içindn

Allah'a havale et inan düşündükçe deli olur insan sonunu bekle yuva yıkanın yuvası olmaz mutlu olurum sanacaklar varsın sansınlar

Mezhepleri bayağı genismis masallah gercekten
Öyleki annesi babasi ile kendi babasinin kizi ile kari koca biraz migde olsa aileleri silerdi ama hayirlisi buymus deyip sustular Allah hepsinden ciksin insallah yarabbim duyy sesimi canimi yakanlarin canlari on kat yansin

Öyleki annesi babasi ile kendi babasinin kizi ile kari koca biraz migde olsa aileleri silerdi ama hayirlisi buymus deyip sustular Allah hepsinden ciksin insallah yarabbim duyy sesimi canimi yakanlarin canlari on kat yansin
Amin canim canı yanan canının yanacağı günü beklesin diyor peygamber efendimiz emin ol inan onun da canı yanar hiç üzülme sen

çok çok rezil bir durum Allah yardımcın olsun.. bugün buraya sırf yaşadıklarımı anlatıp fikirleriniz duymak için kaydoldum ama seni okuyunca halime şükrettim..

çok çok rezil bir durum Allah yardımcın olsun.. bugün buraya sırf yaşadıklarımı anlatıp fikirleriniz duymak için kaydoldum ama seni okuyunca halime şükrettim..
Beterin beteri var demi istw insanin bir zamanlar mucizemsin kabul olmus duamsin dedigi insan gün gelip sana boyle yapiyor ve hersey yalanmiss diyorsun

Reactions: Oof
Sana hiç bir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz. Hiç bir şey yazmak istemiyorum.. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk YALANMIŞ.. Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan , vaatler yalan.. İNSANLAR YALAN..Ben seni mi sewdim, senin gözlerinlemi baktım dünyaya.. Senin ellerinlemi çiçek derledim.. Sevinçti , aşktı gönlüme bastığım..KOCAMAN BİR YALANI SENİNLEMİ YAŞADIM...

Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim.. Bir aldatmacaymış , kötü bir rüya.. kötülüğün bile yüzü wardır , bir görünüşü.. ama en beteri buymuş , bu aldatmaca.. Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir olsaydın alır saklardım..Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir anı.. Kimsenin dokunamayacağı bir tarih.. Ama hiç bir şey kalmadı.. Bir yokluğu warsaymışım.. Bir HİÇ'e sarılmışım.. Çölde serap bile değilsin.. Serabın gizli ışığı wardır.. Sen ışığı yutan karanlık bir kuyu.. Ben kör kıyılarda kaynak suyu aramışım...

Nasıl olsa biteredi bu aşk..Ama unutulmaz bir hatıra , gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı.. SEN HİÇ BİR ŞEYİN DEĞERİNİ BİLMEDİN... Kökün çürük , yaprağın kül , meyvan zehirmiş. Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım. KABAHAT SENDE DEĞİL BEN İNSAN TANIMAMIŞIM...

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen zaten yokmuşsun. Asıl kırılacak kişi benim.. KÜÇÜCÜK BİR TOZ TANESİNİ MÜCEVHER SANMIŞIM.. Senin ihanetin bana koymadı.. Beni kahreden , beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. BİR AŞK YARATMIŞ TEK BAŞIMA YANMIŞIM.. Sen zaten yokmuşsun ki.. SENİN NEYINE YANAYIM..Beslesiz sevdigin galiba beni tipin bir yana kaymis şerefin bi yana..Yüzünü yalanla yikayan ihanetle durulanirmis... dedim ve bu son mesajimdi onaa...

Acaba yanlış mı okudum diye iki defa okudummm. Bu ne böyle Allahımm.
Pislik. Nasıl bi insanmış.
Oyalayın kendinizi, daha az düşünmenizi sağlar. Çok şükür kurtulmuşsunız. Dua edin inşallah. Bende edicem sizin için.

çookkk tşk edrim ama maalesef gercek ve sadece bir hafta önce yaşadıgım bir gercek iki hafta öncesıne kadar düğün hazırlıgı yaptıgım eşim dediğim adam şuan başkasının eşi hemde 40 yasındaki üveyde olsa ablasının aşk bu kadar ucuz olmamalı o kutsal bir şey insanlar nasılda basitleştirdi ucuzlaştırdı umarım tekrar ve tekrar aynı aşkla hakeden birini severim pek umudum olmasada..

Yerinize koyuyorum Kendimi. Ev kurarken aldığınız bi iğne üzerine bile hayal kurdunuz belki de.
Hayır da şer de Allah'tan. Allahın izniyle çabuk atlatırsınız inşallah. Sonra da öyle biri çıkar karşınıza, o adi iyi ki gitmiş diye şükredersiniz inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…