Lütfen bana akıl verin.

buna tepki falan diyemeyiz ne tepkisi vereceksin ? sana işkence yapmış resmen ya kafana daha kötü bir darbe alsaydın ya Allah korusun ölseydin ?

git darp raporunu al evden uzaklaştırılmasını iste. boşanman gerektiğini düşünüyorum ama eğer boşanmayacağım diyorsan bu evden uzaklaştırmayla aklı başına gelsin ayrıca tedbir amaçlı olarak mahkemeler 4 ay boyunca sana tabiri caizse '' gözünün üstünde kaşın var '' dese zorlama hapsi veriyorlar 15 güne kadar yani bu ona iyi bir ders olur. ama tekrar ediyorum çalışıyorum demişsin bir başka konuda boşan bence.

evet biraz önce yazan arkadaşa katılıyorum ilk defa olmuş ama umarım son olur, ama siz tedbirinizi alın gidin bir darp raporu alın önce kenarda dursun, sonrasını da gidisata göre ayrıyetten düşünürsünüz

sakın affedici olma sakın.bence bu olayı büyüt kapatma ki bi daha böyle bi öküzlük yapmasın.adam akıllı tepki vermezsen eğer devamı gelir bunun...

peki eşin ne yaptı pişman oldu mu özür falan dilemedi mi ne bileyim konuşuyor musunuz çocuğuma kim bakıyor bu arada işyerinde anlamadılar mı dayak yediğinizi o halde nasıl işe gittiniz

kızlar haklııı darp raporunu al.ama darp raporunu alırsan adli vaka oluyorçhaliyle eşinide isteyecek hastane polisi.karakola falan bildiririler.aslında ortada bi durum yokmuş kv aran iyi olmaya bilir azcık idare etseydin keşke.ailene anlat ve ailen gerekli tepkiyi versin.

benim eşim normalde bu şekılde asla davranmaz sık sık kavga ederız ama genel olarak mutlu bi evlılıgımız vardır.dun gece bı sınırle boyle oldu ama sona cok uzuldu sabaha kadar yanımdaydı yatırdı benı buz koydu yag surdu pişman oldu ama tabı okadar kırıldım k ıyuregım parcalandı hıc boyle bısı beklemıyodum ondan ve kı o okadar karsıdırkı bu tarz adamlara kufreder.polis falan degılde hanı sımdı tepkimi nasıl koymalıyım bıkac gun anneme gıtsem mı yda hıc konusmasam mı ne yapmalıyım 15 aylık bı kızım var annemlerın duymasınıda hıc ıstemıyorum.

konuşmazsan bu sefer de konuşmadığın için sinirlendim dövdüm diyecek. o el bir kere kalktı mı bahanesi çok olur bir daha kalkması için. evden uzaklaştırılmasını da istemiyorsun madem çek annenlerin evine git hem can güvenliğin için hem de olayın vehametini anlaması için.

git tabi ondan tiksindiğini belli et.annenlerde kal seni görmek istemiyorum falan de.ama çirkefleşme.çünkü tekrar öyle bi ortam olursa kendini haklı çıkarmaya çalışacak.git annelere senden uzaklaşmak bana iyi gelecek de.

darp raporu alın..sakın hemen affedeyim demeyin..ilk defa yapan ikinciyi de onuncuyu da yapar..ailenizle ya da bir yakınınızla paylaşın bence durumu..evlilikte bazı durumlarda affedilir hemen vazgeçilmez ama bu bamabaşka bir durum..

benim eşim normalde bu şekılde asla davranmaz sık sık kavga ederız ama genel olarak mutlu bi evlılıgımız vardır.dun gece bı sınırle boyle oldu ama sona cok uzuldu sabaha kadar yanımdaydı yatırdı benı buz koydu yag surdu pişman oldu ama tabı okadar kırıldım k ıyuregım parcalandı hıc boyle bısı beklemıyodum ondan ve kı o okadar karsıdırkı bu tarz adamlara kufreder.polis falan degılde hanı sımdı tepkimi nasıl koymalıyım bıkac gun anneme gıtsem mı yda hıc konusmasam mı ne yapmalıyım 15 aylık bı kızım var annemlerın duymasınıda hıc ıstemıyorum.

ne denilebilirki... boşan demek sözde kolay... senin içinden ne geliyor... çok küçük bir olaydan nerelere gelmiş üzüldüm...

bu durumu eşinle tartışma.konuyuda açma.üzerine konuşulacak bi konu değil.kesin ve net ol.seni görmek istemiyorum.annemlere gidecem ve düşünmem lazım de.ne kadar incindiğpini anlasın.o süreçte arama ne kadar kalacağınıda söyleme ona.bir daha olmacak falan de.:kkk:

canim neden polise gitmek istemiyorsun gidip hemen kocani hapse attiracak degilsin ama darp raporu almalisin bu adam'' yaptim hic biseyde olmadi gene yaparim'' mi desin artik evde hoot dese elini kaldirsa sen sinecek korkacaksin o el tepene inecek mi diye neden kendine bunu reva goruyorsun tamam dava acma ama rapor al ve annenlerde kal bi kac gun yani bu adam bir daha yapmamasi gerektigini anlamali bizim demek istedigimiz bu allah yardimcin olsun

annnemlerin duymasını istemiyorum hiç benım boyle bı huyum var bu halde asla gıdemem.evde kalıp onunla hıc konusmayarak tepkimi bu sekılde gostersem sızce cok mu hafif kalır.bıde sımdı bendede hata cok ama tabıkı hıcbız sebep bunu yapmasını gerktırmez off kalbım cok kırıldıaranızda hıcsıddet goren oldumu?

canim neden polise gitmek istemiyorsun gidip hemen kocani hapse attiracak degilsin ama darp raporu almalisin bu adam'' yaptim hic biseyde olmadi gene yaparim'' mi desin artik evde hoot dese elini kaldirsa sen sinecek korkacaksin o el tepene inecek mi diye neden kendine bunu reva goruyorsun tamam dava acma ama rapor al ve annenlerde kal bi kac gun yani bu adam bir daha yapmamasi gerektigini anlamali bizim demek istedigimiz bu allah yardimcin olsun

normalde boyle bı ınsan degıl bu tarz seylere cok karsı ama bıdaaha yapıcagını pek sanmıyorum zaten cok uzuldu sabahı sabahettı ufff polis aile falan ben bunları goze alamıyorum kı.bıde çalısıyorum gercı yarında gıdebılırım hıc aklıma polis gelmemıstı bgn bunu dusunucem yanı bugunku tepkisine gore yarın gıdebılırım

annesini görünce şımaran çocuklar gibi bir adam..

annesinin yanında eşini azarlamayı marifet bilen,kendini ifade edemediği için de erkekliği dayak atmaktan ibaret gören bir adam!

daha fazla birşey yazmayayım ben...

evet kızlar bı kac gun annemlerde kalmam ıyı olucak ama o kv varya oglunu oyle doldurur kı boşanmamıza bıle neden olur ben ondanda korkuorum zaten ayrılmamız ıcın elınden gelenı yapıo.hersey onun yuzunden oluo zaten eşimle konusuo yok ben ona saygısızmısım falan doldurusa getırıo çocugum ıcın zayıf dıo bende anne bu yesede kılo almaz mınyon dedım dıe saygısızlık yapmısım nebıcım konusuomusun ?sizcede sygısızlık mı oluo fıkrını soylemek ben hıc mı konusamıycam .dunde boyle olunca tabı annesının soyledıklerı aklına geldı cunku benım eşim normalde melek gıbıdır

ben de aileme söyleyemezdim heralde polise de gidemezdim olayı büyütmemek adına ama eşimi kendim cezalandırırdım bir daha yaparsa da direkt boşanma davası açardım ne bileyin ya aman zor bir durum yani ..ailemi üzmemek için söylemezdim

Back
X