• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bana bi akil verin...

Tek tek hepinize cok tesekkur ederim ben bu sekilde dusunmemistim cevredekiler sag olsun farkli yonlendiriyolar, gercekten ben yavrumun cocuklugunu elinden almis olucam rabbime sukurler olsun ordan gelecek maddi kazanca ihtiyacimiz yok ben yavrumu ziyan edemem bana yol gosterdiniz cok sag olun.

Arkadaslar hepinize iyi geceler. Benim bi sıkıntım var isin icinden cikamiyorum, sizlerden goruslerinizi bekliyorum. Sorunum su ki ben kucuk oglumu cast ajansa internet uzerinden kayit yaptirdim. Ajanstan olumlu sonuclandi kayit icin su gun bekliyoruz diye geri donus yaptilar. ( Ama ben esimi bi turlu ikna edemiyorum gidicez ne olucak bosuna ugrasamam, vakit kaybi vs. vs. daha bi suru sey ben dedim ki rabbim hayatta insanin karsisina boyle firsatlari her zaman cikarmaz ama anlatamiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bana bi akil verirmisiniz sevinirim, simdiden cok tesekkur ederim.

Ben olsam kesinlikle böyle bir ortama çocuğumu sokmazdim:(siz neden bu kadar istiyorsunuz? Amaç ne? Hatıra mi?macera mi?para mı? ya da ne ?

Ben olsam kesinlikle böyle bir ortama çocuğumu sokmazdm:KK43:siz neden bu kadar istiyorsunuz? Amaç ne? Hatıra mi?macera mi?para mı? ya da ne ?
Artik kesinlikle istemiyorum oylesine bi basvuru yaptirdim komsum yaptirmis diye yoksa boyle bi sey aklimin ucundan bile gecmezdi niyetim olsa buyuk oglumu yaptirirdim, olumlu sonuclaninca acaba dedim ( Ama su ana kesinlikle hayir diyorum).

Anlıyorum lakin çocuğunuzun ileride ünlü fakat psikolojisi bozuk bir yetişkin olmasını mı yoksa sıradan fakat sağlıklı psikolojiye sahip bir yetişkin olmasını mı yeğlersiniz? Bu yaşta bir çocuğun böyle işlere sokulması zaten külliyen yanlış bir de olayların farkına varıp bir de ünlü olup sonradan çakılmayacağı da meçhul. Ki böyle olursa ilerde noldum delisi olup elinden kayıp giderse de büyük bir buhrana gireceği kesin. Şu anda bile fazlasıyla etkilenir. Kararınızı buna göre verin.
Sacmalamayin arkadaslar sonucta kucucuk bebek ya. Hicbisey olmasa ki cekim sirasinda yapilanlar haricccc nazar deger ayy

Artik kesinlikle istemiyorum oylesine bi basvuru yaptirdim komsum yaptirmis diye yoksa boyle bi sey aklimin ucundan bile gecmezdi niyetim olsa buyuk oglumu yaptirirdim, olumlu sonuclaninca acaba dedim ( Ama su ana kesinlikle hayir diyorum).

En doğrusu canım. .Uzmanlar bile diyor yani Psikoloji yönünden iyi olmaz diye..bir de cok kucuk en başta temiz ortamda olmayacak çeşitceçeşit insan olacak usuyecek terleyecek mikrop alacak önüne gelen mincik mincik sevmeye kalkacak vs..vs...bir sürü şey. .sen boşver bebeğinin sana ihtiyacı var...

esinizle uzun uzadiya arti ve eksilerini konusun...
vakit kaybi vb bahaneler de sunmasin, oglunuz icin iyi olabilecegini dusundugu seyler icin de ilerde tepkisi boyle mi olacak?
o sizin ortak sorumlulugnuz altinda, buna da ortaklasa karar verip goturmesi getirmesi vs herseyiyle de ortaklasa ilgileneceksiniz...

Ajans konusunda fikir istememissiniz ve ben de pedagog degilim zaten,
Fakat tum surecte bir uzman destegi alirsaniz olasi sorunlari azaltirsiniz...
Sahsen yorumlardaki kadar kati dusunmuyorum, onu yipratacagini dusundugnuz islerde izin vermeme imza atmama hakkiniz var sonucta, ajansta sozlesme vb birsey olursa her satiri okuyun dikkat edin.

bence kaçırmayın bu fırsatı derim deneyin şansınızı sanki dizi bile olsa çocuk sürekli baş rol değil ya 1 2 sahne var o kadar bence üstünde durun bu işin çocugunuza da hatıra olur:)

esinizle uzun uzadiya arti ve eksilerini konusun...
vakit kaybi vb bahaneler de sunmasin, oglunuz icin iyi olabilecegini dusundugu seyler icin de ilerde tepkisi boyle mi olacak?
o sizin ortak sorumlulugnuz altinda, buna da ortaklasa karar verip goturmesi getirmesi vs herseyiyle de ortaklasa ilgileneceksiniz...

Ajans konusunda fikir istememissiniz ve ben de pedagog degilim zaten,
Fakat tum surecte bir uzman destegi alirsaniz olasi sorunlari azaltirsiniz...
Sahsen yorumlardaki kadar kati dusunmuyorum, onu yipratacagini dusundugnuz islerde izin vermeme imza atmama hakkiniz var sonucta, ajansta sozlesme vb birsey olursa her satiri okuyun dikkat edin.
Bastan bende oyle dusunuyordum ama yorumlardan sonra kafam cok karisti gercekten, benim bi akrabam suan yayinda olan bi dizinin bas makyozlugunu yapiyor, o da ayni sekilde bebekler pedagog esliginde yonlendiriliyor dedi. Ben cok tedirgin oldum yorumlardan sonra cunku bebegimi yipratmak istemem acikcasi. Esimle normalde zit dusmeyiz hep ortak kararlar aliriz ama bu konuda zit dustuk hic sicak bakmiyo bakalim kismet artik

bence kaçırmayın bu fırsatı derim deneyin şansınızı sanki dizi bile olsa çocuk sürekli baş rol değil ya 1 2 sahne var o kadar bence üstünde durun bu işin çocugunuza da hatıra olur:)
Yani zaten 1 yada 2 gun suruyomus cekimleri bende olur diyo yollamadim komsum kizini kaydetmis abla sende yolla dedi, sans bize haber geldi ona gelmemis bakalim kismet artik amaa diyorum yaa yorumlardan sonra kafam cok karisti cunku ben yavrumu birakip ise geri donemedim birakmak zorunda kaldim, bu sekilde de yipranmasi istemem acikcasi ufff bilmiyorum kafam oldu bi dunyaaa yaaa.

15 aylık bir bebek daha hiçbir şeyden haberi yokken sırf sizin kendi isteğiniz için öyle bir ortama sokmayın.

Back
X