• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bana bi akil verin...

monaalisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
63
12
28
Arkadaslar hepinize iyi geceler. Benim bi sıkıntım var isin icinden cikamiyorum, sizlerden goruslerinizi bekliyorum. Sorunum su ki ben kucuk oglumu cast ajansa internet uzerinden kayit yaptirdim. Ajanstan olumlu sonuclandi kayit icin su gun bekliyoruz diye geri donus yaptilar. ( Ama ben esimi bi turlu ikna edemiyorum gidicez ne olucak bosuna ugrasamam, vakit kaybi vs. vs. daha bi suru sey ben dedim ki rabbim hayatta insanin karsisina boyle firsatlari her zaman cikarmaz ama anlatamiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bana bi akil verirmisiniz sevinirim, simdiden cok tesekkur ederim.

Çocukların psikolojisini kötü yönde etkilediğini düşünüyorum ben çocuğumu böyle bir hengamenin içine sokmazdım
Kesinlikle size katiliyorum, basvuru yaparken zaten olmaz dusuncesiyle yaptim ama olumlu sonuc gelince insan neden olmasin ki diye dusunmeden edemiyo.

İlerde olumsuz birşey olursa sen yaptı olursun ona göre ısrar et. Birde çocuğunu doktorluk öğretmenik gibi şeylere yönlendirsen daha iyi olmaz mı? Modellik vs gibi şeylerin parası iyi olsa da hayat şartları kötü.

Benim kızımda erberk ajansa kayıtlı, başvurduk fotoğraflarla kabul edildi, sırf bunun için kayseriden istanbula çekimlere gittik bir dünya fotoğraf çekildi albüm ve cd hazırlandı güzel bir anı oldu kızım ve bizim i çin, ajansa kaydının devamı için altı ayda bir bu çekimlerin tekrarı gerekiyor,bix devam ettirmedik ama o fotoğraflar öyle güzel ki ve hiç çocuğa poz verdirilmeden sohbet ederken çekildi çok eğlendik o gün hepimiz

İlerde olumsuz birşey olursa sen yaptı olursun ona göre ısrar et. Birde çocuğunu doktorluk öğretmenik gibi şeylere yönlendirsen daha iyi olmaz mı? Modellik vs gibi şeylerin parası iyi olsa da hayat şartları kötü.
Ben bunu hic dusunmemistim kesinlikle suclu ben olurum kafam cok karisti simdi cok tesekkur ederim

Kesinlikle size katiliyorum, basvuru yaparken zaten olmaz dusuncesiyle yaptim ama olumlu sonuc gelince insan neden olmasin ki diye dusunmeden edemiyo.

Anlıyorum lakin çocuğunuzun ileride ünlü fakat psikolojisi bozuk bir yetişkin olmasını mı yoksa sıradan fakat sağlıklı psikolojiye sahip bir yetişkin olmasını mı yeğlersiniz? Bu yaşta bir çocuğun böyle işlere sokulması zaten külliyen yanlış bir de olayların farkına varıp bir de ünlü olup sonradan çakılmayacağı da meçhul. Ki böyle olursa ilerde noldum delisi olup elinden kayıp giderse de büyük bir buhrana gireceği kesin. Şu anda bile fazlasıyla etkilenir. Kararınızı buna göre verin.

Anlıyorum lakin çocuğunuzun ileride ünlü fakat psikolojisi bozuk bir yetişkin olmasını mı yoksa sıradan fakat sağlıklı psikolojiye sahip bir yetişkin olmasını mı yeğlersiniz? Kararınızı buna göre verin.
Dogru soyluyosunuz benim gercekten kafam cok karisti, dusuncelerim degismeye basladi desem yalan olmaz yani, ben bu bakis acisiyla yaklamamistim hic

15 aylık çocuğu sokmayın öyle ortamlara. Anlayacak yaşta olsa tamam ama şu an sadece size ihtiyacı var.

Arkadaslar hepinize iyi geceler. Benim bi sıkıntım var isin icinden cikamiyorum, sizlerden goruslerinizi bekliyorum. Sorunum su ki ben kucuk oglumu cast ajansa internet uzerinden kayit yaptirdim. Ajanstan olumlu sonuclandi kayit icin su gun bekliyoruz diye geri donus yaptilar. ( Ama ben esimi bi turlu ikna edemiyorum gidicez ne olucak bosuna ugrasamam, vakit kaybi vs. vs. daha bi suru sey ben dedim ki rabbim hayatta insanin karsisina boyle firsatlari her zaman cikarmaz ama anlatamiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bana bi akil verirmisiniz sevinirim, simdiden cok tesekkur ederim.

Fırsat olarak gördüğünüz tam olarak nedir ? Aile çevresinde mutlu , huzurlu , sağlıklı bir çocuk olarak yetişmesini yeğlerdim bir çocuğum olsa.

Çocukların maddi fayda sağlamak amacıyla cast ajanslarına kaydedilmesini doğru bulmuyorum. Kendi kararını veremeyecek durumdaki bir çocuğun , çocukluğunu elinden alamazdım.

Back
X