• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin iyi değilim çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum çok çaresizim

O kadar üzüldüm ki anlatamam, Allah ailenize biraz insanlık nasip etsin. Yedi kat el yapmaz şunu ya, ruh hastası insanlar evlat başka şeye benzer mi hiç?
Türkiye şartlarında en ucuz ev 15.000 falan hele ki İstanbul, belediyeler, dernekler neresi varsa başvurmak lazım.
Keşke elimden bir şey gelse, bir an düşünmezdim.
Dilerim önünüzde o kadar iyi bir hayat olsun ki bugünleri hatırlamayın bile
Amin inşallah sizlerin dualarıyla huzura ererim bi an önce

İnanamıyorum böyle ailelerin varlığına. Aile olmak böyle birşey değil ki. Sizi, çocuklarınızı ekstra mutlu etmeleri gerekirdi.
Ben çok üzüldüm.
Uygun eşyalı bir ev bulup bir an evvel gidersiniz inşallah. Kendi dünyanızı kurar, zorluk da çekseniz mutlu olursunuz.
Size dua edicem.
Üyelerin verdiği tavsiyelerle bir yerlere başvurup destek de görürsünüz inşallah.

İnanamıyorum böyle ailelerin varlığına. Aile olmak böyle birşey değil ki. Sizi, çocuklarınızı ekstra mutlu etmeleri gerekirdi.
Ben çok üzüldüm.
Uygun eşyalı bir ev bulup bir an evvel gidersiniz inşallah. Kendi dünyanızı kurar, zorluk da çekseniz mutlu olursunuz.
Size dua edicem.
Üyelerin verdiği tavsiyelerle bir yerlere başvurup destek de görürsünüz inşallah.
İnşallah sağolun

Evet annem hep böyleydi hiç unutmam okulda arkadaşlarım çıkışta annelerini sarılır öperdi eve gelince bende öpmek isterdim iterdi hiç bi kez olsun öptürmedi ben çocuk sevmiyorum derdi.genç kızken ev işi yapar otururduk oturmamız batardı olay çıkarırdı.

Kız çocuklarına nefreti mi var? Yuh ya

Kapıci dairesi bul taşın ekstra bina temizliği işi yapabilirsin belki kırana bile sayabilirler .Ne kadar maaş alıyorsin ki uygun semtlerden 1+1 bul güneş ay görmeyen bir yer olsa bile bul yeterli güvenli olsun
Hatta İstanbul da değil daha küçük bir şehirde olsa çok iyi olur bu iş. Buradan herkes seferber olsa bulunsa bu işi çok iyi olur.

Küçük oğluma güvenemiyorum ondan bekledim ama ciddi ciddi düşünüyorum artık sabrım kalmadı.eve para veriyorum ayrıyeten mutfak alışverişide yapıyorum

Kira sayabilecekleri bir meblağ verdiginizi dusunerek yaziyorum, buna ragmen mi bu hirgur cikiyor. Ne ayip. Dertleri ne tam olarak?

Bence Kazen ve Mune den de destek alıp bu insana bir çare olmalıyız . Bu konu burada konuşulup kalmamalı .
Sitede avukat üye illa ki vardır . Ücretsiz üstlensin davayı . Çünkü adamı tazminat ödemek durumunda bırakacak iğrenç hareketleri olmuş .
Barodan ücretsiz avukat verdiler

Back
X