Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim normalde bu şekılde asla davranmaz sık sık kavga ederız ama genel olarak mutlu bi evlılıgımız vardır.dun gece bı sınırle boyle oldu ama sona cok uzuldu sabaha kadar yanımdaydı yatırdı benı buz koydu yag surdu pişman oldu ama tabı okadar kırıldım k ıyuregım parcalandı hıc boyle bısı beklemıyodum ondan ve kı o okadar karsıdırkı bu tarz adamlara kufreder.polis falan degılde hanı sımdı tepkimi nasıl koymalıyım bıkac gun anneme gıtsem mı yda hıc konusmasam mı ne yapmalıyım 15 aylık bı kızım var annemlerın duymasınıda hıc ıstemıyorum.
canim neden polise gitmek istemiyorsun gidip hemen kocani hapse attiracak degilsin ama darp raporu almalisin bu adam'' yaptim hic biseyde olmadi gene yaparim'' mi desin artik evde hoot dese elini kaldirsa sen sinecek korkacaksin o el tepene inecek mi diye neden kendine bunu reva goruyorsun tamam dava acma ama rapor al ve annenlerde kal bi kac gun yani bu adam bir daha yapmamasi gerektigini anlamali bizim demek istedigimiz bu allah yardimcin olsun