Lütfen bana akıl verin :(:(

kit_24

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
39
2
13
Bursa
Slm ben yeni üye oldum lütfen beni sakın yanlış anlamayın gerçekten akla ihtiyacım var. Benim annem ve babam yok ben yurtta büyüdüm ve bu yaşıma kadar kendim ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım ve kpss hazırlandım memur oldum allahıma şükürler olsun çok zorluklar çektim ama başardım tek istediğim güzel bi yuva kurmaktı ve aile sıcaklığı istiyordum ama onda başaralı olamadım... benim derdim tabi erkek arkadaşımda bunu biliyordu ve ailesi de 4 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti daha doğrusu o bitirdi. Zaten inişli çıkışlı bi ilişkim vardı ayrıldık ta barıştıkta bi kaç kere ama ayrılan hep oldu.Eskinde ayrıldığımız dayanmadan mesaj atardım gine oda yanamaz bana atardı bir bir birimize yine döndük ama bu sefer sanki gerçekten bitti artık.Bu seferde oturduk konuştuk ama artık benimde canıma tak dedi yani bana diyor ileride seninle düşündüğümde yapamayacağın beyin olarak uyuşmuyormuşuz. öyle diyor ben onu hayatın esir almışım ve biz ayılalım dediğimde hep sen beni tuttun dedi. bende öyle mi artık özgürsün beni istemeyin bende istemem dedim yani ben sevdiğim insan bana baktığında benim yanımda mutlu ve huzurlu olmasın isterim dedim. İkimizde ağlıyoruz yani ama bitmesi gerek olduğu hissettim çabalamamın bi anlamı yok dedim bırak gitsin dedim içimden ve bende sende bulunmaya hint kumaşı değilsin bende ama bana diyor sana değer çok veriyorum ve seviyorum ama işte ileride düşündüğünde olamayacağın düşünüyorum. Bana diyor senin gibisin bulamıcam ve beni seni gibi seveni de bulamam beni benden daha çok düşünen insansın ama işte düşündüğüne beni beyni istemiyor anladığım kadarıyla bende karar aldım artık ondan uzak durmaya çalışıyorum tabi ne mesaj ne de bi bende haber almasın istiyorum çünkü ben çok koştum. birazda o koşsun istiyorum bu ilşki için artık dönerse tabi bu ilişki için her şeyi paylaştık evime geldi gitti ve annesi geldi akrabaları geldiler bende kaldı bile yani ben onu için her şeyi yaptım ama yaranamadım zaten askerlikte yapmamıştı ama işte anılamadığım 4 yıl oldu beni nereye koyamıyor resmen kendimi kullanılmış bi eşya gibi hissediyorum. Bu arada hep annesi beni hep arıyor ayrıldığımzan beri gine aradı kızım ben sende daha kötüğüm 5 gün önce zaten sormuş oğlu kaderle konuştun mu diye annesi ne yapcan evt ben sana terbiye ve edep veremedim. Oğluda demiş anne sen beni zalim mi sanıyorsun bende üzülüyorum merak ediyorum ve birdaha konuşmamış oğlu. Annesine dedim bende hatta ben evimin içersine almıcaktım ama tamamen sizin ve oğlunuzun samimiyetine çok güvedim eğer benimde bi annem ve babam başımda olsaydı emin ol bu evin içersin girmesi için ya nişan yada evlilik isterdi ama yapcak birsey yok buda benim kusurum dedim ve annesi iice agladı .ee ben napayım ban daha çok ağlıyorum yani uff zor bi durumdayım. Tabi annesi her ayrıldığında ben kendimi kötü hissediyorum ama bende yapacak birşey yok beni oğlu istemiyor. Sonuç olarak ben onun pişman olmasın ve bana geri dönmesi istiyorum hayır olar tabi ama yaptığı hatayıda farkına varsın istiyorum ben ne yapmalığım bu durumda.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

4 yıl geçmiş yeni mi anlamış beyin olarak uyuşamadığınızı? bahaneye bak ya 4 yıl boyunca niye ümit veriyor o zmn size anlamıyorum.Bu erkekler nasıl bu kadar acımasız duygusuz olabiliyor

4 yıl geçmiş yeni mi anlamış beyin olarak uyuşamadığınızı? bahaneye bak ya 4 yıl boyunca niye ümit veriyor o zmn size anlamıyorum.Bu erkekler nasıl bu kadar acımasız duygusuz olabiliyor

Aynen çok acımasızlar ve kendimi de kötü hissediyorum annesine de dedim sizin oğlunuz beni bi eşya gibi kullandı o sözle ona ok gibi gelse de benim kalbim çok kırıldı .

Aynen çok acımasızlar ve kendimi de kötü hissediyorum annesine de dedim sizin oğlunuz beni bi eşya gibi kullandı o sözle ona ok gibi gelse de benim kalbim çok kırıldı .

tahmn eddiyorum tabi ki çok üzülmüşsündür 4 yıl çok uzun bi süre ben yerinde olsam napardım bilmiyorum yani ama artık yapacak bişe yok sanırım sonuçta seni istemeyn birini ne yapcaksın ki:/

tahmn eddiyorum tabi ki çok üzülmüşsündür 4 yıl çok uzun bi süre ben yerinde olsam napardım bilmiyorum yani ama artık yapacak bişe yok sanırım sonuçta seni istemeyn birini ne yapcaksın ki:/

zaten dedim beni istemeyin ben hiç isteme artık özgürsün diye bu satten sonra ben onu allah havale ettim.

"kimse beni senin gibi sevemez", "ömrümce onu sevdiğim gibi kimseyi sevemem" lafları çok boş bana göre.hayat bu milyarlarca insan var dünyada,belki yaırn çıkacak karşına hayatının aşkı diyeceğin adam..
4 yılda kendine güvenemediyse,olmuoyrsa zorlamanın anlamı yok.dediğim gibi hayat bu ,kimin karşısına ne zaman kim çıkar belli olmaz..

zaten dedim beni istemeyin ben hiç isteme artık özgürsün diye bu satten sonra ben onu allah havale ettim.

İnsanları böyle nasıl ortada bırakabiliyorlar bu kadar hakkına girebiliyor bi insan Allahtan korkusu yok böyle insanların ...

İnsanları böyle nasıl ortada bırakabiliyorlar bu kadar hakkına girebiliyor bi insan Allahtan korkusu yok böyle insanların ...

olsaydı boyle yapmazdı tabi ben durumun kullanmak istemem benimde gurum ve onurum var ama işte onu biraz götün ben kaldırdım söylemesi ayıptır kusura bakmayın .

zaten o diyor bana senin gibi beni kimse sevemez diye ben kendimden ödün verdiğimden oldu o da alıştı tabi bakalım bi başkası benim gibi olur mu bilemem ama benim için rahat ben istemedim tabi.

olsaydı boyle yapmazdı tabi ben durumun kullanmak istemem benimde gurum ve onurum var ama işte onu biraz götün ben kaldırdım söylemesi ayıptır kusura bakmayın .

tabi ki kullanmayacaksın seni sevmeyeni sevmeyeceksin hem var ya çok haklısın yüz verdiğin zaman götleri kalkıyor

tabi ki kullanmayacaksın seni sevmeyeni sevmeyeceksin hem var ya çok haklısın yüz verdiğin zaman götleri kalkıyor

aynen oyle oldu tabi biraz evlilik gibi bi hayatı şimdi bu tatı aldı kaçıyor allah bigün onun karşısına eli maşalı birin çıkarı o zaman beni çok arar işte .

nasıl evlilik yani evlilikten mi kaçıyor ki acaba

ya zaten o bana geliyordu annesi geliyordu akrabaları arkadaşları geliyordu maç izlemeye gelirdi evde uyuyamazsa bana gelirdi annesi rahat vermiyor uyutmuyor diye yani evli gibiydik bi derdi olduğunda soyluyordu mutlu olduğunda bir şeyi başardığında hep bana söyluyordu.

biraz özele gircek ama bişe yaşadıysanız şimdi ayrılmazk senin için daha zor olur:/

biraz özele gircek ama bişe yaşadıysanız şimdi ayrılmazk senin için daha zor olur:/

yaşasakta yaşamasakta ben yapmak zorundaydım beni istemiyorsa ben onu zorla tutamam ki yani benden daha çok kaçacaktı yaniama şimdi ben ne arıyorum nede mesaj atıyorum o kadar seyden sonra asla yapmam yani başlarda yaptım bu hatayım şimdi artık böyle bi karar aldım bakalım o anlasın bu kız niye artık mesa yada aramıyor diye o anlası kaybettiğin.

aynen en iyisini yapıyorsun arayıp sorma dönecekse döner zaten dönmezse de yapcak bişe yok yoluna devam edeceksin..

öyle ama bana aklı karışık gibi geliyor yada ben kendimi kandırıyor ola bilirim.

sen sevdigin için onu öyle gibi hissediyor olabilirsin:)))))))))))))))))))))) ama şu var ki sevgisinden ein değilsin hiçbi şey yapmamalısın adını bile anma onun dönmesini bekle kesinlikle dönmezse de yine de sen sakın dönme sevgine layık değildir o zmn

öyle hersey zaman artık zaman bıraktım ne olacak örcem ve yaşıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…